איך להתמודד עם הפלה טבעית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שיותר משנה מנסים להיכנס להריון שבוע שעבר התבשרנו שאני בהריון וכמובן שאנו אחרי טיפול פוריות ואין לתאר את האושר והתדהמה ולצערי הרב יומיים אחרי ההורמון ירד וירד עד שהיום סופית הרופא אמר שאכן הייתה הפלה.......

ממש קשה לי ואף אחד לא מבין אותי חברה הכי טובה שלי יודעת הכל ומשם ממש אין תמיכה יש זמן מסוים שצריך "לעכל" את אשר קרה ולי אומרים להמשיך קדימה, כמובן שאמשיך אבל כרגע ממש קשה לי וכבד לי בלב
10 תגובות
עמוד 1
  • אויי- אני מצטערת בשבילך- זה מאוד עצוב. אני מאחלת לך היריון נוסף בקרוב מאוד שימשיך תשעה חודשים- אמן!!!
    אין לי ממש מה לייעץ בעניין- רק מאחלת שהמקרה יחזק את שניכם ולא ישבור אתכם!!!

• תודה רבה לך עצם זה שהצלחת להעלות חיוך על שפתיי היה שווה את הכל!
  • מתוקה, שולחת לך המון
  • לי הייתה הפלה טבעית בשבוע 8 בגלל היעדר דופק.

כמו שאמרו לך רק הזמן יכול לרפא אבל מאוד חשוב לא לשקוע בזה! זה מאוד קשה אין ספק, אבל תשתדלי לא להעסק בזה יותר מידי כי גם אחרי הזמן שיעבור זה יכאב אבל כבר בצורה אחרת.
    כמו שאמרו.לי טוב שהגוף שלך דחה את מה שלא שלו, יכול להיות שמשהו לא היה תקין שם.

עכשיו את מאוד פוריה ולכן ברגע שהרופא יאשר לך רוצי "לעבוד" על זה שוב והפעם אני מאחלת לך שהכל ילך בקלות ובמהירות!

תחזיקי מעמד כי עוד חודש את חוזרת אחינו עם הריון חדש, תקין טכיפי למשך 9 חודשים.
  • אתן מקסימות אחת אחת אני מודה לכן ומעריכה את זה כיף שיש למי לפנות ולא שוב לשוחח עם הבעל גם לו קשה חיזקתן אותי שוב תודה ובע"ה בקרוב עם בשורות טובות
  • אין ספק שלהתמודד עם אובדן הריון לא משנה כמה זמן לקח ובטח כשלוקח הרבה זמן.. ולא משנה באיזה שלב גם בצעיר ביותר זה קשה

• אני מצטערת לשמוע
  • תודה שאתן כאן תמכתם ונתתם לי להרגיש קצת יותר טוב מה שאף חברה לא הצליחה לעשות תודה לכן!!!!
  • מצטערת לשמוע
  • אין ספק שזה קשה וכואב.
    לפני ההריון של אגם עברתי הפלה טבעית בשבוע 7. זה היה באותו היום שנסענו לחופשה באילת.
    היה לי קשה אבל הבנתי שאין ברירה וצריך להמשיך הלאה ולנסות שוב. חודש וחצי אחרי ההפלה נכנסתי להריון עם אגם.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה