שאלה שמציקה לי!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם אני בשבוע ה-14 ואני קצת מודאגת ...בעצם לא יודעת ממה....שני הריונות קודמים היו תקינים לחלוטין וגם לידה ב"ה.והייתי כול ההריון אצל רופא פרטי סגן מנהל מחלקת יולדות בתל השומר-הייתי מבקרת אצלו כול 3 שבועות,ואין מה לומר זה נסך בי ביטחון,והפעם הזו הלחטתי ללכת על רופא קופ"ח לא בגלל הכסף(יש לי ביטוח רפואי פרטי מכסה לי 80 אחוז מהביקורים)סתם לא ראיתי טעם ליסוע עד תל אביב כול פעם....אבל אני בלחץ עכשיו ביקור כול חמישה שבועות ואני לא יודעת מה קורה??!!!!!אני חוששת שהבטן לא גדלה לי מספיק-לדעתי יש לי בטן קטנה יותר ממה שהיה לי בשני הריונות קודמים בשבוע הזה כמו שאני כעת.אבל גם מאוד יתכן שבגלל שאני בלחץ אני סתם חושבת....
    מה עושים????????????????כדאי לחזור לרופא הפרטי?או לדבר עם הרופא קופ"ח שיעשה לי תורות יותר תכופים???????ההריון תקין ב"ה יש סיבה לדאגה??????
    או שזה כולם מרגישות ככה????
4 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת באיזה קופ"ח את, אבל נראה לי, שאם את מודאגת את יכולה להזמין תור לרופא קופ"ח מתי שאת רוצה. אם את מודאגת פשוט תקבעי תור לרופא שיבדוק אותך פעם נוספת.
    העיקר, שלא תהיה בלחץ ובפחד. אם מעקב אצל רופא פרטי יתן לך יותר בטחון (והביטוח מכסה את רוב ההוצאות) אז, אולי שווה ללכת לרופא פרטי. העיקר שתהיה רגועה
  • אצלי זה בדיוק ההיפך בכל היריון נוסף הבטן יוצאת מוקדם יותר. אני מציעה ללך ללכת לכל רופא שירגיע אותך- למה לך הייסורים הללו....
    מאמינה שהכול תקין וזה חשש שווא- המשך היריון וחסר חששות!

• מסכימה עם הבנות..
    תקבעי תור אצל הרופא הפרטי אפילו רק בשביל תור אחד
    רק כדי להרגיע את עצמך...

ותמיד- מחשבות חיוביות
    לא להכניס לעצמך מחשבות שליליות לראש סתם- אם אין סיבה..

• אני עשיתי אצל רופא פרטי רק שקיפות וסקירות והשאר אני אצל רופא קופ"ח. אני קובעת תור מתי שבא לי (3 שבועות או 4) וכשאני מגיעה אליו אני מבקשת שיעשו לי אולטרא סאונד (הוא לא עושה לבד, אלא יש חדר לידו עם טכנאית מוסמכת).

הוא אמנם לפעמים עושה פרצופים אבל פען אחת לא אמר לי לא. וככה כולם רגועים. מה שכן, מעקב הוא עושה כמו שצריך ומפנה לכל הבדיקות ומעדכן אחרי התוצאות וזה מעולה אין לי תלונות בכלל!

אז אם את חושבת שתהיי רגועה רק אצל רופא פרטי תקבעי אצלו מכאן והלאה.

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה