עגלה BIBO מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
3 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה את העגלה הזו- אבל יודעת מה לא להמליץ- אני האכזבתי מאוד מעגלות היחיד של דר' בייבי- רק מעגלת התאומים אני מרוצה.
    בחירה מוצלחת!

• אני אהבתי את הרוחב של העגלה ואת האמבטיה אבל לא אהבתי את הקיפול ולכן הלכתי על עגלה אחרת - פג פרגו סוויץ' איזי דרייב 2011 (טיולון שגם הולך לאמבטיה ואת לא חייבת אמבטיה נפרדת).

העגלה הימנית בלינק. עולה 2,790 ש"ח ואם את רוצה את כל מה שמופיע בלינק אז זה נראה לי 5,200 או קצת יותר.

יש כמה צבעים לבחירה. קיפול מעולה כמו מטריה.

http://www.mybabylove.co.il/blog/?p=741

בהצלחה!
  • הייתי רוצה עגלה עם המבטיה טיולון וסלקל עם מתאם איזופיקס לרכב במחיר עד 3500 ש"ח אולי מישהי ראתה דיל כזה?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה