-
אוי באמת איזו חמה **** יש לך!
-
היי מותק
-
חחחחחחחחחחחחחחחחח בעלי דיבר איתה עכשיו ואמר לה
"אין בעיה היא תחזור הביתה ניקח אותה לפסיכולוג"
ניתק את הטלפון ואמר "אלוהים איזה זיינת שכל"
-
ילדים הם סקרנים! אז אולי להב יותר חכמה מילדים אחרים בגילה ומתחילה להסתקרן מוקדם יחסית. אז מה? זה נורמלי! לא צריך להפוך סקרנות תמימה למשהו מלוכלך. אפשר להסביר שמקומות מוצנעים לא חושפים בציבור וזהו. רק שהאנשים ההזויים האלה לא יכניסו ללהב לראש שהיא סוטה...
-
כלבה צרת אופקים. לפחות הבן שלה יודע שהבעיה היא אצלה
-
שתיהייה בריאה חמתך
תגיידי לה שתרד מהילדה כי היא עדיין ילדה והיא כולה ילדה בת 3
תעזרו לי לזכות בתחרות חיתולי פמפרס לשנה, לחצו על הלינק
http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296יום מקסים לכולם
-
אם התגובה לא במקום- תמחקי אותה
אבל חמתך ממש עולה לי על העצבים. מחפשת מה לא בסדר בילדה. נראה לי היא מקנאה או משהו.
-
בנוגע לקקי: אני לא פסיכולוגית בכלל, אבל בנושא הקקי אני די מומחית מנסיון שלי... אז כך: שיחרור קקי לא תמיד בא בקלות פסיכולוגית כי זה חלק מהגוף שלך (בתת מודע) ואתה צריך להיפרד ממנו. גם אם היא כבר גמולה מזמן, זה יכול לקרות עקב שינויים שקרו במשפחה, אז היא קצת "קנאית" למה ששייך לה ולא קל לה לשחרר...
עוד הפעם, אני לא פסיכולוגית, אבל זה נראה לי מאוד הגיוני... תני לה קצת זמן להתרגל לעובדה שיש לה אחות חדשה, שתעכל את זה ותלמד שאמא עדיין שייכת גם לה. אני חושבת שזה יעבור.
בעיניין השני: בעלך אמר הכל! חמותך זה משהו
-
מסכימה עם אנסטסיה בכל מילה.
ולגבי חמתך אין מה להגיד, פשוט דפדפי אותה הלאה. זה הגיל שילדים מתחילים לחקור את עצמם, ולהתעניין באיברי המין שלהם.
-
בקשר ללקי - כל ילד מגיב אישי -הם מגדירים את זה כ"שלי" - נגיד בת שלי מאוד לא רצתה להפרד מהקקי ...שטיפת קקי באסלה היה בשבילה כמו "לוויה" -היא היתה מה זה בוכה (גם עם ציפורניים היתה לנו בעיה -היא בלי בעיה היתה נותנת לגזור ציפורניים -אבל היה לה קשה לזרוק אותם)...כל זה עבר בסביבות גיל שנתיים..
בקשר לנושא השני - תשאלי גננת עם אפשר שחמותך תבוא למפגש בנושא "למה אני בת ולא בן" בגן -אולי תלמד מהשהו ...אני רק מקווה שהיא לא תתעלף מתי תשמע ילדים בני 3 מסבירים הבדל בין בת לבן...
-
מאמוש,,,,
לגבי הקאקוש, עד כמה שאני רואה סביבי זה מאודדדדדד נפוץ... לוקח זצן לעיתים להתחיל לשחרר, זה מששהו שממש קשה להם... תני לה את הזמן ודברי איתה על הנושא בעקיםין ללא לחץ... לאט לאט זה יעבור
-
סיון לגבי הקאקי אצלינו המעט דומה נועה יכולה
לעשות גם אחרי שלושה ימים וכל זה התחיל
אחרי הגמילה כבר חשבתי לפנות לרופא אבל כל עוד
הילדה לא מתלוננת על כאבי בטן אז אני חושבת שאין
סיבה לדאגה
-
איזה מזל שכתבת כאן מה להב עשתה.
עכשיו כשהכל כתוב ויש הוכחות, אני מיד פונה למשטרה. שידעו איזו ילדה יש לך!
שיכניסו את תמונתה למאגר המשטרתי הממוחשב!
-
הי מותק,
לגבי הקקי - אין סיבה לדאגה, כן לעקוב. אני מסכימה עם כל מה שכתבת, יש סיבות רבות שקרו לאחרונה שככל הנראה כתוצאה מזה היא מגיבה ככה.
אני הייתי מציעה להזכיר לה כל כמה זמן שאם יש קקי שתעשה ובלה בלה..
זה יחזור, אין לי ספק.
סתם סיפור קצר, אילה כבר לא משתינה 5 חודשים במיטה טפו טפו.. לפני שבוע וחצי היו ארבעה ימים ברציפות
-
טוב אני רואה שענו לך..
קודם כל , אולי נשלח כבר את חמתך המפנטזת, לפסיכולוגית????
בעניין הקקי- אני יודעת שהבן של חברה שלי עם בעיה דומה, הרופא נתן להם משהו שיקל על העשייה וזה עבד, הקקי, יוצא בקלות ונגמר הסיפור...
בעניין הנגיעות- אני בטוחה שהיא מגזימה.
כשאת מפגישה את להב עם חברות זה קורה???
גם רועיקי נוגע לפעמים בחבילה שלו, ואפילו חוקר לי את הציצים כשהוא רואה אותם , אז מה זה הופך אותו לסוטה??
זה ברור שהם מתחילים לחקור את גופם, ראבק, הם בני שלוש לא 17!!!
רועי, נסיך יקר שלנו ,
אמא ואבא אוהבים אותך מאוד !!
נסיך קטן שבבטן, מחכים גם לך!!!
-
אוי חמתך ממש סרט רע! [/
[
-
לגבי התחקירי טוסיק שלהם,
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
ממש לא!!! זה טבעי שילדים סקרנים בגיל הזה! יש לנו שכנים שהבת שלהם בת 3.5 וכל הזמן בודקת לאח הקטן שלה ולאוריאל אם עשו קקי ומסתכלת להם בחיתול עד שהם בוכים או עד שעוצרים אותה
-
שוב...טבעי לחלוטין
גם עידו ורז עכשיו בשלב הזה שהם משחקים או ב"רופא וחולה" או שרז אומרת לו שהיא עשתה קקי וצריך להחליף לה טיטול מדומה...
הכל בסדר...נראה לי שצריך לבדוק את חמך וחמתך קודם...