למסירה תרופות פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למסירה תרופות פוריות

gonal f 900 ml X2

ovitrelle 250 mg X2

secapeptyl 0.1 mg

synarel

התרופות סגורות הרמטית, שמורות היטב, רכשתי אך תודה לאל לשווא כי הצלחתי להכנס באופן טבעי, אחרי נסיונות רבים.

במידה ומשהיא מעוניינת אני גרה בנתניה, בשמחה.
15 תגובות
עמוד 1
  • כל הבנות בפורום הזה צריכות ללמוד מהסיפור שלך שיש רק רופא אחד והוא בשמיים וכל הרופאים החארטה האלה שדוחפים לנו כדורים לפוריות כי אין להם מה להגיד לנו וסותמים לנו את הפה בשיטה הזאת וגורמים לנו נזק לגוף. תפסיקו לחפש אצלכן בעיות ותרגעו!!!!! כל הריצות האלה סביב הרופאים והכדורים והמעקב זקיקים והערכות ביוץ וכו וכו רק מלחיץ עוד יותר.
  • שרון - לצערי אני ממש לא מסכימה איתך... אין לי ספקות לגבי זה שנמצא בשמיים....

אבל אי אפשר לומר שכל הרופאים חארטות....
    אני ניסיתי להיכנס להריון מעל שנה ללא הצלחה ולאחר מספר בדיקות פשוטות נאמר לנו שיש לנו בעיות פוריות (אצל בעלי) אם לא נלך לרופא, לא נתחיל בתהליך כלשהו להשגת ההריון שכולנו צמאות לו...אני יכולה להמשיך ולנסות שנים רבות וזה לא ילך,
    יש אנשים שהסיכויים שלהם קלושים להיכנס להריון- אז מה עדיף?!
    לחכות כמה שנים בתסכול ועצב עד שאלוהים שבשמיים אולי יחליט לתת לנו תינוק?!
    אני יכולה להעיד שאני לגמרי לא בלחץ, אבל לא רואה סיבה לכך שאשב בחיבוק ידיים, אחכה עד שאזדקן בשביל לקבל תינוק....
  • היי בנות,

כל אחת וסיפורה...

אני בטוחה שבורא עולם לא יחסיר מאף אחת..

בנוסף אני חושבת שאם מחפשים (בעיות..) מוצאים...

תשתדלו באמת לא להיכנס ללחץ יותר מדי ולזרום עם ההמתנה להיריון...

כך או כך זה יקרה לכולנו!
  • האמת, שדי נמאס לי מכל דיבורי האלוהים האלו כל הזמן!
    יש בנות שהתבלבלו, וחשבו שהפורום הזה הוא לענייני דת!!!!!!

רעות
  • לגמריי מסכימה עם שיר!!!!!

רעות
  • היי רעות,

מסכימה איתך שהפורום הזה נהיה קצת פורום אחר...

אך יחד עם זאת לכולנו יש זכות להתבטא , כל אחת באני מאמין שלה...

כמו שכתבתי בהודעה הקודמת כך או כך זה יקרה לכולנו...

יש כאלו שנמצאות בלבטים ומוצאות את הנחמה ברופאים ויש כאלו המוצאות את הנחמה בתפילות...

צריך ואפשר להבין את שני הצדדים!!!

אני לכולנו שכולנו נזכה בהריון בריא תקין ומלא בחודש הקרוב!!
  • אני חושבת שאלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו ....לשבת בחיבוק ידיים ולחכות לישועה משמיים זה לא הפתרון .....צריך ללכת להיבדק ולדעת בדיוק מה קורה בגוף שלנו ושל בן זוגנו וכן להישמע לדעתם של הרופאים, אף אחד לא מכריח אף אחת מאיתנו לקחת כדורים ו לעבור טיפולים הכל נעשה בהסכמה ובשיקול דעת של בני הזוג ולכן לדעתי ממש לא נכון לשבת בחיבוק ידיים ולחכות צריך לבדוק ולפעול ....כמובן שאמונה זה דבר טוב ומחזק ודוחף אותנו ושם אנו מוצאות מפלט אך אל נא לנו לחשוב שזה מה שפותר לנו את כל הבעיות .....

HOPE 22 תודה רבה לך את מקסימה
  • אפרופו דתיים....

אני אישית ראיתי זוג חרדים(כובע שחור ולבוש שחור) במעבדת זרע... הגבר נכנס לשירותים לתת זרע...
    והאישה בינתיים דיברה איתי ואמרה לי שהם שם לצורך השבחה ולאחר מכן היא עובר הזרעה- (מנסים כבר כמה שנים) מסתבר שגם הם לא חיכו לאלוהים שבשמיים שילח להם תינוק.... יש בעיה - מטפלים! נקודה.
    תפילות זה משהו אחר....

שלא תדעו - אבל יש בעיות כל כך חמורות שניתן להיכנס להריון רק בעזרת טיפולים, ולהיקלט טבעי נחשב לנס....
  • כנראה שהאמונה שלי חזקה יותר מדי ואני מאמינה שהכל ממנו וחוויתי את זה על בשרי. בסהכ אנחנו בחורות צעירות ולא נשמע לי הגיוני שלכל אחת פה יש בעיות פוריות אומנם יש מקרים נדירים אבל... אתן פשוט יוצרות בעיות מאין בעיות בזה שאתן שקועות בזה יותר מדי. תרפו קצת מכל העניין הזה אני בטוחה שכולן פה מחכות להריון כ״כ שזה מה שיוצר אצלה את הלחץ שהוא הבעיה הכי גדולה בלהיכנס להריון ויש מלא סיפורים כאלה. בהצלחה לכולן
  • שרון בוקר טוב
    אני מסכימה איתך שיש פה בנות שאין להן כל בעיה ורק בגלל הלחץ לא נקלטות , אני מסכימה איתך שלפעמים הרופאים דוחפים כדורים לחינם אבל אני לא מסכימה איתך שצריך להאמין באופן עיוור ולא לעשות כלום לשבת ולחכות שהישועה תגיע
    כמו שרשמתי אני מאמינה שאלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו ...מי שיושב בחיבוק ידיים לא מזיז כלום .
    לשמחתנו הרבה אנחנו חיים בעולם מאוד מפותח ולכן יש אפשרות ללכת למספר רופאים להתייעצות, לשמחתנו יש לנו שיקול דעת ואנחנו יכולות ללמוד מניסיון של אחרות ואחרים.
    זה לא נכון לתת לבנות להרגיש שהן צריכות להיות שאננות ולחכות כי זה רק מוריד להן את המורל לחכות מחודש לחודש לנס שלא יכול להתקיים ללא עזרה רפואית .
    זה נכון להאמין מכל הלב ולהתפלל כשאין כל בעיה ולחכות מחודש לחודש להריון בלי לחץ אבל זה לא נגון לשבת ולחכות לנס מחודש לחודש בתסכול במשך זמן רב ואחר כך לגלות שניתן לפתור את הבעיה בכדור או טיפול שהוא פשוט יחסית.
    כל מה שנוצר עולם הזה בא מידע של אנשים שהקדוש ברוך הוא יצר ולכן אני לא חושבת שזה נכון לפסול את זה !
    אני חושבת שכן יש צורך להיבדק ולהיות מודע למצב...נכון שלא הכל מוחלט והרופאים לא תמיד צודקים ויש ניסים אבל יש מיקרים שאין וללא התערבות רפואית לא יקרה הריון.
    אני חושבת שלפחות כשיודעים איפה הבעיה יודעם גם להרפות מעט כי יודעים ושומעים את הפתרונות האפשריים ואז רק אז אולי אפשר להיקלט לבד ואם לא בעזרת הטיפולים.

שיהיה לכלן בהצלחה אני בטוחה שכל אחת תקבל את הבייבי המיוחל שלה בסוף

נשיקות
    הלן
  • הלן שבוע טוב בובה!!!

מסכימה ומחזקת את דברייך...

שיהיה לנו שבוע טוב מרובה בבשורות טובות..
  • בנות יקרות!!!
    לא הבנתי למה יש כ"כ הרבה תגובות להודעה של "מסירת תרופות פוריות", אז הייתי חייבת להסתכל...
    לדעתי, יש כאלו שנלחצים ורוצים לבדוק מייד מה הבעיה, אם בכלל, ויש כאלו שמחליטים להמתין ולתת לטבע לעשות את שלו (או לה', כל אחד והאמונה שלו). בכל מקרה, גם דתיים מקבלים החלטה לפנות לרפואה הקונבנציונאלית כאשר למרות הנסיונות אין להם הצלחה- ומי אמר שהפנייה הזו אינה מכוונת מלמעלה? ושהילד שיביאו בעקבות טיפולי הפוריות גם הוא לא תוצאה של רצון ה'?
    לדעתי, לקחת את המקרה הספיציפי של שרון ולהשליך אותו על כל הבנות שלוקחות תרופות פוריות, זה פשוט לא נכון. לי יש אמונה ברופאים, ומאחר ולי אין כל ידע בתחום, נותר לי רק לקוות שכשהם נותנים תרופה, הם מאמינים שיש לה תועלת. יותר מזה, באמת שאין לי מה לעשות.

בננות שלי- עזבו, הכל שטויות!!! הלוואי שכך או כך, נצליח כולנו להיות אמהות לתפארת ונזכה לגדל דור של אנשים משכמם ומעלה!!!
    נשיקות ושבוע טוב,
    יפעת.
  • יפעת, אמן!

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי hope22

למסירה תרופות פוריות

gonal f 900 ml X2

ovitrelle 250 mg X2

secapeptyl 0.1 mg

synarel

התרופות סגורות הרמטית, שמורות היטב, רכשתי אך תודה לאל לשווא כי הצלחתי להכנס באופן טבעי, אחרי נסיונות רבים.

במידה ומשהיא מעוניינת אני גרה בנתניה, בשמחה.

• שלום רב,
    אשמח מאד לקבלת התרופות גונל ואוביטרול באם עדיין מצויות אצלך.
    מצרפת את כתובתי, אודה לך באם תוכלי לעדכן אותי בהקדם.
    [email protected]
    המון המון תודה
    לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה