מתי עשיתן הזמנת ציוד וריהוט לקראת הלידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אומנם "רק" בשבוע 25 אך כבר מתרגשת ומצפה לקניות לקראת הבייבי הקטנה שלי...
    בעלי לחוץ פחות, בלשון המעטה, וחושב שזה יותר מידיי מוקדם...
    מתי אתן התחלתן עם הקניות לקראת לידה ראשונה?
    האם יש דברים שהבאתם הביתה מראש ולא חיכיתן לאחר הלידה?
    האם הכל נשאר בשמירה בחנות עד לאחר הלידה?
    אשמח לשמוע...

4 תגובות
עמוד 1
  • חודש לפני
  • בהריון הראשון הזמנתי בחודש ‏7‏ והבאתי את הדברים הביתה רק אחרי הלידה,‏ בהריונות הבאים עשיתי השלמות בחודש ה -‏ ‏8‏ והבאתי ישר את הדברים

• תלוי אם את רוצה לעשות חבילת לידה או לקנות דברים בנפרד.

למשל יש עגלות שצריך להמזין מראש כי מביאים אותן מחו"ל ויש חגים באמצע אז צריך אוטוטו להזמין (אני את שלי הזמנתי בשבוע שעבר).

את הרהיטים שראיתי אמרו לי שלא מחזיקים במלאי ולוקח חודש לייצר (חנות ד"ר בייבי) ולכן גם אותם אלך להזמין או השבוע או בשבוע הבא (שוב, בגלל החגים).

את הבגדים ושאר הדברים אני מתכוונת לקנות בסביבות שבוע 32.

את כל הדברים אשאיר בחנות, למעט בגדים לקטנטנה (אותם אשים אצל חמותי כי אני גרה עם אמא שלי לכן לא יכולה להביא אליה).

בהצלחה ותהני - זה מאוד כיף ומרגש
  • אני בערך כמו ג'ני. עשיתי הזמנת לידה לפני חודש, וזה באמת בגלל שאני אמורה ללדת בסוף אוקטובר- שזה תקופת החגים, אז בשביל להשאיר מספיק מרווח, הזמנתי מראש.

מה שכן, אני כבר מחודש 3-4 חפרתי לכל העולם לגבי עגלה.
    את כל הדברים הקטנים אני מתחילה לאט לאט לקנות עכשיו ולא מביאה הביתה.
    אם את שואלת אותי, אני הייתי מביאה הכל הביתה, מסדרת ומארגנת, אבל המשפחה שלי כולם עם האמונות שלהם, אז אני לא מתווכחת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה