עזרה יעוץ בבקשה - גמילה ממוצץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לגמול את דנדוש ממוצץ
    א' - התחלתי בעבר לילה או 2 הלך טוב אחרי יומיים הכל התהפך
    ב' - רופאת הילדים שלה אומרת לי עדין לעזוב את דנדוש בשקט זה יבוא ממנה וגם ככה דנדוש עוברת הרבה

ג' - יום ראשון הבא מוציאים לדנדוש כפתור מהאוזן בהרדמה אומנם מקומית ואז היא לא תוותר על "המרגיע"
    ד' - דנדוש אמורה לעבור ניתוח נוסף של הארכת חיך (לא שאני יודעת מזה הניתוח הזה)

האם לאור הנסיבות כרגע הייתן לוחצות על גמילה? לאור הטיפולים או משאירות את המוצץ כי הילד זקוק עדין למשהו שכזה עם הניתוחים והטיפולים?
    עזרה יעוץ אני כבר אובדת לגבי המוצצים יש לי 2 רזרבה מתחת לכרית שלי אחד במטבח ואצלה עוד 3 והיא לא מוכנה לוותר אם אני מעלימה לה אחד הבית ישר על גלגלים עם הבכי שלה

7 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מחכה עוד קצת

• אני הייתי מחכה.

הגדולה שלי עדיין עם מוצץ, בעיקרון הוא רק לשינה ולנסיעות. אבל היא עוברת הרבה ואני חושבת שהוא משמעותי בשבילה.

למה את בכלל רוצה לגמול אותה עכשיו דווקא?

• הי תהילה,
    אני הייתי מחכה לתקופה רגועה ואז עובדת על זה.
    עם אריאלי, המצאתי לו סיפור מצחיק: כמה כיף להיות עם הפה חופשי, אפשר לספור את השיניים בלשון, לעשות צורות של דג במים, ללקק את השפתיים וכו'
    הוא היה מחקה אותי ומשחק בפה עד שנרדם וככה אט אט נגמל, לא בכח, בכיף :)
  • ממש לא הזמן עכשיו,‏ תני לה לעבור את מה שיש לה בשלום,‏ היא לא תתחתן עם מוצץ אל תדאגי
  • תודה האמת ניסיתי כבר ממזמן לפני חודשיים וראיתי שלא הולך עצרתי ועכשיו פשוט רציתי שוב גם אצל דנדוש המוצץ הוא רק בבית לשינה ובנסיעות גם במעון בשינה דנדוש בלי מוצץ אז זה אפילו רק בבית תודה על התשובות

• אני גם לא הייתי לוחצת על זה עכשיו

איך היא היתה עם המוצץ אחרי הניתוח שקדים? לא היה לה קשה למצוץ אותו?

אופק דין אמנם נגמל מזמן מהמוצץ אבל הכוס מים שלו במיטה דורשת יניקה חזקה יחסית (כוס שלא נשפכת) ואחרי הניתוח הוא פשוט לא הצליח לשתות ממנה.

ייתכן שאחרי הניתוח חניכיים יהיה לה קשה למצוץ ואז הגמילה תהיה הכרחית וזה יבוא ממנה כי פשוט לא תצליח...

הייתי מחכה לראות איך הדברים מתקדמים

• תמר היי קודם זה לא ניתוח חניכיים אלא חיך עמוק יותר מהחניכיים
    אחרי ניתוח שקדים מה שהרגיע אותה היה מוצץ היא היתה צמודה אליו 24 שעות אבל לעומת זאת לא אכלה כלום ולא שתתה כלום העלתה חום מעל 40 מעלות עם פירכוסים ואושפזה למתן טיפול ועירוי ונוזלים דרך הוריד היה לדנדוש סיבוך וזיהום בגלל זה אני די בלחץ
    אבל כן חשבתי בגלל הגיל 3 וארבעה חודשים שחייבים לגמול אותה גם יש את השיניים שזה הורס אז.......
    תודה בכל אופן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה