סקר עגלות - חייבת את עזרתכן!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    רציתי את דעתכן על עגלות בכלל, ועל החשיבות של אמבטיה בפרט
    אני קטנה, וכל העגלות הענקיות האלה כמו מוצי ממש כבדות לי (אחכ שמחליפים לטיולון)
    עד כמה זה קריטי אמבטיה?? אם אני לוקחת עגלה שיורדת ל175 מעלות זה גם בסדר? אני ממש בדילמה. לא רוצה להשקיע בעגלה עם אמבטיה שעולה אלפי שקלים ואחכ תיהיה לי כבדה ואקנה טיולון פשוט .

ועל איזה עגלות אתן ממליצות?

אשמח לדעתכן
    תודה :) שבוע טוב
11 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי הולכת על המלאקרן .....
    במקרה שלך יש מגיל 0 ואז זה הופך ישירות לטיולון ואין אמבטיה ....

"טוהר את אהבת חיי "
  • אנחנו כבר כמה שבועות עושים סקר עגלות גם באינטרנט וגם ע"י הגעה לחנות.

גם רני יחסית קטנה רצינו עגלה שגם עוברת בכל מקום וגם שתהיה קלה לקיפול.

בהתחלה חשבנו על עגלה של mamas&papas שנקראת sola. היא קלה מתקפלת בקלות ובקיצור ממש טובה. מחירה עם אמבטיה 2,900 ש"ח.

אחר כך ראינו עוד הרבה ורובן לא רק רחבות, אלא מתקפלות באופן מוזר ולא נשכבות מלא וגם עולות הון תועפות.

לאחרונה ראינו עגלה חדשה של פג פרגו שיצאה שנקראת פג פרגו סוויץ' איזי דרייב. היא נשכבת באופן מלא, יש לה קיפול נהדר כמו מיטריה, היא קלה והכי חשוב שאת לא חייבת אמבטיה כי יש לה כיסוי ואת מההתחלה יכולה ללכת איתה כמו אמבטיה ואחר כך מורידה כיסוי ויש לך טיולון. עלות 2,800 ש"ח. כדי שיהיה רך יותר אפשר פשוט להוסיף מזרון וזהו.

אחרי חיפושים והתלבטויות.רבות כנרטה נלך על העגלה הזו.

מקווה שקצת עזרתי. בהצלחה!
  • תודה בנות
    ג'ני, ראיתי את הסוויץ של פג פרגו אבל ראיתי אותה עם אמבטיה
    בלי אמבטיה אפשר לשים על הבטן??
  • אני קניתי עגלה של abc disine
    דגם ממבה
    עגלה מעולה ! עשיתי סקר יש אותה להרבה שאני מכירה
    היא קצת יקרה אבל היא קלה בטירוף ומתקפלת ציק צאק!

ממליצה בחום!
  • ממליצה על הבייבי ג'וגר סיטי מיני.
    הוא עולה כ 2800 עם אמבטיה.
    העגלה קלה מאוד ונוחה, ומתקפלת בקלות..

שווה שתבדקי
  • תודה בנות :)
  • אצל הבן שלי קיבלתי עגלה של דר' בייבי שהופכת לטיולון בלי אמבטיה. חשבתי שאין צורך באמבטיה- אבל נאלצנו לקנות אחרי כמה חודשים עגלה חדשה מכיוון שאת זו הפכנו לעגלת משא והרסנו אותה. מכיוון שהייתי בהיריון קניתי במבצע מצויין עגלה אחרת של דר' בייבי אך הפעם גם אמבטיה. עד שהשתמשתי באמבטיה- חשבתי שאמבטיה זה מיותר- אבל עם גליה הבנתי כמה זה נוח וכמה זה יעיל ולכן אני ממליצה לקנות עגלה עם אמבטיה- יש אמבטיה שאפשר להגביה ל45 מעלות.
    קנייה טובה!

• אצלנו האמבטיה בשימוש עד היום! אני לא יודעת מה נעשה כשהיא תהיה קטנה מידי (תוך איזה 2-3 שבועות לדעתי...). ככה בר ישנה כמו מלכה בכל מקום. אפשר לצאת גם בערב בלי להרגיש אשמה שהילדה לא ישנה טוב.כרגע אנחנו משתמשים בחלק של הטיולון רק ליציאות קצרות מהבית כשבר לא צריכה לישון.
    יש לנו עגלה של Biba, הדגם Bibo - שהוא סבבה לגמרי. חשוב מאוד לציין שהיה לנו את הדגם Hipi הפחות טוב שיש לו בעיה בגלגלים הקדמיים ובכלל לא דגם מוצלח - ושידרגנו ל-Bibo ועכשיו אנחנו מרוצים. 2,400 ש"ח.
    רק מה, העגלה רחבה מאוד. מעולה בשביל יציבות, אבל למי שיש בעיה עם הרוחב שישקול פעמיים. לנו אין בעיה. הבאגז' שלנו גדול.

בקיצור - אין על אמבטיה!
  • גם אני קונה מקלארן. אני לא מתחברת לכל העגלות הכבדות ולאמבטיות. נראה לי סיוט להרכיב ולפרק.. מה גם שאנחנו גרים בבניין בלי מעלית וחשוב לי מאוד שהעגלה תהיה קלה.
    יש מקלארן מגיל 0 עם שכיבה, וזה נראה לי נוח.
    החסרון היחיד שלה מבחינתי זה גם היתרון - היא קלה, אז היא עלולה להתהפך אם תולים עליה יותר מדי. בקיצור, לא כדאי להוציא אותה לקניות אינטנסיביות.. לפחות לא עד שהתינוק שמן מאוד

משחקי סוניק:
    כי ככה כיף להעביר את הזמן!

היום המיוחד שלי: 3.4.12
  • אני מניחה שפאשר לשים על הבטן, למה לא? אבל לא בדקתי את זה.
  • זה מאוד תלוי בך, במקום מגורייך, יש לך רכב או אין לך...
    חשוב מאוד שתלכי לחנויות ותבדקי את המשקלים של העגלות והקיפולים שלהם...
    כי משהו שמתאים למישהי אחת לאו דווקא יתאים לך.
    אני אישית התחברתי למה שnicole25 כתבה, גם אני מעדיפה אמבטיה כי זה כמו מיטה, אבל יחד עם זאת מסכימה עם הבנות שזה מעט מסרבל, וכבד....
    שוב, זה שיקול שלך....
    יש עגלות מצויינות היום וקלות,
    שנשכבות לכמעט 180 מעלות ויכולות להיות לך פחות מסובכות...
    אבל אם זה ל180 כמו אמבטיה, לא ניתן להשכיב על הבטן...
    נכון שבהתחלה מומלץ שלא...אבל לפעמים אין ברירה...
    תעשי את כל השיקולים שלך - ותחליטי....רק מה שטוב לך
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה