מיואשת וזה סופי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במהלך החודש וחצי האחרונים רק קראתי כאן, לא יכולתי לכתוב אפילו.
    לפני שבועיים בעלי ואני חגגנו יום נישואים ראשון.
    ניסינו במהלך השנה הזאת כל כך הרבה, נבדקנו, בדקנו ומה לא.
    אין בעיה בריאותית כך נאמר לשנינו עשרות פעמים במהלך השנה.
    ניסיתי להיות רגועה באמת שהפסקתי לחשוב על הכל אבל הפחד הזה שאולי זה לא יבוא אולי זה לא יקרה לי..
    המחזור משחק איתי משחקים, מאחר מאוד לפעמים ואני כבר משתגעת!
    אחות של בעלי ילדה אתמול בלילה בת שניה בשנתיים ואני מתה להיכנס להריון ולא הולך לי!!!!
    כולם רק אומרים לי בקרוב אצלך בקרוב אצלך אבל זה לא קרוב, וממש לא אצלי.
    בעלי נורא מנסה להרגיע, לומר לי שאולי לא היום אבל זה יבוא מחר אבל אני כבר לא יכולה לחכות למחר הזה...
    חפרתי לכן אבל אני כבר מרגישה ממש יאוש, ממש תסכול ואני יודעת שלא עלינו יש מקרים הרבה יותר קשים עם בעיות בריאותיות ואני יודעת שכולם מצליחות בסוף אבל מתי יגיע התור שלי??
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה,
    אני ממש יכולה להבין אותך וכך גם חצי בנות מהפורום...
    תקשיבי אני באמת מייעצת מכל הלב לבנות פה עשרות פעמים(לא נראה לי שהן כל כך מקשיבות...חחח) קחי רסקיו!!
    זה טבעי וזה בהתייעצות עם הרופא שלי!!! ניתן לקחת את הרסקיו גם עם אלכוהול וגם בהיריון...
    את חייבת להבין שכל הלחץ והמחשבות האלו לא עושים טוב לאף אחת...
    יש הורמון במוח שמופרש בעת הביוץ וכשיש לחץ במוח ההורמון מופרש במינון נמוך...
    פשוט תירגעי מאמיל'ה זה יקרה לכולנו כך או אחרת!!
    חוץ מזה תוכלי לפנות לרופא שלך ולבקש הזרעה מגיע לך 3 על חשבון הקופ"ח...
    בנוסף הייתי ממליצה לך פחות לחשוב שמה שהבנות כותבות פה בפורום נוגע אלייך...כל אחת והבעיות שלה(אם יש בכלל בעיות...)
    ושיהיה מאמי המון המון בהצלחה!!

מחזיקה לך ואל תשכחי לעדכן..
  • מאמ'ילה!!! כל אחת והזמן המיועד והמתאים לה... נכון-זה קל להגיד, קל לדבר- אבל כ"כ קשהה!! כ"כ קשה בפנים!!
    אני מכירה את ההרגשה הזו שאחרים כן-ואיפה אני?? אבל בסוףףף הכל באא!

גם אני כששמעתי שגיסתי (-אישתו של בעלי) בהריון שאלתי-מה איתי?? והנה- ב"ה 3 חודשים-אני אחריה!!!

יקירתי, בעז"ה שתזכי לפרי בטן בקלוווווותתתתת ובשמחחחהה בקרובבב מאוווד מאווודד!!!! ותשמחי אותי ואותנו בבשורה משמחתת!!!

את מוזמנת לכתוב לי את שמך ושם אמא שלך ובעז"ה אזכיר אותך בתפילותי.

הרבה הרבה הצלחה!! מחזיקה לך אצבעות שנשמע ממך בקרוב בשורות טובות שישמחו אותך ויעשו לך ולבעלך נחת!
  • הדס יקרה,

ג'מני בתוך "סרט המחשבות" הזה...
    והוא הכי לא נכון לנו.

ראשית, מהר מאד להפסיעק עם השוואות!!!
    חברתצי יכולה ללדת תאומים כל 9 חודשים בזה אחר זה
    ואני כלום!!!

אתמול חוויתי משהו דומה...
    הייתי בשבת חתן של אחיין שלי , אחת המוזמנות בת 47 אמא ל5 ילדים , הגדולה נשואה+ילדה = סבתא!!!!
    נכנסה להריון - הפתעה של ממש.
    ואני אומרתלעצמי: ראבק! ההיא מבכה על זה ואני נואשת לאחד כזה טבעי.

זה לא נכון לחשוב כך. "אין אדם נוגע במוכן לחברו"
    לכל אחד מסע משלו.

שלך יגיע ברגע שהכי נכון לך.

המחשבות צריכות להתרכז באיך אני נרגעת ואיך הכאן ועכשיו שלי איכותי ונעים.
    איך אני נהנית מהחופש זה עם בעלי כמה שארצה.

כשיגיע הרגע, הבונבון יבוא בריא ושלם ויגזול את שנתך..

חחח
    יאלה בואי נחייך יחד.
    ג'קמני התאכזבתי היום...

ככה זה החיים ... לא כל מה שאנו רוצים מגיע לפי הזמנה.
    ואם קבלתי את בעלי הרבה מסע יסורים גדול מאאאאאאאאאד
    גם את בני/ביתי אקבל בבוא היום.

בדברי אלו אני מחזקת את עצמי ואותך איתי.
    אל סלקי את היאוש כי הוא אורח לא רצוי ותמיד יכול לבוא כשתרצי.

בהצלחה מאמיל'ה
    orit
  • וואי אלוהים הפורום הזה הפך להיות לא פורום תמיכה אלא פורום לחץץץץץץץ

די בנ ות די להסתכל ימינה שמאלה , די להסתכל על אחרות ...די
    לכל אחת יש את הזמן שלה, את הזוגיות שלה וכל אחת תצליח בזמן שלה
    אנא מכן תסתכלו על חצי הכוס המלאה ולא הריקה ותראו מהר מאוד איך היא מתמלאה.

הדס תירגעי ומהר !!! הזמן שלך יגיע והכל יסתדר, אני גם די בטוחה שהלחץ הוא זה שעוצר אותך מלהיקלט !! עובדה שהכל תקין אצלך ואצל בן זוגך וההסבר היחיד הוא הלחץ....

אני רוצה לשתף אתכן בסיפור על בחורה שאני אישית הכרתי ולא נקלטה 7 שנים להריון עם טיפולים וכדורים ומה לא, אחרי מספר שנים היא החליטה לאמץ ו3 חודשים אחרי שהיא קיבלה את הילד היא נקלטה להריון !!!! אתן קולטות ? !!!!
    נקלטה !!!! הכל היה מלחץץץץ! די בנות דיייייייי! אלוהים ! אני מבקשת מכן תרפו!
    אני מאוד כועסת פה על כמה מכן

הלן
  • כמה שאני מבינה אותך כמההה! אני מממש בסרט הזה..ביום רביעי/חמישי אני אמורה לא לקבל ואני כבר מרגישה את ההרגשה של בוא מחזור!!

מאמי בעזרת השם יהיה בסדר באמת!! אני מאמינהההההה

מה
  • אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייכן!!
    ההרגשה הזאת שלכולםם יש ואני צריכה לעבור ייסורים עד שאקבל את מבוקשי.
    אני יודעת שזה לא קסם שאני מבקשת וזה בא, אני באמת יודעת אבל זה קשה :(
    פעם האמנתי שאמרו לי שאלו החודשים שלי..

• הי חמודה..
    אני נכנסתי להריון (הקודם) לאחר כמעט שנתייים והיום למפרע אני אומרת שעל אף שכ"כ רציתי וכל הבדיקות שעברתי והניסיונות והכישלונות והאכזבות. והציפיות.. אחרי כל זה כשנכנסתי להריון ברוך ה' הבנתי כמה חשוב היה הזמן הזה של הביחד שלי ושל בעלי ..לבד......... תדעי לך שהקב"ה יודע מתי בדיוק(!!!!!!!!!!!) הזמן הכי טוב בשבילכם (ובשבילנו---גם אני מנסה שוב כבר כמה חודשים..)ואגב עכשיו אנחנו נכנסים לחודש אלול שזה זמן מעולה לבקש ולבכות ולהתחנן לפני הקב"ה שירחם עלינו (ועל כל עמ"י) וישלח לכולנו ישועות.. רק תפילה יכולה לקרוע גזרות ..
    מאחלת לך (ולכולנו) המון בהצלחה ואל ייאוש יגיע היום שבו כולנו נוושע כל אחת בזמנה. בקשר לכל מי שאומר לך בקרוב אצלך פשוט תעני. אמן במהרה לטובה. (שיהיה במהרה ושיהיה לטובתך...)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה