היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי ראיתי בהודעה של לידי שיש לך ידע לגבי התהליך שאני עוברת עכשו אני מעתיקה את התשובה שכתבתי בהודעה של לידי
אני עוברת את התהליך הזה עכשו מיום ה21 לוסת התחלתי להזריק דקפפטיל (דיכוי הביוץ התחלתי השבוע למשך שבועיים או עד קבלת הוסת אח"כ מתחילה להזריק הורמונים לגיוס זקיקים, גונל אח"כ מזריקים מונפור ולבסוף השאיבה אחרי השאיבה אנטביוטיקה . גם אני לא יודעת הרבה על העניין אשכולית" נראה " שיש לך מידע רב על הענין אשמח קבל מידע על התהליך הזה תודה
3 תגובות
עמוד 1
אשמח לעזור בכל שאלה, התהליך לא מסובך בפרוטוקול ארוך מנסים להשיג דיכוי של הגוף (מניעת ביוץ עצמוני), במצב טיבעי הגוף מבייץ כל תקופה מסויימת, ועל מנת לשלוט לגמרי בתהליך, מתחילים מהיום ה21 של המחזור לקחת דקפפטיל 0.1 - על מנת לגרום לגוף לא לבייץ, בפרוטוקול קצר לוקחים זריקה אחת של דיכוי...אבל לעיתים היא חזקה מאוד ומדכאת את הביוץ ליותר מחודש אחד, ואז אם הטיפול לא מצליח את תקועה בלי מחזור ובלי נקודת התחלה. בפרוטוקול ארוך (למרות האורך) יש שליטה טובה יותר על המחזור הטיבעי של הגוף. ולמי שמגיבה טוב - הוא מועדף. לאחר שבועיים ערך ולאחר שהושג דיכוי מוחלט של בלוטת יותרת המוח, מתחיל הטיפול של גיוס הזקיקים. חשוב לציין שבמהלך נטילת הדקפפטיל, יתכן שתקבלי מחזור ויתכן שלא, בכל מקרה לפני שלב גיוס הזקיקים עושים בדיקת הריון. גיוס זקיקים - הכוונה ליצירת מספר זקיקים רב אך בגדר הנורמל (על נת לא לגרום לגירוי יתר) בשחלות שלנו...בטיפול טוב 10 זקיקים נחשבים לכמות טובה מאוד. יותר מזה זה סכנה לגירוי יתר, פחות מזה - זה גם טוב אבל אומר שאפשר לתת יותר חומר בפעם הבאה... המטרה שלנו שיהיו הרבה בציות גם לילדים העתידיים שלנו... גיוס זקיקים נעשה ע"י גונאל או פיורגון (אני קיבלתי גונאל), שבוע של הזרקות בממוצע ...כבר יגיד כמה זקיקים נראים באופק... כמובן שהתהליך מלווה במעקב זקיקים ובדיקות דם, וכמובן המשך של הדקפפטיל, כדי שאף זקיק לא יחליט שהוא מבייץ על דעת עצמו "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
לגבי האנטיסביוטיקה לא ברור לי... אני לא קיבלתי, ולא ברור לי למה נותנים אותה, סורי "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אשכולית את פשוט גדולה אין כמוך , תודה על התשובה אשמח לעזרה בהמשך הדרך