שאלה כללית לגבי המשך הבדיקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב,

אני סיימתי בעיקרון את כל הבדיקות ועכשיו הולכת לרופא שלי רק למעקב והערכת משקל.

האם יש עוד בדיקות שאני אצטרך לעשות (חוץ מבדיקת דם שאני בטח עוד אעשה ובדיקת GBS)?

דרך אגב, איך ומתי בודקים אם אני אוכל לקבל אפידורל? בבית חולים או רופא בודק לפני?

האם משבוע מסוים חייבים לעשות מוניטור כל פעם כשמגיעים לרופא? והאם משבוע מסוים חייבים להגיע פעם בשבוע-שבועיים ולא פעם בחודש?

תודה מראש
5 תגובות
עמוד 1
  • הי בובי,

אני אגיד לך איך אצלי זה היה.. עד חודש תשיעי = 37 הגעתי פעם בחודש ואפילו קצת פחות כי הייתצי קרציה

• היי ג'ן.
    אני בשבוע 32 ופעם אחרונה שהייתי אצל הרופאה הייתה לפני שבועיים.

היא אמרה לי להגיע עוד חודש, ואז בחודש תשיעי פעם בשבועיים, כמו אצל מיטל.
    אלא אם כן יש משהו חריג.

אז נראה לי פעם בחודש זה בסדר...
    איזה כיף שזה כבר ממש קרוב...
  • מאמי אצלי זה היה כל שבועיים מחודש שמיני למעקב ועכשיו בתשיעי אמרו לי להגיע כל שבוע..
    ולרופא עד עכשיו הגעתי כל חודש בערך
    בקשר לבדיקות אם אני לא טועה זהו סיימת בשעה טובה :)) מעכשיו רק בדיקות דם,בדיקה של הGB,הערכת משקל ומעקב רגיל.
    לגבי המוניטורים אני גם סקרנית אם יש איזשהו שלב שמתחילים לעשות בכל ביקור אז אם מישהי יודעת שתשתף :)))
  • הבנתי בנות,

תודה רבה
  • ג'ני- כול ןכבר ענו לך והבנת כבר אז אין צורך שאחזור על הדבר
    אבל את יודעת אני לא עשיתי את הבדיקה GBS
    שאלתי את הרופא שלי ואת האחות ליווי הריון- והם אמרו שלא כולן צריכות לעשות את זה. זה רק למי שיש דלקות חוזרות או משהו כזה (לא להרוג אותי בנות, אולי הבנתי לא נכון)
    והוא לא נתן לי לעשות את זה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה