התייעצות לגבי אמבטיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו בהריון ראשון לכן ללא ניסיון ומתלבטים אם לקנות אמבטיה לעגלה. הבנתי שזה עד גיל 3 חודשים ואנחנו לא מאלה שכל היום מסתובבים בחוץ במיוחד בגלל שאלד בחורף.האם זה הכרחי? מה אתן אומרות
6 תגובות
עמוד 1
  • האמת שהייתי באותו סימן שאלה כמוך.
    המוכרת עצמה ייעצה לנו לא לקנות אמבטיות מהסיבות שציינת וגם כי הטיולון נשכב ל 180 מעלות- כמו האמבטיה. בסוף לא קנינו.

• אני ככל הנראה קונה כי אני רוצה עגלה איכותית שתישמר לי לילדים הבאים בע"ה לכן אני לא לוקחת סיכון ואם אצטרך בעתיד אז כבר יהיה לי את האמבטיה שמותאמת בדיוק לעגלה.

חוצמזה שאני רוצה שהתינוקת שלי תישן איתנו בחדר לפחות בחודשיים הראשונים ואני לא מתכוונת לקנות עריסה רק בשביל זה.. אז בע"ה היא תישן באמבטיה של העגלה. ואחרי חודשיים לפחות נעביר אותה למיטה שלה בחדר שלה.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אני גם בעד אמבטיה... אי אפשר לדעת מה יהיה
    וחברות שלא קנו אמבטיה דיי הצטערו
  • אמילי שלי כבר בת 4.5 חודשים ואנחנו עדיין באמבטיה.
    אמבטיה זה נחמד, אני מתיינדת איתה לא רק בחוץ אלא גם בבית.
    אני ממש לא ממליצה לשים את התינוק לישון לילה באמבטיה של העגלה - היא לא מאווררת, עדיף לשכור עריסה או כמו שאני עושה פשוט לשים מהתחלה במיטה ("אורזים" את התינוי טוב טוב ושמים במיטה - יש את שמיכת ה SWADDLE, אני עושה את זה בשמיכה רגילה).
    לא כל הטיולונים נשכבים ל 180.
    איזה עגלה את רוצה לקנות?
    יש אמבטיות שיכולות לשמש כסלקל (לדוגמא של BRITAX)
    כמו כן אני ממליצה בחום לבדוק את הסל קל הנשכב של MUTSY
    ועוד משהו - את אורי ילדתי בחורף וזה ממש אבל ממש לא מנע ממני לטייל איתו והרבה
  • אני בעד אמבטיה.. זה נוח מאוד במיוחד אם הולכים להורים ואז יש לה מקום נוח לישון בו..

ומזה לא יוצאים הרבה? תצאו פעם בשבועיים? תלכו לטיול בפארק.. זה שווה את ההשקעה במיוחד אם זה הריון ראשון וב"ה יהיו עוד בייביס..

תמרי עד גיל חודשיים כמעט ישנה רק באמבטיה.. זה קטן ונעים וחמים.. והיה מאוד מאוורר .. אח"כ עברנו לעריסה..

גם היה לי נוח להרדים אותה בזה במיוחד כשהיו מלא גזים זה ממש עזר... היינו מטיילות שעות.....

(אני ידועה כהולכת לפי הרגש ולא לפי הספר, גרועה בהרגלים נכונים.. וטוב לי כך

• יש אמבטיות שמספיקות ליותר מ3 חודשים כי הן יחסית גדולות...
    וגם אומרים שתינוק בגודל הזה צריך משטח של 180 מעלות,
    ולכן אני דווקא בחרתי כן לקנות...
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה