H.D!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי מה נש???????????
    מה שלומך איך את מרגישה?
    לא הייתי שבוע וחצי הייתי בחופש עם בעלי והילדים וכמובן אם חופש אז שיהיה מושלם....והתנתקתי מהעולם.קראתי את ההודעה שלך על התאומים....ממש שמחתי ב"ה!!!!!!!!!!!!!ד.א אני גם תאומה,גיסי תאום,יש לי אחינים תאומים,דודים תאומים,ובני דודים תאומים,
    ב"ה ושיעבור תקין בעז"ה!!!!!!!!!!!!!!!
    תיהי בקשר.
10 תגובות
עמוד 1
  • הייי בוובבבבבבבבבבבבבבייייייייי!!!!!!!!
  • אל תדאגי יהיה בסדר.ד.א לאיזה רוםאה את הולכת?ומה עשית בסוף בדיקה וגינלית?איך את מרגישה????
  • כן. בסוף עשיתי. כי היה לי קצת הפרשות דמיות...אז העדפתי לעשות-למען השקט הנפשי שלי...

אני ב"ה מרגישה בסדר. לפעמים בחילות משמעותיות אבל בדר"כ בחילות קטנטנות....בלי הקאות ב"ה........אין יותר מידי סימני הריון...אה, למעט מידי פעם כאבי בטן (-יש כואבים ויש פחות) והבטן שמשום מה נפוחה.....
  • העיקר תרגישי טוב.וישעבור תקין בעז"ה.
    והכי חשוב תבררי טוב טוב על הרופא/ה שאת הולכת ותבחרי את הטוב ביותר.
    בהריון עם תאומים-זה נקרא כאילו הריון בסיכון גבוה-או יותר נכון הריון יוצר עדין ועדיף ללכת על הטוב ביותר.
    אז אם את רוצה יש לי כמה המלצות .....רופאים של מכבי....
  • מעדכנת אותך בעדכון קצר-
    אתמול הייתי אצל הרופאה כפי שאמרתי לך וב"ה היא אמרה שהיא רואה דופק ל2 העוברים!!!
  • איזה בשורות משמחות!!!
    שיהיה לך המשך הריון תקין וקל, תשמרי על עצמך טוב-טוב, הריון תאומים הוא הריון לא פשוט.

• שירשיר99- תודה רבה! אני מפחדת קצת מהריון של תאומים. גם הריון ראשון,גם אני לא מבינה כלום.....
  • הי...מה נש?
    תודה רבה רבה על העדכון!!!!אני שמחה מאוד לשמוע שהכול בסדר ב"ה!!!!
    סיפרתם כבר להורים????
    אל תדאגי יהיה בסדר.....תפילות תפילות ורק תפילות ד יעזור...מאחת שיש לה המון תאומים במשפחה ושאני תאומה בעצמי. ד' עוזר ומכוון הכול מלמעלה וזה לא משנה אם זה עובר אחד או שניים.פה זה נקרא הריון יותר בסיכון אבל למעלה הכול מחושבן......תתפללי כמו שתמיד צריך להתפלל ואנחנו לפעמים לא יודעים עד כמה.....
  • לא. עוד לא סיפרנו להורים. אנחנו החלטנו שאנחנו לא מספרים עד שלא רואים בטן הריונית.....

אמא שלי יודעת שאני לא אספר לה...והיא לא אוהבת את זה בכלל.... גיסתי שהיא בהריון בחודש חמישי אמרה לאמא שלי ולהורים שלה שהיא בהריון (-לאמא שלי היא אמרה כי היא רוצה להתחנף. כזאת היא. חנפנית.) אז אמא שלי אמרה לאחותי:"כן,אני יודעת שאחותך לא תגיד לי מתי היא בהריון העיקר מיכל שהיא לא הבת שלי באה ואמרה לי. כל הכבוד לא" (-בלי שום קשר אמא שלי חוללהה על גיסתי בלי סיבה מיוחדת יותר ממני)
  • אין לך מה לפחד, לאט לאט את תהיה מומחית להכל
    וגם אם תעברי ניתוח קיסרי זה ממש לא סוף העולם
    העיקר שהכל יעבור בשלום!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה