היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום ביצעתי מעקב זקיקים, עובי רירית הרחם 8.5 מ"מ שחלה ימנית זקיקים קטנים, שחלה שמאלית זקיק בקוטר 14 מ"מ +קטנים. אני ביום ה10 למחזור , בדר"כ 28 יום ממחזור למחזור. האם הזקיק בגודל מתאים? מתי אני אמורה לבייץ? האם לפי נתונים אלו אני בטוח אמורה לבייץ?
8 תגובות
עמוד 1
מותק, אין לי תשובה ודאית שבילך... אבל לפי מניין הימים, מועד הביוץ שלך הוא היום ה-14 למחזור, כלומר ב- 29/8/2011. כמובן שכדאי להתחיל לנסות לפני כן, כדי לא לפספס וגם להמשיך כמה ימים אח"כ... שיהיה בהצלחה ורק בשורות טובות, יפעת.
אני יודעת שזקיק אמור להיות בערך 19 מ"מ ומעלה כדי לקרוא לזה ביוץ. באותו מקום שאת עושה מעקב זקיקים אמורים להגיד לך מתי הזקיק אמור להיות בגודל המתאים.
שיהיה בהצלחה!!!
reas- זה לא נכון מה שאת אומרת... זקיק בגודל של 9 ממש לא לקראת ביוץ אפילו.... הזקיק צריך להיות בגודל של 18 עד 25 ובטווח הזה מתרחש הביוץ. שינשין- אמרו לך מתי לבוא שוב לעשות מעקב זקיקים? הם אמורים להגיד לך מתי את לקראת ביוץ.. הזקיק גודל ב 1-1.5 בערך בכל יום אז זה אומר שכמו שיפעת אמרה, בערך ב 29 לחודש זה הביוץ... להגיד לך שבטוח תבייצי אי אפשר להגיד כי כלום לא בטוח וגם לי קרה שהיה לי זקיק בגודל של 14 ויומיים אחרי שהייתי שוב במעקב זקיקים הוא פשוט נעלם לגמרי ולא היה ביוץ... בכל מקרה בשביל להיות בטוחים תתחילו לעבוד ותקיימו יחסי מין יום כן יום לא בשביל לשמור על איכות הזרע
נשמע אחלה ביום העשירי למחזור זקיק 14, תעבדו קשה, אם אין בעיה בזרע אז יום יום, אם יש בעיה יום כן יום לא, בטח עוד 3-4 ימים את מבייצת, בהצלחה!!!!!!!!!
ושכחתי להוסיף שהרירית שלך 8.5 זה מצוין!!!!!!!! רירית טובה מאד לקליטת הריון!! תהיי רגועה, זה גם חשוב מאד וזו לא קלישאה!!! ותעשו גם יום יומיים שלושה אחרי שהביוץ כביכול נגמר, ליתר בטחון. תרימי את הרגליים על הקיר, בהצלחה!!
nashnush- התכוונתי ל- 19 ונרשם לי 9. טעות בכתיבה
reas מאמי, תיארתי לעצמי....
תודה על העזרה- יאללה , עכשיו רק צריך לתפעל את בעלי בעזרת השם אצל כולנו בשורות טובות בקרוב