היי בנות אני חדשה כאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אספר לכם על עצמי:אז ככה:
    יש לי בבית ילדה מקסימה בת 9 חודשים , אני ובעלי החלטנו שאנחנו רוצים עוד ילד , זה כבר חודש שני שאנחנו מנסים. בהריון הראשון היה לי קצת קשה להיקלט (שנה וחצי) , עשיתי את הכל הבדיקות ובעלי עשה בדיקת זרע שהייתה קצת נמוכה,הייתי מטפלת באקוקלומין 4 חודשים , ולא נקלטתי להריון, עברתי הזרעה פעם אחד שהיא גם נכשלה.
    הרופא שלח אותי לעשות צילום רחם , ובאותו יום קיבלתי תשובה שהכל תקין, ובאותו חודש ברוך ה' נקלטתי להריון.
    עכשיו אני קצת חוששת שעוד פעם זה יקח לי זמן.אני לא מפסיקה לחשוב על זה.
    חברה שלי אומרת שבד"כ אחרי לידה אשה יותר פורייה. האם זה נכון בנות?
    אני כל כך רוצה להכנס להריון, שאני כל יום רק חושבת על זה.
    , כמה זמן לקח לכם להכנס להריון ראשון / שני?
7 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה

• ברוכה הבאה
  • meytal030 תודה נשמה

anastasia אני לא כל כך זוכרת, אבל הרופא אמר לי שהזרע של בעלי חלש, הוא עשה פעמיים בדיקת זרע, ויצא אותו דבר.
    ואז הוא ביקש שאני יתחיל בטיפול אקוקלומין לפני הזרעה., אז 4 חודשים טופלתי על ידי אקוקלומין, וחודשיים אחרי שהפסקתי אקוקלומין הוא שלח אותי להזרעה שגם כן נכשלה, ואז אחרי צילום רחם אני ניקלטתי להריון ספונטני.
  • ברוכה הבאה

הגעת לפורום הכי חם ואוהב שייש.

מאחלת לך שתיקלתי מהר עוד החודש בהריון ספונטני וללא כל הורמונים .

• קודם כל שיהיה המון בהצלחה,
    זה שלקח פעם ראשונה הרבה זמן, זה לא אומר כלום לגבי ההריון הבא....
    תיהי אופטימית...תנסו ותזרמו לפי מה שיקרה בשטח...
    תודה לאל יש לך כבר ילדה אחת בבית, והיא בטח לוקחת ממך הרבה שומת לב...
    הזמן יעבור מהר ואת תיראי שיהיה בסדר
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• תהיי אופטימית ורגועה, תזרמי, לדעתי פחות לתכנן, להתאמץ ולהלחץ-
    לא אותרה אצלך בעיה ממשית כך שאם נכנסת להריון ספונטאני אחד זה אומר שתכנסי שוב!

אני ברת מזל- נכנסתי פעמיים להריון בלי לתכנן איך שהפסקתי גלולות.

• היי ליטל!!

גם אני חדשה פה - בהריון ראשון אבל אני ממש מבינה אותך, אנחנו גם ניסינו כמה חודשים טובים וכמעט פנינו לעזרה מקצועית כשסוף סוף הצלחנו. זה כל כך מתסכל, להתאכזב כל חודש מחדש..

אז קודם כל שמעתי מהרבה חברות שהאישה באמת נעשית פוריה יותר אחרי הריון ראשון, אבל אין לי מושג אם זה נכון! אני רק אגיד לך שאני מכירה שלוש נשים שעברו טיפולים ארוכים להריון ראשון, אבל נכנסו להריון שני בספונטניות.

אני ממש מקווה שזה יצליח לך מהר! וברוכה הבאה!

משחקי סוניק: http://www.xn--9dbiuc7a.co.il/
    כי ככה כיף להעביר את הזמן!

היום המיוחד שלי: 3.4.12
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה