שיתוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן בנות יקרות
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל, אני מזה מבינה אותך לגבי ההרגשה של המשקל, ולא משנה אם אני בהריון או לא. הרגשת דימוי עצמי קיימת בכל מצב.

אני שמחה שהחלטת ללכת על התקן.
    אני יכולה להגיד לך שאחותי כבר כמה שנים עם התקן, והכל בסדר ואין שום בעיות.
    אני באמת חושבת שעם כוח הרצון שלך, ועם הנינג'ה שאת כמו שאני הספקתי להכיר אותך, את תחזרי לעצמך ממש מהר..
  • ג'ני, תודה מותק!!!
  • טוב תקשיבי לי מהממת !!!!! צאי מזה ידוע שגלולות הרבה םעמים מנפחות... אל תחששי מההתקן תמיד אפשר להוציא...

לגבי הדיאטה אל תדאגי עכשיו שכשתשמרי הכל ירד לאט לאט.. מיותר לציין שאת מהממת ככה נכון? אני מכירה אתזה זה פשוט הרגשה ועם הרגשה אי אפשר להתווכח...אם תצטרכי עצות ושאלות אני כאן

• טוב תקשיבי, עוד קילו פחות קילו, את מ-ה-מ-מ-ת!!!
    בחורה יפה ורואים שאת אמא מדהימה!
    התמונה מקסימה, שלושתכם זה פשוט שיא האידיליה והשלמות 555
    הם פשוט גוזלים מטריפים!! אם הם היו שלי- הייתי אוכלת אותם כל היום ולא משאירה שאריות לאף אחד.
    כולי קנאה.

• אני גם חושבת שאין לך מה לדאוג - עכשיו הכל ירד לאט לאט ותחזרי לעצמך מהר!

נשיקות יפיופה!!!!!!!!!!!!!!!
  • תודה בנות
  • מאמי תמונה משגעת.
    ובקשר למשקל אני בטוחה שתחזרי לעצמך בקרוב
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • הכי טוב התקן לדעתי... אין מצב לשכוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה