טעימות לקטנטנית 4 חוזשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

היינו אתמול בטיפת חלב לחיסונים של גיל 4 חודשים הקטנטנית שלי פיתחה אתמול בערב חום וכ"כ כאב לי הלב עליה, מקלחת פושרת ואקמולי והיא נרדמה ועברנו בשלום את הלילה..
    האחות בטיפת חלב שאלה אם התחלנו עם הטעימות ואמרתי שאוטוטו (אחרי שנחזור מטיול משפחתי בחו"ל בתחילת ספטמבר אני מתחילה). היא שאלה אותי אם אני יודעת מהן הטעימות והתחלתי להסביר לה שלוקחים ירק ירק בנפרד ומבשלים ומרסקים ונותנים טעימות במשך יומיים כדי לבדוק תגובות של הקטנה ואח"כ ממשיכים עם הירק הבא וכך הלאה.. היא פתחה עליי עיניים ו"מה פתאום!, היום טעימות זה מהצלחות שלכם" (!!!) איזה מין דבר זה? הרי האוכל שלנו מתובל, ומכיל מספר מיני מזונות! ואם חלילה היא באמת אלרגית למשהו? איך אני אמורה לדעת למה?
    מישהי שמעה דבר כזה? קיבלה הנחייה כזו? יישמה הנחייה כזו?
    help!
    אני כ"כ חוששת...
3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי עזבי אותך מכל מיני הנחיות, הן משתנות כל שני וחמישי!
    אם נוח לך יותר לתת ירק כל יומיים, אז תעשי זאת!
    זאת הילדה שלך- מי היא בטיפת חלב שתגיד לך מה לעשות איתה?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• מה יש לאחיות טיפת חלב האלה ???!!!
    אפשר לדבר עם שלוש אחיות וכל אחת תגיד משהו אחר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה