אחרי IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות הייתי כאן לפני שנתיים ויותר אחרי שנמצאה אצלינו בעית זרע שנקראת תנועה חלשה בזרעונים ואז התחיל הסרט..
    עברתי הזרעה שלא צלחה ואח"כ הגיע גם הIVF
    היה קשה ושוב ושוב לא הצליח(ההחזרות) ואז בעובר האחרון זה קרה הנס...
    נקלטתי!!
    יש לי ילדה מההת בת שנה כבר
    ואני כבר רוצה עוד אחד
    אין לי בכלל כוח לחשוב על עוד הפריה
    האם יש סיכוי אחרי הפריה להריון טבעי?
    למישהי זה קרה אולי?
    מה אתן אומרות?
    גם אז לפני שנתיים ם לא אתן שחיזקתן חרי כל תשובה שלילית הייתי היום בבית משוגעים....

אז תודה לכולן
    ויאלה אצבעות לכווווווווווווווולן

3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    הכל אפשרי ...בדרך כלל אחרי הריון הכל יכול להשתנות בגוף האישה אבל השאלה היא מה קורה עדיין אצל בעלך האם זה יכול להשתנות כי הוא משחק חלק חשוב גם בזה...
    בכל מקרה אני רוצה לספר לך סיפור שקשור לאישה ....קרובת משפחה מאוד רחוקה שלנו רצתה להיכנס להריון ולא הצליחה זמן רב, היא עברה טיפולים ולבסוף בעזרת הפריה נקלטה להריון וילדה תאומים...ההריון שלה היה מאוד קשה, היא הייתה בשמירת הריון החל מחודש רביעי או חמישי כל הזמן בבתי חולים ולבסוף ילדה בחודש שביעי תאומים פגים. אחרי ההריון הזה הרופאים אמרו לה שאין סיכוי שהיא יכולה ליקלט לבד ולכן הם לא נשמרו ...ומה את חושבת?! אחרי בערך מספר חודשים היא גילתה שהיא בהריון ...ההריון הזה נמשך רגיל 9 חודשים ללא שום בעיה וזו דוגמא שהרופאים לא תמיד צודקים והכל יכול להיות.

הלן
  • הי,
    גם אני מכירה סיפור על אישה, שהיתה חברה קרובה שלי כשהייתי נערה ולמעשה סיפרה לי את כל התלאות שהיא עוברת בדרך להיריון הראשיון ולאימהות...
    הרופאים אמרו לה שאין שום בעיה איתה ועם בעלה, ואחרי שנה של נסיונות הם התחילו בהזרעה ואח"כ בהפרייה מלאכותית- שהצליחה להם על הפעם הראשונה!!!

אחרי ההיריון הזה משהו אצלה השתנה, והילד השני הצליח להם בלי שום טיפול ושום כלום... ממש סמוך לאחר לידת הבן הראשון.

אז שיהיה לך בהצלחה!
    יפעת.
  • היי, אני לפני הפריה ראשונה.... אמרתי לבעלי שבעזרת השם אחרי שכמובן יצליח לנו ונזכה לחבוק תינוק ראשון, לא נשמור אחר כך, ישר אחרי הלידה אני ממשיכה הנסיונות לשני... לא יצליח נעבור לעוד הפריה.... אגב גם אצלנו אותה הבעיה בזרע
    שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה