היי בנות... לא הייתי פה כמה ימים..... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני עובדת המון, ומתעסקת בכל מיני דברים אחרים ולא תמיד יש לי זמן להיכנס לפורום וגם אם כן אז לא תמיד יש לי זמן להגיב... אז ......
ענבלוש- משתתפת בצערך על האבדן ומאושרת בשבילך על הולדת הבת. היא מהמממממת!!!!! אני יודעת שהיא תמלא את ליבך בהמון אושר ואהבה ותמלא את החור שיצר האובדן הקשה. מחבקת ומחזקת אותך ופה בשבילך בכל זמן שתרצי!
ירדן וטלי (ושאר התשיעיות, סליחה אם שכחתי מישהי)- שיעבור בקלות, שתצאו בידיים מלאות ושתדעו רק אושר!
סיון- שמחה לקרוא שלהבונת חזרה הביתה ומברוק על הרכב החדש!
חומי- מזל טוב על הלידה המדהימה, הלוואי והיה לי את האומץ שלך!!! המון אושר ונחת!!!!
מזל טוב לכל מי שנכנסה לחודש שביעי/שישי/חמישי וכן הלאה....
ברוכות הבאות לכל המצטרפות החדשות.....
מיטל- אפשר ביס מהמגנום?!?!?!?!?!?! ואם פספסתי עוד משהו אז סליחה!!!!! שולחת חיבוקים ונשיקות לכולן!!!!!
11 תגובות
עמוד 1
[וואו איזה חמודה את! אייך את חיה את כולם!!! אני ממש נדהמת כל פעם מחדש לראות את האחווה של הפורום הזה..
מאמושששששששששששש!! איזו חמודה את!! תודה רבה נסיכה.. מה איתך? איך מרגישה?
אני בסדר גמור, תודה לאל.... המתיחות פה בדרום קצת מלחיצה כי אי אפשר לדעת מתי ואיפה תתפוס אותך האזעקה הבאה..... חוץ מזה רגיל.
ראיתי שכמה בנות (לא זוכרת מי) כתבו פה שיש להן הרגשה מוזרה כזאת של בלבול/מתח/כעס/משהו שאי אפשר להגדיר וגם אני מרגישה ככה... לא יודעת אם זה בגלל ההורמונים או סתם בגלל המתח הבטחוני....
בכל מקרה, מקווה שיהיה שקט (למרות שממש לא נראה לי...).
כן אני לגמרי מבינה אותך.. אני גם באר שבעית והמצב בהחלט לא קל.. אבל ה' שומר עלינו הוא לא ייתן שיקרה לנו משהו רע
את מהזה מתוקה :)...... תודה רבה בובה.....
דיברתי עם ענבלי אתמול והיא אמרה שאת מהממת ושמהזה עזרת לה!!! כל כבוד הרגיע לשמוע!!!
בכיף מותק! אני שמחה שיכלתי להקל עליה אפילו אם זה רק בקצת..... ואני חייבת לציין שהיא נראית מדהים למרות שהיא אחרי לידה....
אגב, כשיגיע זמנך, אם תצטרכי משהו, את מוזמנת לסמס לי (קחי את הטלפון מענבל) אם יש משהו שאני אוכל לעזור בו אני אשמח.
סמיילי
אני קוראת את ההדועה ואת מתוקה אמיתית, איך קראת את כל ההודעות ולא שכחת אף אחת.
קראתי בהמשך שהיית אצל ענבל ? אשרייך זה מאוד מחמם את הלב לקרוא שהלכת אליה ועזרת לה במה שיכלת.
מה שלומה איך היא מרגישה ?
אני רוצה לצרף יותר לבבות משל מיכל
חחח סמיילי הלוואי והיית פה בחיפה... זה היה יכול לעזור....
למזלי יש לי פה מישהי מדהימה ממש שיכולה לעזור ככה שאני רגועה!!!
חחח... בנות, לא נסחפתן בכלל... אם הייתי יודעת שאקבל תגובות כאלה הייתי פותחת הודעה כזאת כל יום.....