Efrat1987 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אל תשכחי שבמשך ארבע שנים ריכזת את מלוא האנרגיות שלך בניסיון להרות במשך ארבע שנים כל היום מה שעבר לך בראש היה קשור בלמה אני לא מצליחה להיכנס להריון במשך ארבע שנים חיית ולא חיית ....מהניסיון שלי זה משאיר משקעים לא פשוט לשנות דפוס מחשבה של ארבע שנים בשבוע
    את תראי שלאט לאט המצב רוח יעלה ומבדיקה לבדיקה את תרגישי יותר בטוחה ותאפשרי לעצמך לשמוח יותר
    זה לא פשוט אבל זה קורה מעצמו
    תשמרי על עצמך תעשי דברים שעושים לך טוב ובהצלחה בבדיקה  
3 תגובות
עמוד 1
  • יובל79,
    נקודה יפה למחשבה....

לדעתי גם אחרי האולטרסאונד, ההריון יהיה גם יותר מוחשי מפעם לפעם והחיבור יהיה יותר חזק.... עכשיו זה רק בגדר בשורה ועדיין כמו פנטזיה....

מאחעל לך שההריון יהיה תקין ותהפכו להורים מדהימים!
    שבת שלום
  • תודה מתוקות.

עוד 9 ימים אולטראסאונד ואני כבר לא יכולה לחכות.

המצב רוח אכן עולה וכך גם ההתרגשות. כנראה שעוד לא עיכלתי שאני באמת נקלטתי הפעם. זאת תחושה חדשה ומוזרה.

תודה רבה על התמיכה

שבוע טוב ומבורך עם חיוך גדול על הפנים לכולן

אפרת

• בהצלחה בבדיקה בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה