אז כמו שכתבתי לכם בשרשור הקודם יש לי ילדה בת 9 חודשים.
גיסתי (אשתו של אח שלי) ילדה לפני חודש בת , אז ביום שלישי אני שאלתי את אמא שלי עם היא תוכל מחר לשמור על הילדה, ואז היא אמרה לי כן בטח אין בעיה,. אני ובעלי מחר תכננו לצאת עם עוד זוג חברים שלנו.
אז בעלי התקשר אליהם ואמר (לזוג חברים) שמחר בשעה 20.00 אנחנו נבוא לאסוף אותם.
ואז היום בעבר אמא שלי: מתקשר אליי ומה היא אומרת לי: אני לא יכולה מחר לשמור על הילדה, כי אח שלך ביקש שאני שאני אשמור על ילדה שלהם, אז אמרתי לה אמא אבל אנחנו קבענו מה את מודיעה בדקה ה90 ואז היא אומרת לי אני מצטערת, אז אמרתי לה בסדר אז תשמרי לי גם הילדה לאיזה שעתיים שלוש , הרי אני הודעתי לך מיום שלישי , שתבינו הבת שלי היא מאוד שקטנה והיא לא בכיינית 55555 אז אמרתי לה אז תשמרי על שניהם, ואז היא אומרת לי אני לא יכולה "מצטערת" שתבינו הם הודיעו לה היום, ואני כבר לפני כמה ימים.
לפני שגיסתי ילדה הורים שלי כל יום היו באים אליי, מאז שגיסתי ילדה הם בקושי אפילו מתקשרים, שלא תבינו אותי לא נכון, זאת אחיינית שלי ואני מאוד אוהבת אותך, ואני לא מקנאה , אבל מה --אתם כבר לא מכירים בבת שלי, היא פחות טובה הבת של אחי. שתבינו טלפון אחד הם לא עשו לי השבוע,, אני כבר לא מדברת על זה שהם כבר לא באים אלינו. וכנראה שמחר אנחנו לא כבר לא ניצא.
סליחה שיצא כזה ארוך.
הייתי חייבת לשפוך את הלב.
: