נמצאה האבדה או בעצם הגניבה- עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות למי שזוכרת בערך לפני חודש כתבתי
    שהייתה אצלי בייביסטר ששמרה על הבן שלי כשהוא ישן
    ולאחר מכן גיליתי שאבד לי תליון שהיה יקר בעניי ( לא מבחינת העלות שלו)
    רק שלא ידעתי בוודאות אם זאת היא ולמרות שזה היה נראה בבירור כאילו
    שנלקח ממקומו עדיין גם בעצתכן לא אמרתי כלום כדיל לא לפגוע בה

אבל אתמול
    בעלי ראה עליה את התליון חצופה וטיפשה מסתובבת עם זה ולא תיארה לעצמה שבעלי יראה אותה
    ישר הוא חזר הבייתה הדפסנו תמונה שלי עם התליון ופנינו למפקד שלה
    לאחר שטענה שאמא שלה קנתה לה את זה וכל מיני שטויות

הבוקר בעלי נכנס עם התליון הגנבה הודתה שלא עמדה בפיתוי ואני עכשיו כועסת שהיא בכלל חיטטה בדברים זה לא היה במקום גלוי
    ולכו תדעו מה עוד גנבה...

התליון שלי חזר אליי ואני ממש מתלבטת עם להגיש תלונה נגדה מצד אחד זה מגיע לה היא גנבה לי בבית שלי ואני עוד שילמתי לה יותר כסף!!! מצד שני היא צעירה ותלונה פלילית דיי תהרוס לה את החיים מה עושים ???

17 תגובות
עמוד 1
  • מגישים תלונה. ככה היא תלמד להבא לא לעשות את זה יותר. בזה שאת מוותרת לה היא מבינה שהיא יכולה לעשות את זה שוב ושוב..... אנשים כאלו לא לומדים אלה מניסיון...

בהצלחה
  • בלי לחשוב פעמיים הייתי מגישה תלונה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • חצופה! בטח מגישים תלונה
  • ברור שלהגיש תלונה!!!
    חצופה!!! לחטט לך בדברים בבית- וואי ממש התעצבנתי

• אני מרחמת עלייה למרות שברור שלא מגיע לה אבל מרחמ עלייה שהגיע למצב כזה בעני אנשים כאלה שגונבים הם ממש מגעילים ואני לא מבינה איך יכלה לענוד שרשרת שגנבה יום יום ולחיות עם זה בשלום פשוט גועל
    ועכשיו היא התקשרה בוכה שהיא רוצה לבוא לבר איתי
    מה אני עושה איתה

• אני לא הייתי מגישה תלונה ומקווה שאת הלקח שלה היא למדה ברמת המבוכה

• אני למדתי שפושע,חייב להשאיר אחריו סימנים,כדי שיתפסו אותו.
    נדירים הם הפשעים,שאינם מפוענחים.

אם היא לא-תקבל ממך את ההרתעה,היא תמשיך..................................

מצד-שני,זה מורה על אותות-מצוקה פנימיים שלה,כי היא חייבת היתה לתת אות-אזעקה חיצוני לעולם,כדי שיתייחסו אליה באופן-שלילי= ענישה.

זה כמו בן-אדם שמכור להלוואות (מישפחתו של בעלי כזאת,הם לא-מתנהלים נכון כלכלית והם מכורים לבקש עזרה מאיתנו,כי הם עטופים ברחמים-עצמיים).

זאת באמת דילמה,אני אולי אחרי-שיחה איתה,הייתי משחררת אותה לחופשי ולא-מגישה תלונה ומקווה בשבילה שלא-תמשיך עם ההרס-העצמי הנוראי שלה.

• להגיש תלונה דחוףףףףף
    ואל תדאגי זה ממש לא יהרוס לה את החיים. בסך הכל יפתחו לה תיק וקצת יפחידו אותה. קרוב משפחה שלי עובד במשטרה ואני יכולה לומר לך שלא יעשו לה כלום רק יפחידו אותה קצת וזה מה שמגיע לה.

כזו חוצפה לבוא אלייך הבייתה ועוד לגנוב ממך משהו כל כך יקר!! מה היא חשבה שלא תשימי לב?!
    אני חושבת שתתחרטי על זה אם לא תגישי תלונה.

בהצלחה!!
  • אני דברים כאלה רואה כקריאה לעזרה. גניבות קטנות חסרות תוכן ומטרה.
    קחי אותה לשיחת ניעור ואיום ותעדכני את הוריה
    החרטה וההשפלה יעשו את העבודה יותר טוב מפקיד משטרה משועמם שישאל אותה כמה שאלות ובסוף התיק יסגר מחוסר עניין לציבור

• יאאאאאאאאאאאאאאההההההההה!!!!!

אני בהלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בגלל זה אני מה זה פוחדת להכניס זרים הביתה !!!!זה אפילו לא עניין של כסף -זה הרגשה של אונס...חיטטנו...נכנסו ...נגעו בדברים פרטיים ואישיים!!!!!

איך אפשר??????
  • בדיוקקק
    בנות כולכן צודקות
    ההרגשה שחיטטה בבית ולכי תדעי מה עוד לקחה

ונכון אולי היא צריכה עזרה אבל אם לא ההינו רואים עלייה את השרשרת שלי לעולם לא הייתי מקבלת אותה אז שתקרא לעזרה לא על חשבוני

אני לא חושבת שאגיש תלונה אבל אתן לה לאכול את עצמה עד יום ראשון בנתיים

• אני חושבת שזה שהיא נתפסה, והיא עוד רוצה לבוא לדבר איתך ובטח להתנצל די ניער אותה, ולא הייתי מגישה תלונה.

מה שבטוח זה שאם בעתיד היא תגנוב שוב משהו, היא לא תסתובב עם זה
  • הי,
    לא הבנתי- היא חיילת? ואתם מכירים את המפקד שלה? איך?
    בכל מקרה, אם היא במסגרת צבאית, אולי כדאי שהמפקד שלה ישפוט אותה על זה... כך, גם לא יהיה לה רישום פלילי, גם היא תיענש על זה (ותרגישי שלא ויתרת לה בלי כלום) וגם יש סיכוי שככה היא תלמד לקח להבא- הבושה תהרוג אותה כשהיא תצטרך לספר למה היא מרותקת לבסיס, או למה חטפה קנס...
    מה דעתך?
    יפעת.
  • כמו סיון אמרה התיק רוב הסיכוים פשוט יסגר...
    אני ביום ראשון הייתי לןקחת אותה לשיחה וגם מעדכנת את הוריה, הבושה תעשה את שלה יותר

• אני בטוחה שהיא מתביישת ומתחרטת .. אני חושבת שאת העונש שלה היא קיבלה וזה הבושה שהיא הביאה על עצמה

• איזה סיפור מסריח.. מזל שהצלחת להשיג בחזרה את התליון.

אני מבינה אותך שאת מרחמת עליה, ושאולי הגניבה הזאת באה מתוך אומללות שלה. פייר, אני לא מכירה את הבחורה והרקע שלה, אבל אני כן הייתי מגישה תלונה. תכל'ס היא ידעה מה היא עושה, ידעה שהיא לא מתנהגת בסדר, מעלה באמון שלך, חטטה לך בחפצים האישיים וגנבה!

משחקי סוניק:
    כי ככה כיף להעביר את הזמן!

היום המיוחד שלי: 3.4.12

• ואם היא תנסה להתקבל לעבודה חשובה או לימודים נחשבים וישאלו בטופס: "האם יש לך תיק פלילי?" ובגלל הטעות הדבילית שהיא עשתה היא תיתקע בעבודה בינונית?.....

אני חושבת שכדאי לך לדבר איתה. גם את תרגישי יותר טוב.
    אם תתרשמי ממנה שהיא באמת מתחרטת (על הגניבה, לא על שנתפסה) ולמדה את הלקח שלה, אולי תוותרי על תלונה במשטרה... אני עשיתי כל מיני שטויות כשהייתי צעירה יותר. לא פליליות אומנם, בין חברות, שאני בכלל לא גאה בהן והייתי שמחה לחזור בזמן ולבחור לפעול אחרת. אנשים משתנים, הרבה פעמים לטובה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה