סיווני אשרייך שפתחת את השרשור הזה
בדיוק לפני שעה שלחתי לעינבלי מייל למייל האישי שלה כי אני לא מפסיקה לחשוב עליה כל היום מאז שקראתי את ההודעה הנוראה.
לי ולענבל היו כנה דברים משותפים ולכן התחברתי איה באופן טבעי אולי יותר , שתינו נכנסנו להירון לאחר טיפולים בהזרעה וגם היא נקלטה בתואמים ואני בהריון הראשון נקלטתי בתאומות שכיום בנות שנתיים וחצי ב"ה .
וכל הזמן הגבתי לה לשירשורים שלה כמו אמא ותיקה לאתומים ע כל מיני שאלות שהיו לה לגבי ההריון.
אני לא אשכח שביום שכתבתי את ההודעה הרשאונה בפורום לפני כמידה חודשים על כך שגיליתי באותו יום שאני בהריון לאחר הזרעה טיפולים שוב היא שיבה לי מזל טוב ענק ומי כמוהה יודעת ששמחתי היא שמחה כפולה ..
וגם לפני חודש שכתבתי את השרשור שלי שעברתי הפלה להריון הנ"ל בחודש רביעי היא כ"כ הצטערה ועודדה אותי ולכן כ"כ התחברתי אליה.
ביום חמישי אחרון חשבתי עליה כל היום כי ידעתי שהיא הולכת לטרום ניתוח ובערב כשהתחברתיע רציתי לפתוח לה שרשור ולשאול איך היה ועוד לא הספקתי וכבר ראיתי את ההודעה שלה , חשכו עייניי , בעלי ראה אותי מול המחשב ככה

ומייד הבין שמשהו לא בסדר ושאל מה , שיתפתי אותו כשאני בוכה לא מאמינה שאני קוראת את ההודעה שלה ומאז אין שניה שאני לא חושבת עליה וממש לפני שעה שלחתי לה מייל למייל האישי שלה , ניסיתי עד כמה שאפשר לחזק אותה למרות ששום דבר לא יחזק , כי זה שוק, זה הלם זה כאב עמוק אי אפשר לעכל את זה.
היא כבר הגיע לחודש תשיעי וכל ההריון להרגיש את שניהם לחוות את שניהם ואני מדברת בתור אחת שחוותה הריון תאומים , לדעת את המיקום של כל אחד מהם ולהרגיש אותו ולהתחבר אליו ולצפות כל הזמן לשתיים ופתאום כערף עין לאבד אחד , ה' ירחם אני לא מקנה בא זה נורא ואיום.
עינבלי

יקירתי אני מאחלת לכם שלא תדעו עוד שום צער לעולם ועד.
מאחלת לכם שתתחזקו מהנסיכה שלכם ושממנה תשאבו כוחות לחזור לחיים .
שתדעו ממנה רק שמחה וןאושר
אוהבת
טל