אוףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד שבוע אני אמורה לא לקבל
    ויצא לי חצקון כמו לפני מחזור!! די אין לי כוחות לזה עוד פעםםםם אני מיואשת כברררר

מה
14 תגובות
עמוד 1
  • מאמי! זה לא אומר כלום!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אני מקוווווה

מה
  • תופעות לפני הריון ולפני מחזור כמעט אותו הדבר.

מחזיקה לך
  • זה לא אומר כלום....
    עד שלא מקבלים...הכל יכול להיות...
    שב"ה יהיו בשורות טובות...

חני
  • לטליה הלחוצה

אני יודעת שתכעסי עליי אבל נראה לי שאני אעזור לך במה שאומר לך עכשיו :

חמודה , בקצב של הלחץ הזה שלך עם כל ההודעות הדכאוניות והלחוצות שלך
    את לא תצליחי להכנס להיריון בשום דרך !!!

חאלאס עם זה !!!

את בחורה צעירה , נשואה ואני מניחה באושר
    זה יגיע לך ואני בטוחה בזה , אבל תרפי !!!

הפורום הזה אומנם נועד לפרוק את מה שיש בלב אבל אני חושבת
    שאת צריכה להרפות לקחת לעצמך כמה חודשים ולהתנתק
    מהפורומים האלו כי הם לא עושים לך טוב !

שלא תביני לא נכון , אני נכי מבינה אותך בעולם
    מצבי בהרבה יותר גרוע משלך , אני עם חצוצרה אחת עקב הריון מחוץ לרחם
    והסיכוי שלי הוא בהרבה פחות מהסיכוי שלך
    ואני אופטימית

מאמי, קחי את הדברים בפרופורציות הנכונות

סליחה אם אני פוגעת בך !
  • טליוש מתוקה אני כל כך מסכימה עם נועה ....כל פעם שאני נכנסת לפה אני רואה את ההודעות שלך עם טונות של לחץ!!!
    את יותר מידי שמה לב לכל שטות, לכל פצע, כל הפרשה ולכל פיפס !! זה מזיק לך !!!

את חייבת להשתחרר מזה קצת ....לא יודעת איך אבל את חייבת ....תנסי להעסיק את עצמך יותר ופחות להישמע לכל דבר בגוף שלך !
    יכול להיות שהפצע בכלל יצא לך מהלחץ הזה שאת שרויה בו כל הזמן !!

הפסימיות שלך לא תוביל אותך לתוצאה המיוחלת את חייבת להשתחרר מזה ...חייבת !!
  • מסכימה עם נועה והלן - בכל מילה ....

יחד עם זאת, כל אחת יש לה את הנפילות שלה והדאון הזה לפעמים, אבל חשוב לקחת בפרופורציות.... את חייבת להפסיק עם זה, באמת בקצב הזה לא תצליחי להיכנס להריון.... ידוע שלחץ מעכב הריון!!!

די ! תרפי! תעשי סטופ! עכשיו! ומיד!!! גם אם זה דורש ממך להתנתק לתקופה מהפורום - עשי זאת!!! את גורמת לעצמך נזק....

אני התחלתי בפורום הזה ומהר מאוד לצערי גילינו שיש בעיות ועברתי לפורום השכן,כעת אני לפני הפריה ראשונה - בחיים לא האמנתי שאני יעבור את זה , זה נשמע לי כל כך הזוי, והנה אני אמורה לעבור את זה אוטוטו - וכולי באופטימיות והתרגשות... מה יעזור לי הדכדוך והעצב....
    תתעודדי יש בנות שמצבן הרבה יותר גרוע משלך (אני למשל
  • הלואי והיתי יכולההההה לא להיות בלחץ זה מה שאני הכי רוצה תאמינו לי:)

מה
  • קחי רסקיו... זה טבעי ולא מזיק וניתן לקחת גם בהיריון עצמו...
  • הכל מתחיל ונגמר בראש יקירתי....
    ברגע שתביני שזה רק מעכב לך את ההריון ולא רק זה, אני בטוחה שזה משפיע על יחסייך עם בעלך, עם העבודה והכל... זה לא שווה את זה...
    תעשי דברים שיעזרו לך להרגע...ספר טוב, טיולים בערב ברגל עם הבעל...
    כל דבר שקצת ינתק אותך מהמחשבות הבלתי פוסקות והלא כל כך אופטימיות שלך (בלשון המעטה) אני אומרת זאת לטובתך.....
  • אני מסכימה הכל מגיע מהראש
    רק אנחנו יכולות להשפיע על המחשבות ועל התת מודע שלנו
    אנחנו שולטות על הכל וכל נמצא בידיים שלנו
  • מסכימה עם כל מה שנאמר לפני, בעצם לא צריך להוסיף מילה נוספת.....
    את עושה לעצמך נזק בלי להיות מודעת לכך וחבל!!!!
    וחוץ מזה, עד שהמחזור לא מגיע, אל תספידי! השליליות הזאת הורסת לך את הכל...
    תחשבי שיש מצבים יותר גרועים ותגידי תודה שאת בריאה ואין לך בעיות פוריות כמו שלחלקינו פה יש.... את גם לא מנסה הרבה זמן אם אני לא טועה..
    כל עוד הכל תקין אצלך ואצל בעלך, זה רק עניין של זמן עד שתיקלטי!
    את חייבת לשחרר מכל המחשבות האלו ואם זה כרוך בזה שלא תיכנסי לפורום שמכניס אותך יותר למחשבות אז תעשי את זה!
    תזכרי תמיד שכל עכבה לטובה ובסופו של דבר את תהיי אמא!!

יאללה, צאי מהשליליות ותחייכי מאוזן לאוזן
  • בעלי עושה לי בעיות..הוא לא רוצה ללכת לבדיקת זרע זה למה אני כל כך מיואשת! וכל יום שואלים אותי נו ונו נימאס לי מאנשים...לתרץ לכל העולם תירוצים...

מה
  • היי טליה,

אנשים תמיד ידברו..
    שמועות תמיד תשמעי...

זה טבע האדם(זה מסריח צודקת אבל זה מה שיש..)

אני מבינה אותך כי אני בתקופה האחרונה עברתי גם סדרת שמועות בעבודה (אני בכלל בחודש שישי ויש לי בן ע"פ השמועות...)
    שחררי מהכל בבעלך יבין בסופו של דבר...אל תלחיצי גם אותו הדברים לוקחים זמן זה יבוא כך או כך...
    סנני את מה שאומרים לך ושחררי מבעלך...אין צורך להתעסק בזה יותר מדי תהני מהיחסים וזה יבוא...תנסי חודשיים !!! שחררי מלקרוא בפורום בעיות של אחרות ולהסיק שהן גם שלך,שחררי מהלחץ ושחררי מבעלך..תנסי את זה באמת בכל כולך חודשיים-מבטיחה שתיקלטי בהריון תקין מלא ובריא!!

בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה