למסירה תרופות פוריות חדשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למסירה תרופות פוריות

gonal f 900 ml X2

ovitrelle 250 mg X2

secapeptyl 0.1 mg

synarel

התרופות סגורות הרמטית, שמורות היטב, רכשתי אך תודה לאל לשווא כי הצלחתי להכנס באופן טבעי, אחרי נסיונות רבים.

במידה ומשהיא מעוניינת אני גרה בנתניה, בשמחה.

8 תגובות
עמוד 1
  • ראשית המון המון מזל טוב, איזה כיף!!! מאחלת לך 9 חודשים משעממים ותקינים

• תבורכי‏!‏‏ ‏ כל‏ ‏ הכבוד‏ ‏ לך‏ ‏ שאת‏ ‏ דואגת‏ ‏ לאחרות‏ ‏
  • מזל טוב הופ!!!!
    מאחלת לך 9 חודשים מדהימים....

כל הכבוד על היוזמה...
    שבת שלום
  • המון מזל טוב, שיהיה קל ותקין.. איזה יופי לשמוע שנכנסת להריון טבעי..
    אשמח לקבל או לקנות ממך את הגונל.. אני גרה במרכז אך סבתא שלי גרה בנתניה ואני מבקרת אותה הרבה. איך אוכל ליצור איתך קשר?
  • אני בת37, ניסינו מעט זמן בלי עזרה ואז מתוך לחץ גיל נכנסנו בפול ווליום לטיפולי פוריות, מעט הזרעות ויותר הפריות, אצל רופא פרטי ואחד היקרים בשוק. כבר מן ההתחלה הרופא "טיפל" בי בתותחים הכי כבדים, לדבריו, הייתי מזריקה גונל פעמיים ביום ואני כבר לא זוכרת מה עוד.. ואז, בהפתעה גמורה בחודש של הפסקה בשל נסיעה שלי לחו"ל, נכנסתי להריון טבעי, השמחה הייתה גדולה אך לא נמשכה מעבר לשבוע 9 אז חוויתי הפלה וגרידה. על כל מקרה, חודש אחרי חשבתי להמשיך ולנסות הטיפולים אך התגלה שחליתי באיזושהיא מחלה זיהומית לא פשוטה ולכן הומלץ לי בבית חולים לא להרות בחודשים הקרובים שמא...
    בדיוק לפני שידעתי שאני חולה הייתי בפגישה עם הפרופסור ורכשתי את מה שכתב לי כי חשבתי להתחיל חודש טיפול נוסף אך לא יכולתי בשל המחלה... ולהפתעתנו, נכנסתי להריון נוסף (חודש בדיוק לאחר ההפלה הראשונה), גם כמובן טבעי.
    מאחלת לכן להצליח להרות, ולעבור הריון קל ותקין עד הסוף...
    על כל מקרה, מי שזקוקה לתרופה אנא כיתבו לי כאן את המייל שלכן, ואני אשלח מייל בחזרה... ואשמח לתת..

• איזה סיפור מרגש מתוקה שיהיה המון בהצלחה, מתרגשת בשבילך...
    מקווה שאנדרישלי תראה את ההודעה שלך,
    היא אמרה שהיא צריכ עזרה בזה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• סיפור מרגש, משמח ומעודד.. תודה שחלקת אותו איתנו. אני כרגע בהפסקה מהטיפולים, לפחות החודש, אבל אני אשמח לקבל את הגונל לפעם הבאה.. גם אנחנו מטופלים אצל רופא פרטי שעולה לנו הון, ואם יש אפשרות להקל אפילו במעט על הכיס זה עוזר מאוד..
    המייל שלי [email protected]
    שיהיה בהצלחה ותודה מראש..
  • איזהסיפור מרגששש... כולי עם דמעות עכשיו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה