נסיכות שלי זקוקה לעצה טובה - חשוב!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שבוע הבא יום נישואים :)))) ב- 09.09.11... יום נישואים שנתיים לבעלול ולי... וכן כמו כללל עם ישראל אנחנו לא ממש יכולים להרשות לעצמנו הוצאות... אבל אני מתה לעשות משהו לבעלול אני כלכך מרגישה שהוא צריך את זה...
אין לי שום רעיון בכל זאת אני סוחבת פרונט של חודש תשיעי וקצת קשה לי לתמרן כל מיני דברים שהייתי יכולה לעשות בעבר
אני ממש לא יודעת מה לעשות.. אולי יש לכן רעיונות מקסימות שלי???
הצילוווו
9 תגובות
עמוד 1
אין לי רעיונות אני גרועה בזה...
את החמישית שאומרת לי את זה... כולם אומרים לי שחבל לתכנן כי זה בדיוק שבוע 39 ויום ואני בטח אבלה בחדר לידה
להזמין אוכל ששניכם אוהבים. להדליק בבית הרבה נרות, לשים מוסיקה רומנטית. לסיים לאכול וללכת ללדת בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
בקבוק יין (ולך תירוש...חחחח), שמיכה וחוף ים בשקיעה או בערב יכול להיות פשוט, מרגיע,רומנטי וכיף ואם את רוצה ללדת באותו היום.....את בטח יודעת מה מזרז לידה (ס...) ומתאים בול כחלק מחגיגות יום הנישואים..... תהינו ומזל טוב וכמובן לידה קלה בע"ה
סושי עם סיון
טוב, אם בכל זאת לא תלדי באותו היום :) זה יום שישי, אם אתם לא עובדים- הייתי מתחילה את היום באיזה ארוחת בוקר מפנקת בבית קפה נחמד. שיהיה גם ממוקם באזור שאפשר אם תרצו להסתובב ולטייל שם קצת. חוזרת הביתה לשעות החמות ואחרי הצהריים- חוף ים, שקיעה, פירות ושוקולדים, רק שניכם וקצת יין תמיד טוב. נשמע לי כמו אחלה יום נישואים בשביל תשיעית
הוא אוהב לשתות? הייתי קונה לו בקבוק ויסקי טוב עוטפת יפה ומזמינה לכם אוכל אהוב הביתה... נראה לי שהעיקר הרומנטיקה... "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
תדליקי בכל הבית נרות ותזמיני לכם ארוחת ערב ואחר כך קינוח טעים... ( מקווה שתילדי עד אז וזאת באמת תיהיה ה- מתנה)
תאריך נישואים יפה! כמו שהציעו לך למעלה- אנ חושבת שאפשר להזמין ארוחה לא יקרה מידי- ליהנות מהארוחה, אחריה לקיים "זירוז לידה" ולבסוף ללדת. שיהיה מזל טוב!