איך אוכל לדעת אם בייצתי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    מנסים כבר חצי שנה בערך והגניקולוג לא מוכן לתת לי הפניה לאולטרס' מעקב זקיקים, טוען שזה מוקדם מדי . אני לא מבינה מה ההתעקשות שלו. האם יש דרך דעת אם אני מבייצת באופן כללי? האם פרופיל הורמונאלי אומר אם היה ביוץ או לא?

ווידוי קטן: חצי שנה אנחנו מנסים ולא הרגשתי מוכנה לגמרי (למרות שאף פעם אי אפשר להיות מוכן למשהו שלא יודעים..) , אבל פתאום עכשיו אחרי חצי שנה אני כבר ממש מתחילה לרצות, באמת בא לי ואני מתחילה להזדהות עם כל הבנות המתוסכלות....

רעות
2 תגובות
עמוד 1
  • היי רעות
    דבר ראשון אני חושבת לעצמי איזה חוצפה יש לרופא שלך למנוע מעקב זקיקים? זאת זכותך המלאה לקבל טיפול רפואי.
    לשאלתך הדרך הכי טובה לדעת אם בייצת זה בדיקת דם שאת מבצעת יום ה21 למחזור בערך!!(בהנחה שהרופא יתן לך הפניה)
    חצי שנה זה לא הרבה זמן גם אני מנסה חצי שנה קל לי להגיד את זה
    בתוך תוכי ממש קשה לי ואני מתארת לעצמי כמה מאכזב זה..

מה שבטוח שבעזרת השם את תהי אמא!

מה
  • עד שיהיה לך מעקב זקיקים...
    בינתיים תוכלי לדעת על מועד הביוץ המשוער כך:
    1. בדיקות ביוץ (אפשר לרכוש בסופר פארם)
    2. מחשבון ביוץ (כאן באתר, מזינים את ממוצע ימי המחזור החודשי שלך...)
    3. הפרשות המזכירות חלבון של ביצה... תקופת הביוץ אצל חלק מהבנות מלווה גם בכאבים עמומים בצידי הבטן באזור השחלות...

מקווה שעזרתי מעט...

הכי חשוב להרגע, להרפות.... כל עוד לא עברה שנה מהנסיונות שלכם תהיי רגועה...

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה