לאנשים אין שכל!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי לקח את הילדים לסיבוב עם האופניים והלכו אח"כ קצת לגן שעשועים, הוא סיפר לי שראה אישה עם שני ילדים, ילדה בת חמש ותינוק בן שנה, היא נדנדה אותם, ומידי פעם הלכה לאוטו וחזרה.
    בעלי לא הבין מה קורה, עד שהוא שמע שהיא אומרת לידלה הגדולה, טוב אני אבדוק מה אם אחינועם!!!!! והלכה לאוטו!!!!!!
    האישה הדפוקה הזאת, סליחה על המילה, השאירה ילדה בת שלוש, ישנה ברכב, בחום הזה!!!!!
    אין לה שכל? גם אם כל החלונות פתוחים זה פשוט פשע!!!!!

התעצבנתי על בעלי, אמרתי לו שהוא היה צריך להתקשר למשטרה או לפחות להאיר לה משהו!

ואחר כך מתפלאים כששומעים על ילדים שנשכחו (או השאירו אותם) ברכב ומתים!!!!
    רותי
8 תגובות
עמוד 1

• כמה טימטום יש לאנשים !!!

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • אנשים כאלו מעלים לי את הפיוז בשניה!!!

• אם האוטו צמוד אליה והיא בקשר עין כל הזמן (וגם הלכה לבדוק מידי פעם) אז לא נראה לי שזה פשע
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • סורי, גם אני מסכימה עם מילנה...........
  • מצטערת אבל לא מסכימה איתכן

טוהר
  • יוני07 אולי את צודקת. אני לא אומרת, כמובן, שאני הייתי נוהגת כמו האמא הזאת, אבל כל אחת ודרכה...
    אצלנו בדימונה, למשל, די נעים ברוב שעות היום, אז תלוי גם איפה הם חיים...

------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה