היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היינו עכשיו בחוף.. בכיף שלנו טיילנו (מעט כדי לא להגביר צירים) וישבנו לאכול ארוחת ערב
18 תגובות
עמוד 1
הייתי מציעה לך בכל מקרה לגשת לבי"ח להיבדק. בהצלחה!
מהר לביה"ח מאמוש!!!!
יההההההההההההה
יש מצב? יש מצב? יש מצב? אני רוקדת פה חחחחח
מאמי זה נשמע ממש כמו ירידת מים
אמאל'הההההההההההההההה מאמייייייייייייייייי יואו איזה לחחחץץץ!!!! אמאל'ה תבטיחי שאת מעדכנת גם אם כן וגם אם לא!!!
מאמוש נשמע שהלידה מאוד קרובה אז שתהיה לך לידה קלה ומהירה ותחזרי אלינו בידיים מלאות
בהצלחה מותק! תעדכני
ברור שאני יעדכן ברור!!!!
אני רק לא ממש מצליחה להבין... כי אם זה היה פיפי זה היה ממש מוזר אוווף למה הכל מסובך??? למה אי אפשר חד משמעות???!!!
שיהיה המון בהצלחה, שיעבור בקלות מותק!! עשית כבר את הבדיקה.??
אני עכשיו עם הבדיקה עליי... רק בעשרה לאחת עשרה יהיה תשובה מהבדיקה אני רק לא יודעת כמה היא אמינה.....
אני מרגישה מלא מלא תנועות זה בסדר נכון???
האמת קרה לי משהו דומה לפני איזה חודש וחצי אבל ממממשששש דומה למה שאת מספרת , רק שאצלי זה קרה כמה רגעים אחרי שקמתי מהאסלה.. ובסוף זה לא היה זה.. אבל בגלל השבוע שאת נמצאת בו זה הרבה יותר סביר שזה כן היה זה
בהיריון השני היו לי טפטופים- חשבתי שזו ירידת מים- הלכתי למיון יולדות ונתנו לי פד מיוחד שהבנתי שקונים אותו בכל בית מרקחת - הפד מזהה ירידת מים- אולי תקני אותו ואם יתגלה שהיתה ירידת מים אז תלכי למיון- למרות שאני לא הייתי לוקחת סיכון והולכת כבר עכשיו למיון. בהצלחה ובשורות טובות!
וווווווווואייייייי איזה התרגשות!!!!!!!!
תעדכנייייייייי ואם את הולכת לבית חולים אז שיהיה קל ומהיר!!!
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
יואווווווווווו ירדנוש איזה התרגשות .
נו מאמי כבר 11:20 ועוד לא עידכנת אני במטח יכול להיות שהבדיקה הראתה שזה ירידת מיים וכבר נסעת לבי"ח ? בכל מקרה מאמי אם זה כן אז שתהיה לידה קלה ובידיים מלאות .
שמעי כבר כמעט חצות אז כניראה זה היה ירידת מים ואת בדרך לבית חולים לללדת
/link/link_through/1yg9h-101]
וואו, מרגש!! לא עדכנת, אז אולי הלכת לבית החולים? זה בהחלט נשמע כמו ירידת מים מכל מה שכתבת! אני מקווה שתהיה לידה קלה ונעימה!
בנות ירדן לא היתה בטוחה וכמו שאני תמיד אומרת אם יש ספק אין ספק - היא נסעה לבדוק. כרגע אין חדש
זה היה אזעקת שווא.... אנחנו הולכים הביתה לישון... אבל אני שמחה שבדקתי אסור לזלזל!!
טוב שבדקת "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"