צריכה את עצתכם בבקשה...אני קצת לחוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, ושבת שלום...

לפני כשבוע גיליתי שאני בהריון באמצעות בדיקת הריון ביתית. למחרת, ביצעתי בדיקת דם והתשובה שקיבלתי היא בטא= 73 משמע שאני בהריון- ואני נמצאת היום בשבוע חמישי (+0 ימים)...

וכעת לדילמות שלי...

1. שוחחתי עם המזכירה של רופא הנשים שלי, על מנת לקבוע תור והיא אמרה לי שכרגע אין טעם להגיע, ובהתאם לכך קבעה לי תור לעוד כשבוע (לשבוע 6).
    כלומר, שעד שבוע 6 אין לי שום ביקור אצל שום רופא (?!?) וזה קצת מלחיץ אותי...

מצד אחד הבטא יצאה מעט נמוכה- כי עשיתי את הבדיקה לפני האיחור במחזור, אך מצד שני, אין צורך לעשות בדיקת דם נוספת? או שאני סתם פארנואידית? נראה לי קצת הזוי להמתין במתח עד לשבוע 6 בלי שום חוות דעת רפואית...

2. משום מה כמעט ואין לי שום תופעות, םשוט כלום...למעט גודש בחזרה וכאבים בצד ימין בבטן התחתונה כבר מס' ימים...האם תקין? לא קצת מוזר?

מה לעשות?!?
9 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון מזל טוב

1.גם שבוע 6 זה מוקדם בדרך כלל הבדיקה הראשונה זה בדיקת דופק והוא מופיע בין שבוע 6 לשבוע 8 וזה לפעמים מלחיץ שעושים בדיקת דופק בשבוע 6 ולא מופיע ואז נמצאי בלחץ ופחדים עד הבדיקה אחר כך...

2.אולי באמת כדי שתעשי עוד בדיקת בטא כדי לראות הכפלה תקינה

3.תופעות מתחילות גם בשבוע 7-8 ויש בנות שלמזלם אין להן תופעות אז אל דאגה ככה או ככה זה לא אומר על הריון תקין או לא

שיהיה המשך הריון קל תקין הרוך ומשעממם

• תראי, את יכולה לגשת לרופא משפחה ולבקש הפנייה לבדיקת דם בטא נוספת כדי לראות הכפלה. לא נתקלתי ברופא משפחה שלא הסכים לתת הפניה לבדיקת בטא.
    ולגבי רופא נשים: בשבוע 6 לא בטוח שתראי דופק כי זה מוקדם, אז אני ממליצה לך לקבוע תור שבוע מאוחר יותר כדי לחסוך לעצמך את הלחץ.
    לגביי תופעות של הריוו: לא היו בכלל! לא בחילות ולא הקאות ולא רגישות לריחות, כלוווום! את צריכה לשמוח!
  • מזל טוב,
    הבטא שלך מצויינת ואין לך מה לדאוג סתם...
    לעומת זאת שמחה מומלצת מאוד...
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• מתוקה מלא מלא מזל טוב דבר ראשון!!!

אז ככה - שבוע שש זה מוקדם.. יש סיכוי שיראו דופק אבל גם אם לא רואים זו עדיין לא סיבה להילחץ, חשוב כן לראות שיש שק הריון ושהוא ממוקדם ברחם ולא מחוץ לרחם חלילה ככה שלא הייתי מייעצת לך לבטל את התור אבל כן הייתי מייעצת לא להיבהל אם את לא רואה עדיין דופק וללכת לרופא עם המידע הזה בראש ובלב...

אני אישית גילית ממש מוקדם כמוך עם ערך נמוך יותר של בטא. 55

• דבר ראשון מזל טוב !!!!!

1.
    כלומר, שעד שבוע 6 אין לי שום ביקור אצל שום רופא (?!?) וזה קצת מלחיץ אותי...

בדרך כלל לא הולכים לרופא בכלל לפני שיש איחור......ועד שעושים בדיקות דופק וכו... לא מומלץ לפני שבוע 7+ !
    2. משום מה כמעט ואין לי שום תופעות, םשוט כלום...למעט גודש בחזרה וכאבים בצד ימין בבטן התחתונה כבר מס' ימים...האם תקין? לא קצת מוזר?

מה לעשות?!?

תגידי ת---ו---ד---ה--- שאין לך תופעות...

לי בשלושת ההריונות לא היו תופאות... תהני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• מזל טוב מאמי
  • מזל טוב והמשך הריון תקין, קל ורגוע!

אין ממה להילחץ. אני בכלל לא עשיתי בדיקות בטא כי זה לא חובה. את יכולה לגשת לרופא שלך בשבוע שנקבע לך ולבדוק את תקינות מיקום ההריון (תוך רחמי) ויותר מאוחר כשבוע לחזור לראות דופק.

הכי חשוב בפעם הרטשונה זה המיקום ודופק אם לא תראי בפעם הראשונה אז לא להלחץ כי אין סיבה.

בהצלחה!
  • קודם כל מזל טוב!!!!!!!!
    אני אגיד לך את המת- אני לא חיכיתי אפילו רגע כשגיליתי שאני בהיריון- וביקשתי לראות רופא נשים באותו השבוע שגיליתי- כדי להיות רגועה שיש שק היריון ועובר בתוכו. אצל הבן שלי ראיתי רופאת נשים בסוף שבוע חמישי- ולא מצאו דופק- נכנסתי ללחץ נוראי- הרופאה המטומ....ת ביקשה שלך למרפאה מיוחדת והתור שנקבע לי היה אחרי שבועיים וחצי- אוףףף. השבועיים וחצי האלו היו קשים מנשוא- ולכן מצאו דופק אצל הילד רק בשבוע השמיני. ומאז למדתי שאני לא מוכנה לחכות ומתרצת כאבים כדי לראות רופא מתי שאני רוצה.
    בהיריון של הילדה ביקרנו אצל הרופא ביום האחרון של השבוע החמישי ומצאו דופק- יש לציין שהעובר היה גדול לגילו- וקידמו אותי בשבוע היריון וחוץ מזה ילדתי בתחילת שבוע 39- אז אולי הביוץ היה מוקדם מאוד.
    אני הית ממליצה לך תרץ כאבים וכך תקבלי תור דחוף- לפחות תראי שקיים שק ועובר ושהכול תקין - בהצלחה!

• המון מזל טוב
    מאחלת לך המשך הריון קל תקין בריא שלם ושמח ובידיים מלאות ,

אין לי מה להוסיף הבנות כבר כתבו לך הכל .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה