סקר בשר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו איך הילדים שלכן אוהבים לאכול בשר? (שניצל, כבדיות , קציצות..וכ׳ו)
    כשאני מכינה להם הם אף פעם לא אוכלים כמו שצריך..כבר התייאשתי והתחלתי לקנות להם את השניצלים של מאמא עוף וקציצות בקר ודגים מוכנות ..רק את זה הם אוכלים וזה לא זול
13 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אני נגד כל השניצלים התעשייתים האלה יש בהם הרבה דברים לא מזינים בכלל לילדים

אצלי שחר אוהב מאוד קציצות מבשר טחון
    שניצלים
    אני מוסיפה לבשר הטחון
    כוסברה פטרוזליה ובצל
    תבלינים ( אבקת מרק, מלח )
    ביצה ופירורי לחם עם שומשום
    מערבבת הכול ביחד
    עושה קציצות שמה בתנור רבע שעה לא יותר
    והוא טורף את זה
    אני עושה אותם גם בצורה של המבוגר אז בכלל הוא אוכל מזה יותר

• אצלי הם אוכלים די מה שאני מכינה- מאוד פשוט...
    שניצל מהקצב שהוא מכין דפוק וכבר בתוך ציפוי פרורים נשאר לי רק לטגן.
    פעם בשבועיים בערך נקנקיות אז או מבושל או מטוגן...
    כבד לא אוכלים.
    עוף פשוט כמו שהוא בתנור בלי שום תיבול יוצא טעים לי לפחות וגם הם לא מתלוננים (פולקע, שוקיים או כנפיים)
    דג- רק אמנון מטוגן בציפוי קמח ומעט מלח.
    קציצות רק מבשר עגל - פרורי לחם, ביצה, אבקת שום ומלח.
    קבבים מוכנים רק לטגן.

אצלי זה בעיה עם התוספת- הם לא אוכלים תפוחי אדמה אז הלכו תפוחים חתוכים ופירה. הם אוכלים רק אטריות פסטה ואורז...
    אשמח לרעיונות גם לתוספות....

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • קציצות יותמי מאוד אוהב
    שניצל שאני מכינה ולפעמים שניצל מאמה עוף
    עוף הוא מאוד אוהב

• מה עם צ׳יפס? ניסית?

איפי אני מכינה בול כמוך את הקציצות רק מבשלת ברוטב אדום עם רסק שום ובצל- הם לא אוהבים
    גם לא שניצלים ולא עוף בתנור( רק עם השקית תיבול)
    עם התוספות אין לנו בעיה הם אוהבים הכל

• אולי הם לא אוהבים את הרוטב תנסי את הקצציצות ככה כמו שהם עם תוספת.

אין לי כוח להכין צ'יפס בבית ומוכן נראה לי לא בריא- יש פתרון ביניים?

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • תנסי לעשות את הקציצות יותר עסיסיות לא קטנות
    נגיד ככה שמחצי קילו בשר טחון אני עושה 7-8 קציצות

• אני עושה "נאגטס" עוף. עוף טחון + כף מיונז איכותי + אבקת מרק עוף + מלח פלפל יוצרת צורה של נאגטס מצפה בפירורי לחם ומטגנת

הקטן אוהב.

הגדול מעדיף שניצל. גם מה שאני עושה וגם מאמא עוף. אני שמה בביצה קטשופ זה מוסיף מתיקות

שקית תיבול עם העוף אני ובעלי אוהבים. ילדים לא

בקר לא אוהבים. כבד-הקטן אוכל לפעמים כממרח
    You're my heart, you're my soul

• אני אוהבת להכין תפוח אדמה בתנור
    חותכת את התפוח אדמה לקוביות ... מערבבת את זה עם שמן זית אבקת מרק ושום
    ולתנור עד שזה מזהיב

• אצלי הם אוכלים הכל ב"ה הכי אוהבים ספגטי עם רוטב בולונז ומרק עם ירקות ועוף על קוסקוס

• גם אצלינו אוהבים קציצות

• טיפ לכל מי שמנסה להגיע לטעם של שניצל תעשייתי

• עדי - הם אוהבים את הטעם התעשייתי, את המלוח, המונוסודיום גלוטומט, בגלל זה הם מוכנים גם את העוף עם השקית תיבול.
    דבר ראשון - נסי לתת להם לאכול יותר מסודר - ארוחת בוקר, ארוחת עשר - פירות ואז ארוחת צהריים - בלי חטיפים ממתקים שטויות בין לבין - ברגע שיגיעו לארוחת צהריים רעבים - יאכלו טוב יותר.

(זה בסדר גמור לעשות חשבון לאוכל, זו הוצאה ענקית ובהחלט רצוי לראות איפה אפשר לחסוך).

נסי את האתר של ניקי - http://www.nikib.co.il/taxonomy/term/20

אם אוכלים טוב פסטה - את יכולה להכין להם רוטב בולונז עם בקר או עם הודו.

קציצות - חצי ק"ג הודו נקבה, חצי ק"ג בקר, בצל קצוץ דק, חצי צרורפטרוזליה, כמה ענפים של כוסברה, 2 ביצים, מלח, פלפל, אבקת מרק עוף+בצל, 2 כפות מים לערבב הכל, אם לח מידי להוסיף פרורי לחם, להניח במקרר לחצי שעה לתפיסת הטעמים, ליצור קציצות ולטגן בשמן חצי עמוק.
    אפשר אחרי טיגון קצר להעביר לסיר עם הרוטב, אני אוהבת למלא מחבת גדולה בקציצות ואחרי שהן מטוגנות עם צבע יפה בצד אחד להפוך ואז להוסיף למחבת המון בצל (שני בצלים גדולים), לסגור את המחבת, להעביר לאש קטנה ולתת לזה להתבשל עוד שעה וחצי-שעתיים, הבצל הופך להיות רוטב מעולה, אפשר להוסיף לו קצת יין אדום).

עוף - מלח פלפל, פפריקה אדומה, חצי כפית כמון, אבקת שום, מעט שמן לעסות כל חתיכת עוף, לשים במקרר למנוחה לחצי שעה לפחות ולתנור.

חרדל-רוטב סויה-שום - דבש - להכין מהכל מרינדה, להשרות את העוף ללילה ולאפות.
    כנ"ל קולה - להשרות ולאפות.
  • גם אצלי אם אני מרעיבה אותם היטב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה