אווף. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע הבא אוולין מתחילה גן.
    אני עדיין בלי עבודה..
    אין לי מושג איך אני הולכת להעביר את הימים...
    גם בלעדיה וגם בלי תעסוקה..
    שלא לדבר על זה שיש לנו בלאגן מבחינה כספית..
    מה לעשות?
    אני מחפשת עבודה..כל יום שולחת קורות חיים...פשוט לא חוזרים אלי.
    מה אני אעשה אני לא יודעת..
    אני אשתגע מהגעגועים...
    וגם מחוסר מעש...וכמובן האספקט הכלכלי..
    אוווף אחד גדול.

להוסיף לפייסבוק
19 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה
  • אני חושבת שברגע שהיא התתחיל את הגן את תהיי פנוייה ותראי שכל נושא חיפוש העבודה יעלה הילוך,איפה את גרה ומה את מחפשת? אני רשומה בחברות כ"א טובות שמציעות לי משרות לא רעות. . אולי אני יוכל לעזור?
    בכל מקרה תיכנסי לאתר runner זה אתר ששולח אוטומטית את הקורות חיים שלל חכל חהרות ההשמה - מומלץ  
  • הי מותק!

אל דאגה אני מאמינה שאת תמצאי אחרי שאוולין תסתגל לגן...
    באיזה תחום את מחפשת ובאיזה אזור? אני מכירה כמה משרות אולי אוכל לעזור....יהיה בסדר!!!!

• אני לא מכירה משרות אבל מאחלת הצלחה בחיפושים ושתמצאי מהר מאוד!
  • בתור אחד שבחצי שנה הקרובה חיפשתי עבודה פעמיים, אני אגיד לך שאת צריכה סבלנות!!!!!!!!!!!!!! אני מכירה את התחושה שאף אחד לא חוזר אליך, אבל תאמיני לי, בסוף יתחילו להתקשר, אחד אחרי שני! לוקח להם זמן, במיוחד עכשיו, זה תקופה שמלא אנשים בחופש, אין עם מי כל כך לדבר... תראי, שבתחילת ספטמבר כבר יזמינו אותך להרבה ראיונות. וזה יוצא לך מעולה, כי כמה ימים ראשונים שאוולין בגן, זה טוב שאת בבית, תעזרי לה להסתגל. אחר כך כבר כשהיא תסתגל, תוכלי לנסוע לראיונות עבודה בלי לשבור את הראש מי ישב עם תינוקת.
    אני מאמינה שיש משרה מושלמת עבורך ותמצאי אותה!
  • אני מאשדוד..מחפשת רק פה.. כי אני ללא רכב וללא רשיון.
    מאוד רוצה לעבוד בפקידות אבל שוב הורדתי כבר את הרף..ואפילו הייתי חוזרת חעבודה הקודמת והמסריחה שלי אם הייתה מתאימה מבחינת שעות.
    אני צריכה להכניס ילדה לגן בשעה 7.. אז אחרי אני פנויה...אם זה משרה באשדוד אחל מ שעה 8 בבוקר-אני שם.
    באתר ראנר אני רשומה כבר חודש וחצי ניראה לי...
    אני פשוט מיואשת...
    אני כל הזמן שולחת קורות חיים דרך האתר גובמאסטר..בכוחות אדם לא הייתי..אולי באמת אחרי שאשלח את אוולין לגן אלך גם לכוחות אדם עצמם..
    אין לי כבר ברירה..
    העיניין הוא שכשהיו חוזרים אלי זה לא היה מתאים מבחלינת שעות..או שהיה מתחיל מוקדם ורחוק שאני לא מספיקה להגיע, או שהיה עד שעות 9-10 בערב..
    אני מקווה שאתן צודקות ואחרי החגים יתחילו לחזור אלי..זו התקווה היחידה שמחזיקה אותי.
    ממש לא רוצה לחזור לגור אצל הוריי...

להוסיף לפייסבוק
  • תחפשי מחוץ לאשדוד.
    אני כל יום נוסעת לתל אביב מדרום (מקרית גת), וגם לי אין רכב ואין רישיון.
    נוסעת ברכבת.
    אני חושבת שבאשדוד אין הרבה אופציות,
    תרחיבי את החיפושים שלך לאשקלון (למרות שגם שם יבש), ואפילו לתל אביב.
    נטלי
  • השאלה היא מה יקרה אם לילדה יש חום או היא חולה..בעלי עובד ברחובות, אם אני גם אעבוד מחוץ לעיר מי יאסוף אותה? והיא תהיה חולה..אם כל מה שמספרים נכון..
    בגדול אין לי בעיה עם העבודה מחוץ לעיר.. הבעיה שהשעות שבהם רוצים שאני אהיה בעבודה לא מסתדר לי עם הגן..הגן רק מ 7 ..הציעו לי עבודה בראשון אבל מ 8 בבוקר.. אין מצב שבעולם שאני מספיקה לעשות את כל הסידורים ולהגיע ב 8 למקום...

להוסיף לפייסבוק
  • מאמי, אני כל כך מכירה את הדילמות האלה.
    מאוד קשה להיות אמא עובדת
  • ואני ממליצה לך להירשם לalljobs/
    יש שם הרבה יותר משרות. פעמיים מצאתי שם עבודה!!!!
    ועוד משהו, בהתחלה כשמתקשרים לך לקבוע ראיון עבודה, לרוב את מדברת עם משאבי אנוש. אז זה שהם אומרים לך שעות עבודה מסויימים, לא אומר שזה לא גמיש! אל תשלילי שום דבר בלי להגיע לראיון!!!!!!!!! תבואי, דברי עם בוס וכבר במקום את תראי שיש מצב להזיז פה ושם שעות! אני הלכתי לכל ראיון עבודה, גם אלה שלא נראים כל כך מתאימים. אבל אם הם רואים שאת טובה ורוצים אותך, הם ילכו לקראתך!
  • חחחחחחחח.. ברור.. אם יום העבודה הוא יותר מ 150 שקל.
    בעלי משתנע ברכבת..לצערי הרב ולצער מדינת ישראל כולה הרכבת התחילה לעשות יותר ויותר בעיות..מקווה שזה יגמר מתישהו.
    בעבודות שבנתיים הציעו לי..ה 5-6 אלו שחזרו אלי השעות של הבוקר היו מאוד חשובות.. יש הרבה לחץ או משהו...אז חצי שעה איחור לא בא בחשבון...:(
    מקווה שאחרי שהיא תצא לגן שבוע אחרי כבר אעבוד... כי גם אנחנו נקרוס כלכלית אם לא אחזור לעבוד.
    אחרי שאשים אותה בגם אלך לכוחות אדם ואעבור אחד אחד לראות מה יש להציע לי...
    לילה למשל מבחינתי זה טאבו...
    לא ילדתי את הילדה שלי כדי שאחרים יגדלו אותה ואני רק אוכל לנשק אותה כשהיא כבר ישנה.

להוסיף לפייסבוק
  • ןןאלנ אנסטסיה צודקת..
    לפני העבודה הקודמת שלי לא ממש עבדתי... הייתי סטודנטית מה שנקרא ועבדתי ב עבודות מזדמנות דרך כוחות אדם פעם ב...קראו לי באתי, לא קראו לא באתי..
    עד שלפני 4 שנים התחתי לעבוד במקום עבודה הקודם שלי ונשארתי בו לאורך זמן.

להוסיף לפייסבוק
  • מאמוש מה יקרה אם יהיה חום? לוקחים אוטובוס מונית רכבת .. ומגיעים לגן.. לא יקרה כלום אם זה יקח במקום חצי שעה ..שעה.. באמת.. אין מה לעשות .. המטפלות ידאגו לאוולין אני בטוחה.

• תראי, אני כבר ביטלתי מנוי ל אולגובס, אבל נראה לי שעדיין יש כמה ימים שהוא תקף, אז אני אבדוק לך משרות. כל דבר שאני אמצא לך, אני אכתוב לך בפייס
  • תודה.. אני גם נכנסתי לשם אבל יקח לי זמן להבין איך מתפעלים את האתר הזה...
    אפשר להירשם שם ולבחור משרות ואז כל מה שמתאים ישלח לי לאימייל?
    ככה יש בגובמאסטר וזה ממש נוח.

להוסיף לפייסבוק
  • כן אפשר אבל זה עולה איזה 40 ש"ח בחודש. נראה לי לא סגורה על הסכום.לדעתי זה שווה אתזה . תמיד אפשר להקפיא/ לבטל.

• אחותי מנסיון תחכי עם העבןדה אני לא רוצה להפחיד אותך
    אבל כל הילדים בחודש חודשיים הראשונים מתחילים להיות חולים זאת תקופה שעוברת אני זוכרת נועה כל שבוע הייתה בא עם חום זה מתיש ולא בכל עבודה מבינים את זה ועוד בעבודה חדשה.
    עוד המלצה תעשי רישיווווון אני לא יודעת איך הייתי כל החיים בלי

• אנחנו לא נחזיק מעמד עוד חודשיים בלי משכורת.
    כניראה יום ראשון אלך לחתום אבטלה..הייתי בטוחה שאני לא אגיע לזה...
    חוץ מזה מקסימום יש את חמותי היא עובדת משמרות או אמא שלי פעם ב.. תעזור עם המחלה...זה ידוע שהילדים חולים בהתחלה... אבל אין לי ברירה... אני חייבת לצאת לעבוד.. אם לא בגלל המוות מהגעגועים אז בטוח בשביל המשכורת..אחרת אנחנו נטבע.לא רוצה לחזור להורים שלי :(

להוסיף לפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה