היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בקושי ישנה ומכל הסופ"ש הזה מרגישה שפשוט אין לי כוחות בגוף יותר..
19 תגובות
עמוד 1
אוי מסכנה שלי....קודם כל קבלי מלא מלא
את ממש מתוקה
אין לי כ"כ מושג איפה זה..
אבל כמו שבטח יצא לך לראות, נסעתי לאנסטסיה שבוע שעבר..
ככה שאם תרצי, ממש בכיף.. כל עוד אני יכולה
מאחלת המון בריאות לילדים והמון מנוחה לאמא.....
אין לי הרבה מה להגיד חוץ מלאחל שהתקופה תעבור והכל ישתפר.....
smiley- תודה
לא לא.. לא עזרתי לאנסטסיה.. עשינו מפגש פורום מצומצם.. נסעתי אליה לחיפה.. וגם ירדן (הריונית 25) הצטרפה אלינו.. היה ממש נחמד..
מאמוש
תחזיקי מעמד בובה!!!
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מאמי
תהיי חזקה אני מנחה כי כמה שעות שינה ישנו את המצב
יש מצב לעזרה קצת מאמא או חברה טובה שתוכלי לנוח כמה שעות ? שבוע טוב ובשורות טובות
אהובה,
תחזיקי מעמד ואני מקווה שהקטנטנים ירגישו טוב במהרה!
מתוקה
אויש ממי הם עדין לא מראים סימני שיפור...? אם קשה כשאחד חולה אני מתארת לעצמי מה זה שניים.... אחותי גרה גם בפרדסיה..... יש מצב אתן מכירות? .....
תודה לכולן..
יש מצב שנבדקתי אני מרגישה נורא
תגידו מישהי יודעת האם זה מסוכן שאני נושמת את האדים של האינהלציה של עומר? (בגלל ההריון כמובן)
דניס- אולי.. מה שם אחותך? או באיזה רח' היא גרה?
לגבי האינלציה.. אם זה רק מים מזוקקים או מי מלח את יכולה אבל לא עם דברים אחרים. ... לגבי אחותי חחח שם רחוב אני לא יודעת כי היא עברה לפני כמה חודשים היא הייתה גרה באלה. וקוראים לה לורנה.
לא מכירה..
וואו אני חייבת לברר בעניין האינהלציה, כי זה ממש לא רק עם מי מלח..
היי מאמי, בעלול בתמונה? תנסי לקבל קצת עזרה בימים הקרובים מאבא-אמא, אחים, דודים,חברות, כדי שתוכלי לנוח אפילו רק לכמה שעות כדי שתוכלי לצבור כוחות.