יש פה מישהי שבקשר עם ענבל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מפסיקה לחשוב עלייה מחפפשת איזה תגובה שלה..אני יודעת שלא יהיה לה אש אל הפורום כרגע ואני רוצה לדעת איך היא מתמודדת אני עברתי קושי נורא דומה לפני שנה שהעובר שלי מת בחודש 8 והכאב זה הכאב הכי גדול שיש אני דואגת לה...

/link/link_through/1yg9h-101]
13 תגובות
עמוד 1
  • אני ביקרתי אצלה שלשום בערב, היא נראתה בסדר גמור. אמנם עדיין מזועזעת אבל יחסית ליומיים קודם שראיתי אותה (ביום הלידה) היא נראתה הרבה יותר טוב. שזה די צפוי....
    אני חושבת שירדן בקשר קצת יותר הדוק איתה, אולי היא דיברה איתה אחרי.

• אני בקשר איתה....
    היא חזקה אבל לפעמים נשמברת!!! בחורה מדהימה!!!!

אני לא מעדכנת כי היא כבר מתה לחזור לפורום לעדכן... בעזרת השם היום היא אמורה להשתחרר אז נקווה שתחזור אלינו בהמהרה

• גם אני בקשר איתה, לא מתקשרת אבל מתכתבת ב-SMS מידי פעם כדי לא להציק יותר מידי.
    בהחלט בחורה חזקה!

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • משהי יכולה לשלוח לי את הפייסבוק שלה

• תמסרו לה את אהבתנו שאנחנו מחזקות אותה ומחבקות אותה
    אנחנו מחכות לה כאן כדי לחבק אותה

• יסמינוש מסרתי לה כמה כולן אוהבות ומחזקות ומתגעגעות אליה מאוד....

הפייסבוק של זה inbal avitan תמונה שלה בשמלת כלה עם בעלה...

• תודה הוספתי אותה

• האמת שלחתי לה בחמישי SMS והיא ענתה לי - ביום שישי כבר לא ענתה - אז אני אתן לה זמן להתאושש

• מחזיקה לה אצבעות ורק שתתאושש ותחזור. מתגעגעת אליה.....

ירדני - תמסרי לה ד"ש ואהבה
  • אני מקווה שההתמודדות שלה תהיה מהירה יותר וקלה יותר- ושלא תדע עוד צער!

• תמסרו לה ממני דרישת שלום חמה
    חיבוקים ונשיקות לה לבובה!
    וכמובן- שאנחנו מתגעגעות מאד

• תמסרו לה את אהבתי הגדולה ומלא

/link/link_through/1yg9h-101]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה