שלום בנות, נעים מאוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

זו הודעה ראשונה שלי בפורום...
    התחתנתי לפני חודשיים, וכמו כולכן, הדבר שאני הכי רוצה בעולם, זה להביא ילד לעולם בע"ה..גם בעלי רוצה בזה מאוד. התחלנו לנסות כבר ישר אחרי החתונה. אני בחורה שחייבת לדעת מה קורה איתי, וקניתי ערכת ביוץ, כי לקחתי המון שנים גלולות, ובתור נערה אני זוכרת שהמחזור שלי לא היה סדיר, ורציתי להיות בטוחה מתי אני מבייצת. הבדיקות הראו לי שהמחזור שלי הוא בדיוק ביום ה-14. אחרי הביוץ הזה (כמה ימים אחרי הביוץ) התחילו לכאוב לי השדיים באופן שאף פעם לא כאב לי בצורה כזו. בקושי יכלתי ללבוש חזייה. אחרי שבוע בערך, התעוררתי באמצע הלילה בגלל שהתחילו לי כאבי תופת בבטן התחתונה. (אני רוצה לציין שהיינו בחו"ל באותה תקופה). חשבתי שאני עומדת למות... ואחרי יומיים התחילו לי דימומים, ואז קיבלתי ביום השלישי לדימומים... אני אומרת לבעלי שכנראה שהתחיל משהו וזה הפסיק, בגלל כל האטקציות שעשינו שם...
    אבל זה כבר לא משנה.. עכשיו היה לי ביוץ ביום שבת, וכמובן שניסינו גם הפעם, ואני כ"כ מחכה כבר שיעבור הזמן כדי לראות אם זה נקלט או לא... בעלי מפחד לדבר על זה כל הזמן מחשש לעין הרע.. ואני חייבת לדבר עם מישהו, כי אני כ"כ רוצה שזה יקרה, אין לכן מושג כמה... כרגע מה שאני מרגישה זה חוסר תיאבון, קצת כאבים בשדיים, ויש לי הפרשות שקופות לגמרי...

שיעבור הזמן כבר!!!!!!!
11 תגובות
עמוד 1
  • חמודה!!!
    מאחלת לך שהפעם זו הפעם שלך, שנקלטתם ושיהיה לכם בהצלחה... בנים באמת לא אוהבים לדבר על זה יותר מדיי, נראה לי שזה מלחיץ אותם יותר אז ברור שהפורום הזה הוא ה-מ-ק-ו-ם לעשות את זה...
    אני מקווה שאת לא חושבת יותר מדיי על המחזור הקודם, אין לך באמת אפשרות לדעת שהיה משהו שהפסיק...

אגב, גם אני התחלתי לבדוק עם ביוצית, אבל עד עכשיו (יום מחזור 17) היא לא הראתה לי תשובה חיובית... פעם אחת ראיתי שהפס של הבדיקה כהה יותר מהביקורת, אבל בגלל שבדקתי את המקלון רק חצי שעה אחרי שטבלתי אותו, החלטתי שזה לא מייצג...
    אצלך הבדיקה עובדת טוב? בעלי אומר שאולי אני לא יודעת איך לבדוק אותה...
    נשיקות,
    יפעת.
  • לגמרי בנים לא אוהבים לדבר על זה!!!
    לי באופן אישי גם קצת קשה לדבר עם חברות, אני יכולה לדבר איתן פה ושם, אבל לא רוצה שהן יידעו לפרטי פרטים מה קורה אצלי בגוף... פה זה כמו לרשום ביומן אישי, ושהוא מגיב לך בחזרה...
    אני ממש מקווה שהפעם זה הפעם... אני הכי מחוברת שיש לכל העולם הזה של ילדים, אימהות.. כל מי שמכיר אותי אומר לי שאני חייבת חייבת חייבת כבר להיות אימא... ספרו לי על זה... אני גם באיזשהו מקום קצת מפחדת מעין הרע... אבל אני משכנעת את עצמי בכל הכוח שלא להאמין בזה, ולהאמין רק באלוהים שיביא לי את המתנה הזו במהרה!! ואל תדאגי, אני לא חושבת על מה שהיה.. אני חושבת קדימה. אין לי זמן להתעסק בעבר...
    דרך אגב לגבי בדיקת הביוץ, היא עבדה לי מצוין. אני הסתכלתי בדיוק לפי הזמן שנדרש (5 דקות) שמתי בדיוק 4 טיפות, ובאמת מתי שלא היה ביוץ זה היה רק פס אחד. ביום שבת, עשיתי שתי בדיקות כדי להיות בטוחה ב- 100 אחוז שאני מבייצת. המזל שלי הוא שאני גם מאוד קשובה לגוף שלי, וכמו בביוץ שהיה לפני חודש, גם הפעם הרגשתי אותו, בלי לעשות בדיקה. ממש אמרתי לבעלי, אני מבייצת, והוא אמר לי איך את יודעת? ואמרתי לו שאני מרגישה. ואז עשיתי את הבדיקה ויצא חיובי. אפילו הרגשתי מאיזו שחלה יצאה לי הביצית. זה היה מדהים...
    כמה זמן אתם כבר מנסים?
  • הי,
    זו הפעם השלישית שאנחנו מנסים. איזו ערכה קנית? של איזו חברה? בערכה של ביוצית צריך לטבול את המקלון כ-15 שניות בכוס עם שתן, ולהמתין 10 דקות.
    בפעם ההיא שיצא לי פס כהה יותר מפס הביקורת, עברו בערך 30 דקות מהרגע שטבלתי אותו ועד שבדקתי. מצד שני, נראה לי שהיחס שלי לבדיקה הזו לא היה מוצדק, כי כשבדקתי בימים האחרונים את המקלון ואפילו השארתי אותו כדי לראות אם אחרי 30 דקות הפס של הבדיקה נעשה כהה יותר עם הזמן, זה לא קרה...
    בכל מקרה, לא נורא... מה שיהיה- יהיה... אגב, יום למחרת בדקתי ולא היה לי פס כהה יותר מהביקורת, אבל ממש הרגשתי בצד ימין למטה כאילו נתפס לי שריר ברחם, תחושה מאוד משונה.
    זה ממש מרגיש כמו יומן, וגם למי שפוחדת מעין זה מתאים, כי אין פה היכרות אישית, לא? גם לחברים קרובים ביותר שלי אני לא מספרת כלום, אפילו לא שאני רוצה או מנסה, כי אין בכך טעם שאנשים ידעו שאנחנו מנסים אם זה לא יצליח, ואם זה יצליח- אז בין כה כולם ידעו בקרוב... גם לבעלי אמרתי להגיד שכל דבר בא בזמן שלו ושיהיה בסדר, בלי לפרט... זה לא עניינו של אף אחד- כולל אנשים שאוהבים אותנו!
    אנחנו מעבירים את הזמן בהנאה מרובה... if you know what I'm talking about
    סקס זו אחלה דרך לגרום לזמן לרוץ!!!
  • קניתי ערכה של פרמה מדיק (farma medic), ויש בערכה הזו גם 2 בדיקות הריון. כאן את צריכה לטפטף 4 טיפות לתוך המתקן, יש לך טפטפת כזו, ואת צריכה להמתין בדיוק 5 דקות. שני הפסים צריכים להיות באותו צבע אם את מבייצת. והתחושה שאת מתארת זו בדיוק התחושה!! ממש באזור הזה, באחד מהצדדים את מרגישה מן כיווץ חזק כזה.. בביוץ הקודם הרגשתי את זה בצד ימין, והפעם בצד שמאל.
    ספרת את הימים בין מחזור למחזור? ניסית את כל ה"שיטות סבתא" שיש?
    זה כיף לפרוק את מה שאת מרגישה למישהו שאת לא מכירה... לכי תדעי אם את מספרת למישהו שאת מכירה, למי הוא ייספר את זה, וכמה פעמים הסיפור הזה יעבור הלאה... כמה פעמים שמעתי ממישהו, את יודעת, ההם לא מצליחים להיכנס להיריון.. לא רוצה להיות בפה של אף אחד... כולם גם אומרים לבעלי, נו מתי, ויאללה, ואם זה כבר קרה, אולי אתם רוצים להיכנס למיטה שלנו וזהו?? המצחיק הוא שאני ובעלי אנשים שאף פעם לא שואלים יותר מידי שאלות, ודווקא אותנו כל הזמן שואלים. אבל באמת יהיה בסדר בע"ה ואני לא צריכה להתעסק בשטויות אלא לעשות הרבה סקס טוב ומענג עם בעלי, ולחכות שזה יקרה... או שאולי זה כבר בדרך... הלוואייייייייי
  • היי בנות,
    יש לי תשובות בשבילכן לערכות הביוץ...
    אני קניתי ערכה ששמים את השתן בכוס טובלים את הסטיק למשך 10 שניות ואז פס התוצאה צריך לצאת חזק יותר או לפחות באותה רמת חוזק של פס כמו פס הביקורת..
    אני מקבלת לא סדיר (32-34 יום) ועשיתי את הבדיקת ביוץ החל מהיום ה 12...
    בכל הימים הופיע לי פס אך לא חזק כמו פס הביקורת (ולפעמים היה נעלם אחרי כמה דקות) המשכתי ולא התייאשתי...ביום ה 21 הופיע לי פז חזק ביותר מפס הביקורת! ליתר ביטחון עשיתי גם ליום המחרת בדיקה וגם אז הופיע לי פס ביקורת חזק , מה שאומר שבייצתי ביום ה -23...
    וגם לי היו כאבים בשדיים ובבטם התחתונה לא ישנתי בלילות הייתי מגיעה לעבודה עם סחרחורות ועיניים נפוחות...(ממליצה בחום לקרוא בגוגל על: "היריון מדומה"...)
    בכל אופן חשוב לי לומר לכן כי לא כל חודש אנחנו מבייצות וזה נורמלי ותקין לחלוטין....(אפילו רצוי)...

שיהיה לכולנו המון בהצלחה!!
    הלוואי וה תבקר אותנו החודש
  • שלום בננות, gals - ברוכה הבאה
    קצת סיפורי ביוצית (מה שיפעת קונה)....
    אנחנו מנסים באופן מודה מזה חודש שלישי. בחודשיים הראשונים עשיתי בדיקות ביוץ, בדיוק לפי ההוראות, אני מספיק יקית בשביל לדייק גם לי היו כמה ימים שפס הביוץ היה נראה פתאום כהה יותר בצורה משמעותית, אבל עדיין בהיר יותר מהביקורת... אבל מה שכן - בסופו של דבר היה מגיע יום עם פס מאוד בולט וקהה יותר באופן חד משמעי.
    יום אחרי הביוץ היו מתחילים לי כאבי חזה ובטן ממש מורגשים, בערך כמו שgals
    מספרת, שהיו נרגעים תוך שבוע בערך.
    החודש נשבר לי מביוציות! פשוט קיימנו יחסים יום כן יום לא במשך תקופה ממש ממושכת, שהייתה אמורה לכסות כל מועד ביוץ פוטנציאלי (אם הוא לא החליט להפתיע באופן קיצוני או לא לבוא בכלל). ומה שמוזר - עד עצם היום הזה (ואני כבר ביום 35! מחר פחות או יותר אמורה לקבל) לא כאבו השדיים בכלל!.. והבטן גם כן כמעט לא - רק כאבים ממש חלשים, כמו של ביץ, שבאים והולכים כבר שבוע. ואין שום הפרשות חומות... בקיצור - אני כולי אכולת סרטים, אבל לא נשאר לחכות עוד הרבה
    לסיכום של כל הקשקשת שלי... רופא הנשים שלי אמר שבדיקות ביוץ לא תמיד מדויקות, כלומר לא מראות ביוץ בזמן שהוא מתרחש. מכאן מסקנה אישית שלי - לגייס את בעלי לפעולה בכל יום "חשוד" ובכלל בתקופה הפורייה
    ועוד דבר. גם אני לקחתי גלולות שנים רבות. הבנתי שאחרי ההפסקה לגוף לוקח 3 חודשים להתאזן מבחינה הורמונלית. אז אל תדאגי, אולי זו הייתה תגובה קיצונית חד פעמית שלו.... אני מכלל השתגעתי בחודשים הראשונים - עצבים, חשק מיני מוגבר מאוד ועוד. אבל הכל נרגע בהמשך.
    וואו, כמה אני מדברת על הבוקר....
    יאללה, בנות יקרות ו שלי,
    שיהיה סופ"ש נפלא!!! אני הולכת לבלות אותו בלימודים אבל לא נשאר לי עוד הרבה לסבול
  • וואי ענתי אני ממש מחזיקה לך אצבעות!!!

וגם לכל שאר הבנות!!
  • קורין, תודה, ממוש!! אני מבטיחה לעדכן בכל התפתחות. אם כי היום נראה לי שאני מרגישה את כאבי הבטן קצת יותר, אז יכול להיות שהמחזור מתקרב...
    אבל כך או כך - הכל יהיה בסדר, ונשתדל לקבל כל דבר באהבה ובחיוביות
    ,
    ענת
  • קודם כל אני חייבת לציין שממש כיף להיכנס לפורום הזה ולקבל את כל התגובות, וכמובן להבין שאני לא לבד בעניין הזה... כשמדברים עם מישהו, או מישהי יותר נכון, שהיא איתך באותו עניין, זה ממש ממש מקל... לגבי ערכות הביוץ, זה סתם בשביל להביא אותי למצב של רגיעה. אני טיפוס קצת לחוץ (למרות שבעלי טוען שאני ממש יותר מ"קצת"...) והערכות האלו ממש גורמות לי להירגע, והרי כדי להיכנס להיריון צריך ורצוי להיות רגועים... את האמת, אני ממש מרגישה מתי אני מבייצת. כמו שרשמתי בהודעה קודמת שלי, שממש אני מרגישה כמו מן כיווץ חזק באחד מהצדדים של הרחם.
    ענת, אני ממש מאחלת לך בהצלחה ואני מקווה לשמוע מך את הבשורה שכולנו מחכות לה!!!
    תודה קורין, ואני מקווה שגם לך יהיה בהצלחה!!!
    ויפעתוש, אני ואת עוד נבשר את הבשורה ביחד בע"ה!!
    ואתן יכולות לקרוא לי גליה, לא נוח לרשום כל פעם באנגלית...
    ועכשיו יש לי שאלה, אם ההפרשות שלי הפכו להיות עם ריח לא ממש נעים, זה אומר שגם הפעם זה לא יהיה, או שאני פשוט צריכה לחכות ולראות? דרך אגב, הכאבים בשדיים התגברו ממש, והחוסר תיאבון מורגש במיוחד, ואני מרגישה התכווצויות ברחם... אוף אין לי סבלנות עד שבוע הבא!!!!!!!!!
  • בוקר טוב גליה,
    אז ככה,החודש חוויתי את כל מה שאת יכולה לתאר... הפרשות עם ריח לא נעים כאבים מטורפים בשדיים כאבי בטן איומים סחרחורות כאבי ראש ומה לא...
    הייתי בטוחה שהחודש זה החודש..
    הבנות באתר המליצו לי להיבדק...בגלל ההפרשות וכך עשיתי...

ההפרשות עם הריח הרע זה כנראה דלקת אווווו ישנה אפשרות שבמחזור הקודם לא כל הזרע שלא נקלט נפלט החוצה ואז באמת הוא יוצא לקראת המחזור או קצת אחרי הביות ויש ריח לא נעים...

בכל אופן יש הורמון שמופרש מהמוח לפני הביוץ...לא תוכלי להיקלט אם לא תירגעי!!!
    בנות,זה כל כך ננכון!!! הרופא שלי המליץ לי לקחת 4 טיפות רסקיו כל בוקר (ואם ממש צריך עוד 2 טיפות אחרי הצהריים...)רק בשביל להירגע...זה טבעי ישנן נשים שלוקחות את זה בהיריון או עם אלכוהול וכ'ו...

אני בכל אופן את המחזור שלי החודש כבר קיבלתי אז אני באמת מנסה בכל כוחי פשוט להירגע!! ולהפסיק לעשות מבעלי מכונה...חחחחחחחחחחחחח שיהיה בהצלחה!
  • היי קורין,

אני חושבת שאת צודקת בעניין הזרע שנפלט מאוחר, כי דלקת זה לא נראה לי... הריח לא כ"כ זוועתי
    אני רגועה יחסית, עדיין לא התחיל לי לחץ משמעותי, אני יודעת שבסופו של דבר זה יקרה בע"ה, אנחנו התחלנו לנסות רק עכשיו... הרצון פשוט הוא עצום, אבל באמת שאני עושה כל שביכולתי כדי לא לחשוב על זה ולהתנהג כרגיל, גם מבפנים וגם מבחוץ.
    גם אמרתי לבעלי שגם אם הפעם זה לא הלך, אז מספיק עם ערכות הביוץ, ופשוט שנהנה מהסקס, נעשה קצת יותר, אפילו עם העייפות, אבל שנינו פשוט כ"כ רוצים את זה, שאנחנו נעשה את הכל כדי שזה יקרה... והלוואי וזה יקרה במהרה!!
    ואני ממש מקווה בשבילך שזה יהיה המחזור האחרון שלך לתשעת החודשים הקרובים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה