מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא הולך לי בהנקה - אני מניקה אותו עם פטמה של סיליקון הוא יונק 10 דק' עושה הפסקה שאני באה להמשיך בהנקה הוא לא רוצה עושה לי פרצוץ של נגעל ובא לו להקיא

בלי ברירה אני שואבת לו וגם בקושי יש לי חלב - כדי לעבור לתחליף וזהו??

וד"א מזה אומר הפליטות שלהם מהאף??

11 תגובות
עמוד 1
  • ממי לא להתייאש מהר אם לא הולך אז תתני תחליף גם אביאור שלי לא לקח ציצי
    ואני שואבת וגם מטרנה
    לגבי הפליטות מהאף תתיעצי עם אחות מטיפת חלב

• לא הייתי מתייאשת כל כך מהר,
    נכון שלפעמים לא קל, אבל הייתי מנסה עוד קצת לפני הרמת ידיים...
    1. למה את משתמשת בפטמת סיליקון להנקה? יש לך פטמה שקועה?
    אם אין לך בעיה בפטמות, הייתי מנסה להניק טיבעי בלי אמצעים.
    2. האם את משתמשת בכרית הנקה? או כרית אחרת?
    זה עוזר מאוד לתנוחה נוחה של התינוק, וגם לך וככה את רגועה יותר והוא מרגיש את זה.
    3. אולי רק נדמה לך שאין לך חלב, 10 דקות זה מספיק זמן, הוא יודע כמה הוא צריך, בכל מקרה ממליצה על כדורי חילבה - ושתיה מספקת - עוזר פלאים.
    4. פלטות מהאף, זה השאריות שהוא לא צריך (מכאן שיש לך מספיק חלב), כל תינוק ממוצע פולט, ולא ישר מזתדר עם האוכל, לחלק זה יוצא מהפה ולחלק מהאף...
    לא להתרגש...
    5. אם אחרי 10 דקות, הוא לא רוצה יותר - לא צריך...מי אמר שיניקה של חצי שעה טובה יותר מ10 דקות? כל תינוק לוקח כמה שהוא צריך.....

לדעתי את צריכה קצת להירגע, להתייעץ עם יועצת הנקה, ולנסות עוד קצת...
    יחד עם זאת אם זה סבל נוראי בשבילך - אני בעד שיהיה לך טוב, ואין רע בתחליפים,
    מה שתחליטי שיהיה בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• יסמין אני חושבת שאשכולית ענת הלך יפה על כל השאלות.
    תנסי לשאוב בבוקר מהציצי שהנקת ממנו פחות במהלך הלילה... תתלפאי לגלות איזה כמות חלב יוצאת.
    אכן שתיה מרובה הכרחית בזמן הנקה, אני ממליצה בחום על בירה שחורה (-:
    חוץ מזה אם את מודאגת מהכמות או האיכות גשי לשקילה בטיפת חלב ותרגיעי את עצמך.
  • יסמינוש לא להתייאש!!!!!
    לא לוותר.....

גם לי לפעמים לא הולך ובא לי לוותר
    אבל יש פעמים שההנקה היא כלכך מוצלחת, לא כואבת בכלל ומאד כיפית- שבשביל זה אני ממשיכה.

גם אצלי לפעמים זה 10 דקות וזהו , היא לא רוצה להמשיך
    כנראה שזה מספיק להם.... כי אם לא היה מספיק- היו טורפים לא?

גם אני משתמשת בפטמת סיליקון כי יש לי פטמות שטוחות (לא תמיד, תלוי אם היא הצליחה לתפוס טוב או לא)
    אבל אני מרגישה שבלעדיהן הדס אוכלת יותר בכמות ...
    אז אולי תנסי בלי????

• כשההנקה הולכת טוב- זה נפלא, מקרב, מרגש וממש כיף!
    אבל, כשקשה-זה סיפור אחר. נכון, לא צריך להתייאש מהר, אבל את כבר חודש לא מתייאשת ועל זה כל הכבוד לך!!!
    אני הנקתי ונהניתי מזה מאוד, אבל אחותי ילדה לפני שנה יותר מחודש ניסתה, יועצת הנקה, ניסתה את כל הטיפים ואת כל הפטמות, שאיבות- ממש כל דבר, ובסוף התיאשה. ביום בו היא ויתרה על ההנקה, היא הפכה לאימא מאושרת הרבה יותר- בנה התחיל לאכול ממש יפה את הסימילאק, לישון טוב יותר, לעלות במשקל ואחותי נרגעה והתחילה להינות יותר ולנוח יותר. שנה אחרי, יש לה ילד נפלא ובריא (לא פחות מהבן שלי שינק 7 חודשים) .
    תנסי להתיעץ עם יועצת הנקה טובה, אם לא הולך- לא נורא! העיקר שיהיה לשניכם טוב!
  • מסכימה עם אלינה
    כמו שאני אומרת
    " הנקה-לא בכל מחיר"

• תנסי לאכול חילבה האחות בטיפת חלב אומרת שזה מגביר את יצור החלב

/link/link_through/1yg9h-101]
  • אם לא הולך לא קרה אסון לאומי!!!!! אני לא הצלחתי להניק ואוריאל עוד שנייה חוזר לי לבטן מרוב קרבה ופינוק וקרציתיות שזה לא ממש השפיע שלא הנקתי. העיקר שלא ירעב!!! זה הכי חשוב! זה שטוענים שהנקה מקרבת - תסלחו לי, לפי ניסיון אישי שלי, בולשיט!
    צריך להנות אחד מהשני ולא ללכת לפי הספר ולסבול!!!

מה שאת מרגישה - את האמא!

בהצלחה
  • תודה רבה בנות
    הוא כן רעב אחרי 10 דק' פשוט הוא לא רוצה צייצי ואז בלי בררה אני שואבת לו
    שגם יוצא בקושי רב.
    אני באמת יפנה ליועצת הנקה ועם זה לא יעזור כניראה שאני יוותר

• יסמין - בלי לחץ! אם לא הולך אז תחליף! הנקה או לא זה לא סוף העולם (למרות שיש כאלו שעושות מזה עניין של חיים ומוות - זה ממש לא!!!!)

שוב, אוריאל היה ילד מאוד בריא ועדיין (טפו טפו טפו) והוא דבק אליי ללא שום קשר....

אל תתייאשי ואל תיכנסי לדכאון בשביל זה - זה לא שווה את זה! הילד / ה מעדיפים אמא חייכנית ופעילה ושמחה עם בקבוק מאשר אמא בדכאון עם הנקה!

בהצלחה
  • יסמין
    לורה צודקת. עדיף אמא רגועה מאמ לחוצה שמנסה להניק בכוח
    קודם תבדקי מול יועצת הנקה, ואםלא הולך אז לפחות ניסית הכל.
    זה לא סוף העולם, בימינו תחליפי החלב מעולים.
    והכי חשוב תהי רגועה.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה