דימומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש מצב כזה שיש דימום קליל שנובע מהתאמצות יתר?

לא בהכרח שדימום קליל מעיד על משהו ח"ו לא תקין...?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת אם מהתאמצות,
    אבל דימום זה משהו מאוד אופייני לתחילת הריון.
    אם זה דימום קל שלא נמשך זמן רב ולא מתגבר, אין סיבה לדאגה.

אם יש שינוי לרעה- כמובן עדיף להיבדק
  • התאמצות יתר בהריון ( כמו הרמת משקל כבד.. ) עלולה לגרום להפלה.... אבל! !!!!! ישנפ הרבה הריונות שמתחילים בדימןם.. בשבוע שלך הייתי הולכת להיבדק בכל אופן.
    את התאמצת או מה?

• כשהיינו אני ובעלי בירושלים הלכנו המון.....מעבר לזה אני לא זוכרת שהתאמצתי או משהו כזה...

זה היה דימום שנמשך פחות מיום וחצי וגם לא מסיבי בכלל.... משהו לא רציני,ולא כל פעם-לסירוגין...היו מצבים שאחרי פיפי הייתי מנגבת ולא רואה כלום והיו מצבים שאחרי הניגוב הייתי רואה כתמים חומים...... טיפה'לה אדומים.......
  • ממליצה לך ללכת להיבדק, למען שלוות הנפש שלך.
    אומנם יכולים להיות דימומים בהיריון אבל עד שנבדקים לא יודעים האם הכל בסדר.

• אני בעז"ה הולכת להיבדק מחר. יש לי תור.
  • אני הייתי הולכת להיבדק
  • אם ראיתי טוב-לא היה לי דם טרי.... אם היה דם טרי אז זה בקטנה וזה היה מעורבב עם הפרשות רגילות שתמיד רואים......
  • טוב שאת הולכת להבדק
    אבל אני יכולה להרגיע אותך, עש שבוע 8 היו לי דימומים קלים ביותר ורובם היו אדומים ולא חומים
    ככה שמה שאת מתארת נראה לי סביר בהחלט
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה