פיורגון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב,

כפי שכבר אמרתי בהודעה הקודמת, אני בת 27 לפני ivf ראשון, הבעיה בספירת זרע מאוד נמוכה (7 מיליון), אצלי הכל תקין...

קיבלתי פיורגון במינון של 225cc למשך 7-8 ימים מהיום השלישי למחזור...

האם זה נחשב למינון גבוה מידי לטיפול ראשון, במיוחד כאשר הבעיה היא לא אצלי...

שאלה נוספת, הרופא שלי טס לח"ול ורוב הסיכויים שהטיפול שלי יידחה לאוקטובר...
    אני חיכתי לזה כל כך שלא בא לי להמתין.... מאחר ויש לי את האישור של הוועדה וכל החומר הרפואי הנדרש, כולל בדיקות דם וזרע, האם אוכל להתחיל אצל רופא אחר כבר החודש, אתה היית מקבל אותי?, האם זה מקובל?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    המינון מעט גבוה, אבל צריך לזכור שמדובר ב IVF שם אנחנו צריכים יותר זקיקים וביציות. ב IVF ניתן גם, בעזרת בחירת הפרוטוקול המתאים, למנוע גירוי יתר של השחלות או לפחות להוריד באופן משמעותי את הסיכון לו.
    זכותך לעשות מה שאת רוצה, אבל אם לא מדובר במעבר שקשור בחוסר שביעות רצון מהרופא שלך, רצוי מאוד שזה יעשה בידיעתו ולאחר שקבל ממך הסבר.יש לזה חשיבות גם מבחינת יחסי העבודה התקינים בנינו הרופאים.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה