שלום בננות, gals - ברוכה הבאה

קצת סיפורי ביוצית (מה שיפעת קונה)....
אנחנו מנסים באופן מודה מזה חודש שלישי. בחודשיים הראשונים עשיתי בדיקות ביוץ, בדיוק לפי ההוראות, אני מספיק יקית בשביל לדייק

גם לי היו כמה ימים שפס הביוץ היה נראה פתאום כהה יותר בצורה משמעותית, אבל עדיין בהיר יותר מהביקורת... אבל מה שכן - בסופו של דבר היה מגיע יום עם פס מאוד בולט וקהה יותר באופן חד משמעי.
יום אחרי הביוץ היו מתחילים לי כאבי חזה ובטן ממש מורגשים, בערך כמו שgals
מספרת, שהיו נרגעים תוך שבוע בערך.
החודש נשבר לי מביוציות! פשוט קיימנו יחסים יום כן יום לא במשך תקופה ממש ממושכת, שהייתה אמורה לכסות כל מועד ביוץ פוטנציאלי (אם הוא לא החליט להפתיע באופן קיצוני או לא לבוא בכלל

). ומה שמוזר - עד עצם היום הזה (ואני כבר ביום 35! מחר פחות או יותר אמורה לקבל) לא כאבו השדיים בכלל!.. והבטן גם כן כמעט לא - רק כאבים ממש חלשים, כמו של ביץ, שבאים והולכים כבר שבוע. ואין שום הפרשות חומות... בקיצור - אני כולי אכולת סרטים, אבל לא נשאר לחכות עוד הרבה

לסיכום של כל הקשקשת שלי...

רופא הנשים שלי אמר שבדיקות ביוץ לא תמיד מדויקות, כלומר לא מראות ביוץ בזמן שהוא מתרחש. מכאן מסקנה אישית שלי - לגייס את בעלי לפעולה בכל יום "חשוד" ובכלל בתקופה הפורייה

ועוד דבר. גם אני לקחתי גלולות שנים רבות. הבנתי שאחרי ההפסקה לגוף לוקח 3 חודשים להתאזן מבחינה הורמונלית. אז אל תדאגי, אולי זו הייתה תגובה קיצונית חד פעמית שלו.... אני מכלל השתגעתי בחודשים הראשונים - עצבים, חשק מיני מוגבר מאוד

ועוד. אבל הכל נרגע בהמשך.
וואו, כמה אני מדברת על הבוקר....

יאללה, בנות יקרות ו

שלי,
שיהיה סופ"ש נפלא!!! אני הולכת לבלות אותו בלימודים

אבל לא נשאר לי עוד הרבה לסבול