היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אחרי 4 חודשים של סיוט , מחשבות, ודאגות, ואחרי ivf ראשון ומנצח אני בהריון.... :) אני רוצה לשבח את בית חולים תל השומר ואת צוות האחיות שם הם נחמדים ומעולים... עשיתי בטא יום רביעי אחרי 12 יום מההחזרה של עובר אחד ויצא 156 וביום שישי (14 יום להחזרה) בטא 500... מקווה שהבטא טובה... לר הכי מבינה בכמה הבטא צריכה לגדול כל הזמן...?!?! מתי כבר אפשר לראות צורה של עובר ולא כדור כזה של תאים..?? לפי החישוב מהווסת האחרון אני בשבוע 5+4 ימים... אפילו שזה ivf מחשבים את גיל ההריון מהווסת האחרון או מההחזרה ???? ומתי ניתן יהיה לדעת שיש דופק ואוכל להיות רגועה יותר ???? אשמח לקבל תשובות.. ו.ב.ה.צ.ל.ח.ה לכל הבננות פה ומקווה שגם אתן תעזבו בקרוב את פורום "טיפולי פוריות".... לילך...
17 תגובות
עמוד 1
מזזזזזזללללל טווווובבבב!!!!!! מאחלת לך הכפלות תקינות והמשך הריון קל ותקין!!!!!!
אני לא יודעת את התשובות לשאלות, מציעה שתכתבי לד״ר ישי מפורום פוריות..... שוב המון המון מזל טוב ואושר ואושר ואושר!!!!
המון המון מזל טוב, איזה הקלה, שמחה ואושר.... בהצלחה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
מזל טוב מתוקה. אני יכולה להגיד לך רק שבין השבוע השישי לשמיני עושים אולטראסאונד ראשון לבדוק כמה שקי הריון יש ואם יש דופק לעובר. בהצלחההה והמון מזל טוב
יום נפלא לכולן
אפרת
מזל טוב מאמייייייי
וואוווו בשעה טובה!!!!!! שיהיה היריון תקין קל ומשעמם :) באהבה...
בולי בלבולי
איזה כיף להיכנס ולראות בשורות משמחות כאלו!! שיהיה בשעה טובה והמון מזל טוב!!!!!! ויהיה בעז"ה הריון קל, תקין ומשעמם ביותר
מזל טוב!!
איזה כיףףףףף! מזל טובבבבבב
תודה רבה לכל הבנות, כייף גם לראות את כל האיחולים .... בתל השומר זה דרך הקופה, אין רופא מסוים, כנראה שבגלל שזה ציבורי אין רופא אחד שמטפל ... בפגישה הראשונה הייתי אצל דר" ומי שקבע לי את הפרוטוקול הייתה בכלל בחורה ובשאיבה ובהחזרה היו רופאים שונים ... אני לא יודעת אם אפשר כל פעם לבקש את אותו רופא... פשוט סמכתי עליהם שכל הצוות מעולה אז לא התעניינתי ברופאים ... רוב הטיפול את רואה רק את האחיות, הם אלו שעושות את הבדיקות דם ואת האולטרסאונד ונותנות הוראות להמשך .... מה שכן הייתי נורא ממושמעת, אם הייתי צריכה להזריק כל יום באותה שעה אז זה היה בול אותה שעה ואחרי ההחזרה 3 ימים לא יצאתי מהבית והשתדלתי לנח כל השבועיים כמה שאפשר, שתיתי בשביל החיים (3 ליטר ביום) זה כנראה עזר מאוד... תודה לכולן ובקרוב אצלכן ....
לילך...
וואי מזזזזלללללללל טובבבבבבב
המון המון מזל טוב!!!!! שיהיה המשך הריון קל ותקין
איזה בשורות, כייף לשמוע מזל טוב
ודה רבה... ניסינו 4חודשים אחרי החתונה והרגשת שמוזר שאני לא נקלטת כי פעם הייתי בהריון ועשיתי הפלה וזה היה מהחבר הקודם ואז תוך 3 חודשים בלי להתכוון נקלטתי, אז לא חיכיתי ישר הלכתי לבדוק, אמרתי לרופא שאנחנו מנסים שנה, ותודה לה' בצילום רחם יצא תקין אז שלחו אותו לבדיקת זרע ויצא חלש מאוד... לא נורא תוך 10 חודשים יש הריון ושרק ימשיך להיות טוב תקין ומשעמם ....
לילך...
מה זה חלש מאוד?? לנו יש 7 מיליון ו אמר לנו שצריכים איקסי כנראה הזרע לא יכל להפרות לבד...
המון מזל טוב והריון תקין וקל!!!
שמחה בשבילך מאוד
תודה רבה בננות... שיר 26 , תראי הוא עשה 2 בדיקות זרע באחת יצא 1.1 מיליון ובשניה יצא 0.9 (פחות ממליון) , 7 מיליון זה המון לעומתו... בהתחלה הרופאה אמרה לי אם יהיה יותר מ 10 ביציות הם יעשו חצי איקסי וחצי הפריה רגילה , כדי לראות וללמוד להבא בגלל שזו פעם ראשונה , אם הזרע מסוגל להפרות רגיל... בקיצור מה שהיה בסוף זה ככה, שאבו לי 16 ביציות מתוכם רק 10 היו בשלות מספיק להפריה , אבל בכל ה 10 הם עשו איקסי... ומתוך ה 10 ביציות הופרו 9 עוברים... וכששאלתי את הרופאה למה לא עשו חצי חצי היא אמרה לי שהזרע לא איפשר לעשות חצי חצי הם כנראה ממש בחרו את ה 10 זרעים הכי טובים... אבל מה זה חשוב העיקר שהצליח לא משנה איקסי או לא .... בקיצור הכניסו לי עובר אחד אחרי יומיים בן 4 תאים , והיא הסבירה לי שלא בטוח שיקפיאו את כל ה 8 שנשארו כי המטרה שלהם זה לא העיקר להקפיא אלא להקפיא עוברים יפים ושהתפתחו יפה... ואז שלחו לי מכתב הביתה שהקפיאו 5 עוברים מתוחם 4 עוברים בני יומיים (4 תאים) ועובר אחד בן 5 ימים... אני משארת שגידלו עובר אחד 5 ימים כדי שאם הטיפול הזה לא היה מצליח היו מכניסים לי אותו כי לעובר בן 5 ימים יש יותר סיכוי לשרוד ברחם... חחחח בטח התבלבלת מכל המספרים... גם לאחותי לפני 10 שנים היה זרע חלש , והיא עשתה גם בתל השומר ונקלטה בפעם הראשונה, אני הלכתי לשם בעקבותיה ואני מרוצה מאוד...