בנות, HELP! בדיקת הריון ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי על הבוקר בדקית YES OR NO פרופשיונל. בשניות הראשונות, בזמן שראיתי איך הנוזל חולף בחלוניות, הופיע קו חלש בחלונית של ההריון. אבל אחרי כמה שניות הוא נעלם, ולא הופיע עוד, לא אחרי 3 דק' (בבדיקה זו אחרי 3 דק' אמורים לראות את התוצאות), ולא יותר מאוחר.
    אני מנסה להזכר בבדיקות אחרות שעשיתי, ולא זוכרת... אולי תמיד מופיעים בהתחלה כל הקווים בזמן שהנוזל עובר לו הלאה?...
    האם מישהי נתקלה בתופעה כזאת? מה זה אומר???......
16 תגובות
עמוד 1
  • האמת שאני לא מכירה את הבדיקה הזו, אבל אני מחזיקה לך
  • ענתי בוקר טוב
    חשבתי עליך אתמול בערב ואמרתי שאני חייבת לשאול אותך בבוקר מה נשמע
    למה שלא תנסי לעשות עוד בדיקה או ללכת לבדיקת דם
    אני מתרגשת בשבילך ורוצה לשמוע תשובה חיובית

נשיקות

הלן
  • סורי אם אני מבעסת
    אבל הנוזל הזה עובר בכל החלוניות
    ומראה תשובה חיובית לשניה ואז ממשיך לו לכיוון השלילי
    ותכלס אם הוא הקו לא נשאר זה שלילי

אני מציעה לך בדיקת דם

בהצלחה

• אם זה לא הראה 2 פסים בסופו של דבר אז התשובה שלילית....
  • היי ענת,

אי אפשר להגיד כן או לא חד משמעית אני מציעה לך לעשות בדיקת דם או לעשות בדיקה נוספת מחר בבוקר...

יכול להיות שההורמון עדיין לא התפתח מספיק על מנת שתראי זאת בבדיקה ביתית...

בדיקה ביתית מראה מהורמון 25 ומעלה...

היריון נחשב מהורמון 5 ומעלה...

כל יום שעובר ההורמון מכפיל את עצמו...

עדכני אותנו אני במתח...

שיהיה המון המון בהצלחה!!!
  • הי ישוב
    הלן מאמי גם אני חשבתי עליך אתמול... הלך לנו לגמרי העניין של הספירה המשותפת...
    בנות מתוקות, תודה, אני גם מתרגשת ומקווה, בשביל עצמי ובשביל כולנו!
    היום אני ביום ה-38, המחזורים האחרונים היום 32-35 יום, והיה אחד של 40 יום לפני חצי שנה, מייד אחרי הפסקת גלולות. אז הלוואי והייתי יודעת אם זה איחור...
    טוב נו, אין דרך קיצור כנראה, אעשה בדיקת דם בימים הקרובים, אם עד אז לא יגיע כבוד במחזור.
    מי אמר שקל להיות אישה???
  • נכון אין ספירה משותפת אבל לא נורא
    אני מקווה שאת כבר התחלת את הספירה של שבועות הריון
    ובעצם גם אני התחלתי חחחח הרי ביום הראשון של המחזור הוא גם היום הראשון של ההריון
    אני מקווה שבקרוב כולנו נהיה בספירת השבועות הריון ולא בספירות מחזור למינהן

ענתי יש לי תחושה מאוד חזקה לגבייך ואני כל כך מתרגשת בשבילך
    יאללה חדשות טובות .....
  • היי ענת,

אני כ"כ מקווה בשבילך שהפעם זו הפעם... את האמת לפי בדיקת ההיריון הביתית זה שלילי. וזה מבאס לראות את זה... אבל עוד לא הגיע לך המחזור !!! יו כמה אני אשמח לשמוע ממך בשורות טובות, זה ללא ספק ימלא אותי באנרגיות חיוביות... אני עוקבת פה כל הזמן...
  • הלן, גליה - איזה נשמות אתןןןן....
    אני מאוד מקווה שיהיו חדשות טובות, אבל מצד שני - מאוד לא רוצה לפתח ציפיות, כי א"כ זה יהיה מבאס מאוד...
    מבטיחה לעדכן כשיהיו התפתחויות כלשהן
  • אוף, עכשיו חזרו אליי משירות הלקוחות של החברה (אם אני מבררת משהו - אז עד הסוף בד"כ....), ואמרו שהתופעה הזאת מוכרת, יכול להופיע פס בשניות הראשונות, אבל בשורה התחתונה - אם בסוף לא היה פס בחלון של ההריון, אז התוצאה היא שלילית
    מחר בבוקר אני לא יכולה לעשות בדיקה, צריכה ללכת למוסך... רמת החירפון שלי מתחילה לעלות!..
  • תירגעי הכל בסדר יש לכולנו הרגשה טובה לגבייך...
    יהיה בסדר עוד יום עוד יומיים אל תהיי בלחץ הרי יש לך 9 חודשים מקסימים ומדהימים לפנייך...
    המון בהצלחהמחזיקה לך
  • זה עדיין לא אומר כלום.
    יכול להיות שרמת ההורמון אצלך כרגע נמוך ולכן עדיין אי אפשר לראות את זה בבדיקה ביתית.
    מציעה לך לעשות בדיקת דם ביום רביעי (כי מחר את עסוקה
  • היי מאמי

באמת הכי עדיף שתעשי בדיקת דם
    מחזיקה לך אצבעותתתתתתתתתתתתתתת

מה
  • לחכות לחכות לחכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!

גם ככה אנחנו כל הזמן בציפייה אז עוד יומיים לא יהרגו אותך...

לא לחכות בטירוף, אבל גם לא להתבאס. פשוט לתת לזמן לעבור, מה שיהיה יהיה!!! גם אני מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא (יום ראשון ליתר דיוק) לראות מה קורה איתי, האם נקלטתי או לא... ואני כל הזמן במחשבות שלא משנה מה יהיה, אני צריכה לשמור על החיוך, ולא לתת לשום דבר להטריד אותי!!

יהיה בסדר!! בסוף תבוא!!! לכולנו!!!
  • הי גליה
    המחזור שלך סדיר? אם כן - אז ממש כייף לך, את יכולה ישר לדעת אם יש איחור או לא. מקווה שיהיה לך, מהסיבות הנכונות כמובן!
    אני מ ח כ ה... סתם, האמת שזה לא כזה קשה כי היום מהבוקר רק מעצבנים אותי מכל הכיוונים האפשריים, אז אני עסוקה בכל מיני עניינים (עבודה/סידורים) וברצון להרוג את כל אלה שמעצבנים, אז הזמן עובר מהר יחסית
    מחר אעשה בדיקת דם כנראה.
    היום בבוקר הרגשתי ממש בחילה לכמה שניות, בעלי לא הבין למה אני פתאום עומדת ובוהה בו, ואני פשוט ניסיתי להבין באותם רגעים מה זה הדבר הזה שאני מרגישה... אבל זה עבר תוך כמה שניות ולא חזר. אני לא תייחסת לזה חשיבות יותר מדי, כי המוח שלנו יכול לפתח תסמינים של כל דבר בערך, אז נחכה למחר ונראה!
    ויום טוב לכללל הבנות,
    ענת
  • היי בנות
    שאלה הופיעו אצלי 2 פסים ממש בהירים
    מה זה אומר?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה