חדשה פה , מבקשת עצה איך ללדת כבר ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתה כבר ללדת את רוצה ליראות את הבובי שלי כבבר
    אני ובעלי כבר מיתפוצצים מלכחות לה
    עצות לזירוז הלידה יתקבלו בברכה :)
16 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה
  • סקס מזרז...
    עלייה וירידה במדרגות

שתיהיה לידה קלה כתרנגולת וכמובן שתצאי בידיים מלאות

• ת'אמת שניסיתי כבר הכל ,ניקיונות , הליכות , שחיות ,גם את הבעל ניסיתי
    ביגלל שזה ההריון הראשון שלי אני כל הזמן חושבת שיש לי צירים ובסוף מיתבאסת כי הם לא ממשיכים ...וזה מאוד מאוד מבאס ... כל האחיות שלי סחבו את ההריונות הראשונים שלהן עד שבוע 42 ואני לא רוצה ליסחוב גם ..
    על עצמי אני בת 17 וחצי זה ההריון הראשון שלי אני שבוע 4.38 ..
    אני מאופקים עיר קטנה ליד באר שבע ... אני כבר לא מיתאפקת אני רוצה כבר ללדת למרות שאני מאוד מפחדת ...
  • דבר ראשון בהריון ראשון תמיד מפחדים הכל ניראה כמו צירים כל בריחת שתן ניראה כמו ירידת מים...

• אלונה יקרה!
    לצערי יש לי נסיון עם זה. ולמה לצערי?
    בגלל שכשהגעתי לתאריך שלי לא יכולתי לחכות אפילו עוד חצי יום לא היה לי סבלנות בכלל וגם כל הזמן היו לי כאבים. אבל עבר יום ויומיים. ולא ילדתי אז ניחמתי את עצמי שמקסימום עוד שבועיים. עד 42. ולבינתיים ניסיתי לעשות את כל מה שאומרים... זמן איכות עם הבעל... הליכות,...אבל שום דבר לא עזר רק עשה לי צירונים קטנים וכואבים. בקיצור שום דבר לא עוזר עד שהתינוק מוכן ורוצה לצאת. מה שקרה בסוף זה שמשבוע 42 הלכתי כל שלושה ימים לאולטרסאונד ומוניטור, כך עד שבוע 43 ואז רצו לעשות לי זירוז. המילדת שלי לא נתנה להם בשום פנים ואמרה שיש מספיק מים והיא לוקחת על עצמה לעשות לי זרוז טיבעי. היא שלחה אותי לדיקור סיני ונתנה לי כדורים האומאופתים ואמרה ששלוש ימים דיקור וכדורים זה מיד עוזר. עשיתי כך ובדיוק אחרי שלוש ימים ילדתי..
    טיפ שלי: מאחר ולא כתבת באיזה שבוע את. לעולם שלא תשבר הסבלנות ליפני התל״מ. כי אח״כ כל יום שעובר זה סיוט.
    בהצלחה!
    לידה קלה בזמנה!

• אני שבוע 38.4 למרות שזה קצת מוקדם ,
    לי כבר נימאס לחכות ות'אמת שאין לי כוח כבר לבטן הגדולה שלי
    ואני רוצה כבר ליראות את ה שלי ...
    ...לילוש אילת אמאע שלי אומרת בידיוק את המילים שאת אומרת רק ברוסית ...
    וגם אמא שלי בעלי שהיא מיילדת .. אבל למרות שהיא מיילדת היא לא ממש עוזרת לי עם העצות שלה .. אני מעדיפה ת'עצות של אמא ..
    אני מנסה לנוח הרבה אני ישנה כל היום אבל כשאני ישנה אני לא מרגישה אותה זזה וזה קצת מפחיד אותי אז אני קמה כל כמה זמן ליראות עם הכל בסדר (אני אוכלת משהו מתוק כל פעם שאני קמה לשירותים ) אין כבר כוח ליסחוב עד שבוע 40 אני רואה בנות בגילי שיולדות בשבועות האלה ולא בשבוע 40 וזה מבאס אותי עוד יותר ..
  • ועוד שאלה ,, כדי לי לעשות אפידורל ?
  • ממליצה על אפידורל זה תרופת פלא!!!!
    אני לא כל כך גדולה מימך אני בת 20 ולפניי חודשיים ילדתי בשבוע 39+6 כלומר יום לפני התאריך המשוער..זה בא בלי התראה מוקדמת באמצע הלילה...

גם אני פחדתי לסחוב עד שבוע 42 אבל זה בא מאמי ובסופו של דבר אם לא נחים אחרי הלידה קשה יותר לילות בלי שינה בכי חוסר אונים...תנוחי גם אם את לא מרגישה תנועות זה בסדר כשאת נחה בשבועות האלו לנסיכה שלך אין הרבה מקום בבטן וגם היא ישנה רוב הזמן כדי לצבור כוחות לקראת הלידה...

ובע"ה בקרוב תחבקי את הנסיכה שלך

http:
  • התאריך המשוער שלי זה ב6.9 ביום הולדת של בעלי ואני רוצה שזה יהיה ביום הזה וגם לא רוצה כי אין לי כבר כוח לחכות ..
    עכשיו אני כותבת ויש לי כאבים נורא חזקים כמו כאבי מחזור וקשה לי לינשום ,,,
    והבטן קשה כמו אבן ... זה כמוציירים נכון ?
  • זה נשמע כמו צירים תבדקי שאין ירידת מים או דימום... אם זה בא והולך כל 5-6 דקות אז כניראה הגיע הזמן..אם זה לא סדיר וזה אחת בשעה אז תחכי עוד קצת

http:
  • זאת תחושה מאוד מוזרה הלכתי עכשיו לשירותים ,, חשבתי אולי זה ביגלל זה ... למרות שהייתי כבר היום בשירותים ...וכשאני עושה פיפי זה קצת שונה ... מיתמיד אני מרגישה כאילו היתרחב לי שם המקום זה טיבעי עכשיו ?
  • כן התינוקת יורדת לתעלה ומכינה את עצמה ללידה זה נותן הרגשה של לחץ באזור האגן

http:
  • את בת 17 ?!
  • כן אני בת 17 אין מה להיתפלאות ככה זה אצל הקווקזים ...
  • בת 17 לא קשור לקווקאזים בכלל.
    אחי נשוי לקווקאזית, עורכת דין מצליחה, יש להם ילדה בכיתה ב'.
    זה ממש, אבל ממש לא שייך, הקווקאזיות הזאת.

כל עוד סיימת בית ספר ובידייך תעודה ופנייך להמשך השכלה,
    הכל בסדר

הקווקאזיות זה כלום
    אין לזה ערך
    זה אבוד וטוב שכך
    היום לא צריך להיות קווקאזית כדי להיות עקרת בית טובה

אולי הבנות האלה יבינו ויצליחו

בהצלחה ובידיים מלאות
  • בשני ההיריונות שלי הייתי חסרת סבלנות ורציתי כבר שתגיע העת ללדת- אבל זה ממש לא עזר החברה הקטנים החלטו מתי טוב להם לצאת ובסופו של דבר הם עשו את זה ויצאו לאוויר העולם. נצלי את הימים הבודדים שנותרו כדי ליהנות מעולם החופש לעולם האחריות האימאית. שתהיה לידה קלה וטובה ובזמנה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה