עדכונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז גם אני אחזור לשתף גם בדברים המשמחים - אין ברירה צריך להמשיך הלאה, בשביל ענבל ובשביל עצמנו.

אתמול סוף סוף קיבלנו את הרכב החדש -אני עשיתי את נסיעת הבכורה - היה מפחיד

10 תגובות
עמוד 1
  • וואי בטח קשה לך בלי להב!!!!

בקשר למשפחה של בעלך יש דברים שלפעמים אפר להבליג ויש דברים שאי אפשר ולתת ביקורת עלייך כאימא זה משהו שאני לא הייתי עוברת עליו לסדר היום..וכניראה כל המתיחות זה באמת בגלל מעבר אבל לפעמים אין ברירה תמיד מחפשים את מי לאשים...

בכל מקרה אני מקווה שמחר יעבור לך מהר ותראי את להב כבר אני בטוחה שאת סופרת את השניות לרגע הזה

• נכנסת לי ללב.......
    קודם כל שיגיע כבר הרגע המרגש הזה שלהב תהיה בזרועותייך שוב
    שנית, שמחה שדברתם ושמחה עוד יותר לשמוע שהוא דבר עם הוריו.
    תשמעי, הם משחקים אותה אדישים הגברברים שלנו אבל משהו מכל החפירות שלנו בסוף מחלחל פנימה, ואם קודחים ממש הרבה-
    לפעמים משהו מהדברים שאמרנו אפילו מוטמע
    אני בטוחה שהקושי לגבי היחסים עם משפחתו לא רק אצלך אלא בהחלט מעמיד גם את בעלך בין הפטיש לסדן, כל הזמן לבחור צד, וכל צד שלא יבחר- לא טוב.
    אני בטוחה שגם הם חושבים על הסיטואציה והיו מעדיפים שיהיה אחרת.
    צאי לדרך חדשה עם המשפחה ועם הרכב החדש (חשבת שפספסתי את הנושא המרגש הזה? אז לא)
    ושיהיה בהצלחה
    תעשי כייף עם הבנות מחר,
    אני בטוחה שלהב תתרגש ותשמח מאד לחזור הבייתה,
    ואני מקווה שהחויה שלה בירושלים הייתה חיובית ומאושרת- עלייך זה עבר כמו טרקטור, אני יודעת, אל תתני לה לחוש בכך. הם מבינים ויודעים הכל בגיל הזה...
  • מאמוש!

קודם כל והכי חשוב מחר את רואה מחבקת ונושמת את להב ב"ה!!!!!!! כל הכבוד שהחזקת מעמד!!!! אני בטוחה שבסופו של דבר להבונת נהנתה

• "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• מאמי כיף לראות ממך הודעה אופטימית יותר...
    אני שמחה שלהב חוזרת ומאמינה שהכל יהיה בסדר... וקחי אותה ללונה גרנד :)))

אני גם שמחה לשמוע שנתי אמר את מה שאמר ואני מקווה מאוד שזה חילחל לו באיזה צורה ושהוא עמד לצידך ולטובתך ושאת תופתעי כשתדברו על העניין ותראי שבסוף הכל יצא על הטוב ביותר

• חחחחחחחחחחח מסכן
    כאבו לו השיניים והוא חייב לנו

• עוד כמה שעות ולהב בבית

• תתדשו!!!
  • דניאל ממי ניסיתי תקופה ארוכה מאוד וזה גם עבד
    ועכשיו דווקא אחרי לידה כשאני כל כך רגישה הם מקשים פי מאה - ממש יש תחושה של דווקא

קנינו פורד פוקוס

• מתי הגאונה חוזרת הביתה?
    בטח יהיו לה חוויות לספר לך..להב עם הפה הזה שלה:)

להוסיף לפייסבוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה