וואי היא עושה לי כושר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכלבה הזו.
    אוף. חטפה לי את הספוג מהמקלחת והיתי צריכה לרוץ אחריה כל הבית, למעלה ולמטה חוסכת לי בהוצאות לחדר כושר.
    תפסתי אותה עוד בחדר שלי היא מסתובבת עם ספוג הרחצה שלי בפה, והתחלתי לרוץ אחריה, היא קפצה מעל המיטה שלי ברחה מהחדר וירדה לקומה הראשונה, אני אחריה (תוך סיכון חיי אדם - היתי בלי חזייה!!!) ברחה לסלון ומחכה לי המניאיוקית בשכיבה באמצע הסלון, אני אחריה והיא תחמנית קופצת מעל הספות ועולה שוב פעם לקומה השנייה, כמובן אני אחריה בצעקות שבר (טייני יא ***** תחזירי לי את הספוג כבר אכלת לי השבוע ספוג), אחרי מרוץ מטורף תפסתי אותה והחזרתי לעצמי את הספוג.
    רק אח"כ קלטתי שבעלי החצוף נחנק מרוב צחוק במקום לעזור לי לתפוס את הכלבה.

ולכל מי שלא מבין על מה אני מדברת = יש לי גורה שובבה מגזע פירנאי, שזה כלב ע-נ-ק
18 תגובות
עמוד 1
  • מי מגדל כלב? לא מבינה את זה !!!
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• חחחחחחחחחח ממש הצחקת אותי.
    ואשכולית ממש לא הבנתי את התגובה שלך
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • גם אני לא הבנתי את השאלה של אשכולית...

אני מגדלת 2 חתולות...
  • חחחחחח...

והתמונה מקסימה..

]
  • חחחחחחח
  • זאת גורה?!?!?!?!? אלוהים ישמור!!!!!

חחח.... אבל היא מהמממת!!!! שתיהן מהממממות!!!!!

• ממש טייני!
  • יש לי 3 כלבות (גולדן, סמויאד מעורב וגורה פירנאית שעושה לכולנו בית ספר).
    חוץ מזה יש לי ילדודים (אמילי בת 4.5 חודשים ואורי בן שנתיים ו 9), ואני חייבת להגיד שהכי כיף ילדים עם כלבים

• איזו תמונה ממיסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • קרעת אותי.
    עלאק טייני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    תמונה מקסימה.
    תגידי, איך יש לך כל וזמן לכלבים?!!

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    האמת מצחיק.
    מהצד!
    לי יש שני כלבי רועים הולנדיים גדולים ואני בהחלט רואה את עצמי בסיטואציה דומה, לנו זה קורה עם גרביים של בעלי, רק שהוא לא רץ אחריהם, לא ממש מזיז לו.....
    פעם אחד הכלבים בלע גרב כשרציתי לקחת לו אותה....(מצחיק, אך מסוכן) אבל אל דאגה.....למחרת היא יצאה בשלמותה ב..... שלו

• ואי תמונה הורסת
    אין כמו לגדל ילדים עם חיה בבית !!

זה מוסיף ביטחון לילד ! ןלהתפתחות !!
    קראתי שעשו לזה מחקר

אני יש לי חתול פרסי לבן חתיך הורס
  • תמונה הורסתתתתתתתתת!
  • בקיצר עשתה לך בית ספר של החיים

• טייני.......... חחחחחחח!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה