פטריה בפטמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב , אני קצת דואגת לגבי הפטמות אחרי שקראתי את התגובות שקיבלתי בשרשור שלי "כמה שאלות"...הבנתי שאני צריכה ללכת לראות רופא...

הפטמות שלי אחרי הנקה אדומות ושורפות...
    והלשון של הדס לבנה... (רק אחרי הנקה, לא תמיד)
    יכול להיות שיש לי פטריה/ דלקת?

מישהי יודעת? עברה את זה?

לאיזה רופא אני קובעת?
    נשים (יש רק בעוד חודשיים!!!)??
    משפחה? היא בטח תגיד- "מה אני מבינה בנושא"?
    ילדים?

9 תגובות
עמוד 1
  • להניק כן להמשיך
    רופא ילדים או משפחה זה טוב
    תעדכני

• שמעי אני עברתי את הקטע שהפטמות צורחות הצילו מרוב שהם היו פצועות/סדוקות/כואבות/אדומות עד שלא יכולתי לניק אבל אני יודעת שאם זה היה עובר לקטנה היא לא הייתה מסוגלת לינוק כי פטריה נורא כואבת בפה...

כדאי לבדוק בשביל השקט שלך תקבעי תור לרופא נשים

בכל מקרה כדי שיעבור לך שימי משחה של מדלה עושה פלאים..וגם תוציאי את הפטמו כמה שיותר לאווויר העולם...

/link/link_through/1yg9h-101]
  • לאחותי היה את זה..
    את תדאגי, זה ניתן לפתרון בקלות!
    לכי לרופא ילדים או משפחה, תקבלי משחה לפטמות וללשון של התינוקת, זה עובר צ'יקצ'אק.. בינתיים ממשיכים להניק כרגיל!

משחקי סוניק:
    כי ככה כיף להעביר את הזמן!

היום המיוחד שלי: 3.4.12
  • אוקי יופי תודה, הרגעתן אותי.

אני אקבע תור לשבוע הקרוב
    (אני פשוט בדרום עד יום שלישי)

או שזה משהו בהול/ דחוף?

• אני ממש לא יודעת לענות על השאלה..
    אבל רק תהייה קטנה- זה שהלשון שלה לבנה, זה לא מהחלב??

• אני זוכרת שבזמנו גם לי היה את זה והלכתי לרופא תורן ילדים- אם ממש כואב לך תלכי לרופא תורן איפה שאת נמצאת.
    עדיף רופא ילדים הוא יבדוק את הפה של התינוקת וגם את הפיטמות שלך, בטח יביא לך דקטרין ג'ל לפה של הדס ולך דקטירן מישחה לפטריות זה טיפול של 5 ימים.
    לדעתי תלכי כבר מחר.

בהצלחה!!
  • אין לך מה לדאוג! זה מאוד נפוץ בעיקר אם לקחת בתקופה אחרונה אנטיביוטיקה ... לי זה קרה בגלל שלקחתי אחרי הלידה אנטיביוטיקה לדלקת בדרכי השתן ...הייתה לי פטריה שהייתה מורגשת לי בדיוק איך שאת מתארת... בנתיים לא להחזיק את הציצי עם פד הנקה כדי לא ליצור לחות ...כמה שיותר אוויר. ולגבי הקטנה לא בטוח שהיא נדבקה . אבל הג'ל לא מזיק כל כך . רק חשוב שהג'ל שיתנו לך יתאים לעור ולא אותו ג'ל שנותנים לפה של הקטנה.

מאיה.
  • מה לא להשתמש בפד הנקה
    אבל אם ינזל, מה אז?

הבעיה היא שאני לא בבית
    אז אני לא יכולה להסתובב עם הפטמות בחוץ!

ומאיה- לא, לא לקחתי אינטביוטקה בשנים האחרונות....

וג'ני, אני גם חשבתי שזה מהחלב
    כי זה קורה אחרי הנקה
    אבל בשרשור אחר שלי -אמרו לי שאולי זה פטריה כי אלו הסמנים (פטמות אדומות ושרופות ולשון לבנה של התינוקת)
    אז אין לי מושג.

אני מניחה שרק רופא יידע...

• אני לא ממש הנקתי את הילדים ושאבתי תקופה קצרה אחרי הלידה בשביל לתת לילדים את הכולסטרום שמדובר עליו טובות, לכן אין לי מה לייעץ לך.ראיתי שהבנות כבר נתנו לך פתרונות- אני רק אציע לשאוב עד שתקבלי טיפול כדי למנוע מהילדה מגע עם משהו שאולי לא בריא לה
    (אם אכן מדובר בפטרייה וחברותייה....
    בהצלחה בטיפול!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה