היום ה-21 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות,
    מה המצב? קצת עידכונים ודיווחים חמים "מהשטח", אחרי שקצת נעלמתי... קיבלתי ווסת ביום 9/8/2011, כבר ביום 14/8/2011 (היום ה-8 למחזור) הפעלתי את בעלולי החמוד, שכל הזמן אומר לי "אני רק פועל, את תגידי לי מתי ואיך, ואני נותן עבודה"
    במקביל, התחלתי לבדוק בביוצית, ביום 21/8/2011 (היום ה-13 למחזור) הביוצית הראתה לי שסוף סוף פס בדיקה חזק, אממה- בגלל שנזכרתי לבדוק את המקלון רק אחרי חצי שעה, הנחתי שהיא משקרת והתעצלתי לעשות עוד בדיקה... אבל רק כדי שלא לפספס, הפעלתי את הפועל התאילנדי שלי גם בלילה הזה (כמו גם לילה קודם)...
    יום למחרת, ה- 22/8/2011 הביוצית חזרה להראות לי פס חלש, אבל מהרגע שהתעוררתי ועד בערך 12 בצהריים היו לי כאבים מצד ימין בבטן התחתונה, כאילו נתפס לי איזה שריר ברחם... משהו מוזר!!! גם היתה לי הפרשה נוזלית שפשוט נזלה לי על הירך (מזל שזה קרה בבוקר בבית, הצלחתי להתארגן על עצמי). לצערי, ביום הזה כבר נתתי לפועל שלי מנוחה, אבל מצד שני- הכל לטובה!!!
    בימים הבאים עד אתמול המשכתי עם הביוצית, שלא הראתה סימנים מעודדים בשבילי... אז מהיום (אחרי שבזבזתי כבר 13 מקלונים מתוך 7) החלטתי להפסיק איתה...
    שלשום נרדמתי ב-21:30 בערב (כבר קרה שנרדמתי באמצע סרט, למרות שלא בשעה כזו מוקדמת ), והיום קמתי מצוננת ומסוחררת קלות, מתקשה לתפקד בעבודה...

זהו בננות, תקציר פרקי השבועיים האחרונים שעברו עליי... מה אתן אומרות? להמשיך לרדות בפועל שלי, או לתת לו קצת מנוחה? מה לעשות שאני פשוט מטורפת עליו???
    נשיקות ובשורות טובות לכולן!!!
    יפעת.
15 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחח יפעתי את גדולה אני מתה עליך
    גם אם לא עבדת ביום של הנזילות חחחחח עבדת לפני וזה טוב כי הזרע הגברי נשאר מספר ימים חי בגוף האישה.
    לגבי הפועל החמוד שלך אני הייתי עדיין נותנת עבודה של יום כן יום לא ולא סומכת על הערכות ביוץ ....אולי במקרה יש איזה ביוצון מאוחר
    למרות שנדמה לפי הסיפור שלך שהביוץ עבר .
    מקווה לשמוע ממך חדשות טובות ....
    מתי את אמורה לא לקבל ?

הלן
  • הלן!!!
    איך ידעתי שתגיבי ראשונה... מלכה אחת! מתה עלייך גם!
    הפועל החמוד שלי מתעצל קצת בימים האחרונים, וכבר לא נתן עבודה יומיים... קיבל חופשה מרוכזת ביום שבת ואתמול, אבל כבר היום הוא יחזור לשמישות מלאה...
    אני אמורה לא לקבל ב-7/9/2011, זה יצא היום ה-30 למחזור... למרות שהממוצע שלי הוא 29 יום, אז ייתכן שאני אמורה לא לקבל יום או יומיים קודם...
    בגדול הווסת מתחילה אצלי כיומיים לפני הדימום המאסיבי בדימומים קטנים חומים, אז כולי תקווה שגם אותם לא נראה...

מה לגבייך יקירה? מה חדש איתך ועם בעלולך?
  • חופשהמ רוכזת חחחחחחח
    אהבתי !!

אני קיבלתי החודש אחרי 28 יום להפתעתי מה שמחזיר אותי למחזור של פעם לפני גלולות...לפני המחזור הזה הגיע כל 32 -35 יום אחרי הפסקת גלולות.
    ממחר ביום ה 11 למחזור אני אבדוק עם ערכות ביוץ למרות שאני לא כל כך אוהבת אותן אבל כאמור קודם קניתי דרך EBAY את הפרה סיד והוא הגיע עם 5 ערכות ביוץ ו 5 ערכות בדיקת הריון ולכן אם כבר יש אז נשתמש.
    ואז סמוך לביוץ נתחיל לנסות עם הפרה סיד הידידותי
    נקווה שהוא יהיה מאוד ידידותי ויפגיש בין הבייצית שלי לזרעון המקסים

בל שום קשר התחלנו כבר לקיים יחסים....אתן הרי מכירות אותי אני מהחוגגות הקבועות חחחחחח

הלן
  • ידוע לכולנו שאת שפנפנה קטנה...
    מעולה שחזר לך המחזור של פעם, מלפני הגלולות... נראה שהמערכת מתחילה לחזור לעצמה... מתי הפסקת גלולות?
    ידעתי שקנית פרה סיד, לא ידעתי שהוא מגיע עם בדיקות היריון ובדיקות ביוץ... שווה!!! כמה עלה שם לעומת בארץ?

אל תדאגי לפרה סיד, שמעתי שהוא קופידון רציני ומפגיש רק את הטובים ביותר!!!
    אז בעיקרון... את לא מקבלת בערך שבועיים אחרי שאני לא מקבלת... הלוואי שהחודש הזה לא נקבל ביחד!!!
    נשיקות,
    יפעת.

• הפסקתי גלולות לפני כחצי שנה מאז היה לי מחזור אחד רגיל אחרי גלולות
    מחזור שאיחר והגיע אחרי 43 יום
    ואז 32 ו 35 ועכשיו אחרי 28 יום ...אני מאמינה שזה מצביע על נורמטיביות חחח
    בכל מקרה מה ששכחתי להגיד זה שהבדיקות גנטיות שלי יצאו טובות לדברי ד"ר ערן פה.
    בעלי בתחילת ספטמבר צריך לבצע שוב את הבדיקת זרע כאמור קודם יצא לנו 5% תאים תקינים עם 37 מיליון זרעונים שובבים.
    אמנם נפח פי 2 אבל רק 5% ואם לשקלל זה בעצם 10% וצריך להיות לפי הנורמה לפחות 14% בכל מקרה האורולוג אמר ככה אפשר להיקלט להריון והמליץ לבצע בדיקה חוזרת.

לגבי הפרה סיד שווה ביותר יצא לי הפרה ביד + 5 ערכות ביוץ+ 5 ערכות בדיקת הריון 110 שקל תחשבי איזה חיסכון זה והם היו כל כך מהירים ושלחו לי אותו אחרי 3 ימים בלבד !!! קולטת ! הפרה סיד בארץ דרך פארם און ליי עולה 180 שקל וזה עוד בלי משלוח.

אני אמורה לא לקבל לפי הספירה החדשה של ה 28 יום....ב 17 לספטמבר
    יאללה החודש אני מקווה לספור שבועות הריון כבר יחד איתך ועם כל הבננות החמודות שלנו פה

הלן

• איזה פסוט, של הבנות הנבחרות!
    יפעתתת,כבר אמרתי שהתגעגעתי אליך?...........
    תקשיבי, בפועל הזר שלך צריך להשתמש בתבונה... אחרת זה עלול לגרום ללחץ ושחיקה!!
    סתתתם, פועל טוב אמור להמשיך לפעול ללא שום שחיקה!
    ואם ברצינות... עושה רושם שהביוץ מאחוריך. המחזור שלך קבוע 29-30 יום? הייתי ממשיכה, להנאתי האישית, אבל בלי "לחץ".
    אם החודש אני בסוף כן אקבל... (חמסה חמסה חמסה, כמו ב"רמזור"...) אז בחודש הבא אני אחזור לביוציות. הבנתי שאותי הן קצת מרגיעות, וזה מונע ממני את הסרט 'האם בכלל היה ביוץ החודש'.
    אז... מחזיקה אצבעות, לכולנו! יאללה, בואו נקבע שנפגש בעוד 9 חודשים בפורום הנקה!!!
    ,
    ענת
  • ITS A DATE !!!!
  • היי,

קודם כל, אולי די??? אתן מפריעות לי להתרכז בעבודה... כל רגע אני מוצאת את עצמי נכנסת ורואה אם מישהי כתבה, מה כתבה, וחושבת (ממש חושבת) על תגובה משעשעת...

הלן- הקנייה באי.ביי משתלמת בטירוף! זה רק עוד סממן איך מנסים לעשוק פה את האנשים בארץ... כדי לקנות את הג'ל+5 בדיקות ביוץ+ 5 בדיקות היריון היית משלמת בערך 500 ש"ח... לא יאמן!
    אני עדיין לא עשיתי שום בדיקה, הלכתי לפני שהתחלנו לרופא כי חשבתי שהווסת לא מסודרת (עכשיו ברור לי שלא ידעתי איך לחשב אותה) והוא עשה לי אולטראסאוד וגינאלי, ואמר שיש לי צוואר רחם יפה מאוד, נקי והפרשות טובות (סוטה! מזל שבעלי היה שם). את הזקיקים הוא לא הצליח לראות, כי לפני שנכנסתי התאפקתי לפיפי ומסתבר שהשלפוחית הסתירה אותם...
    החלטנו שאם לא נצליח החודש, נבדוק רק שהכל תקין אצלו ואצלי... ליתר ביטחון.

וענתי- גם אני התגעגעתי!!! למרות שהייתי חלק והגבתי להודעות, הרגשתי שאני צריכה קצת זמן בלי לעדכן, מה גם שלא היה כ"כ עדכונים והיינו עייפים מעבודה קשה אך משתלמת בהחלט!
    אם הפועל התאילנדי שלי מתקשה, בלי בעיה אני אחת שתיים מחליפה אותו בפועל אחר- רומני, סיני- לא משנה מה... סתאאם- אין על בעליקי שלי... אבל לפעמים אני סתם מקניטה אותו, כדי שייכנס לקצב!
    גם אותי הביוצית קצת הרגיעה, כי עשינו סקס בלי קשר להיריון וילד, ונו כבר- מתי תגמור, ואין לי כח יותר... פשוט נהנינו מאוד מהביחד הזה!

יאללה- אני רוצה שכולנו נעבור מפה לפורום תמיכה הדדית, אח"כ הנקה ובסוף הורים חדשים... אמן ואמן... מעניין מי ההבאה בתור שתפרסם "אני לא מאמינה" או "שני פסים- אני מתה מהתרגשות"...

מיליונים של נשיקות יקרות שלי! מה הייתי עושה בלעדיכן??? בעצם אני יודעת- הייתי חופרת לבעלי, הוא היה עוזב אותי לבד, ואז ה היה מתרחק עוד יותר...
    יפעת.
  • יפעתי האם אני שומעת אותך מתלוננת זה כל הכיף שגם בזמן עבודה את יכולה להיכנס לפה לצחוק קצת ולהנות ....אני מתה על הפורום הזה ועליכן

בעזרת השם כפי שאת רוצה וכולנו רוצות נעבור לפורומים השכנים

יפעתי כמה זמן אתם מנסים ?

הלן
  • אין תלונות, הכל בהומור... הבוס שלי אולי יאהב את זה קצת פחות...

עכשיו (חודש אוגוסט) אנחנו בסבב השלישי שלנו... כך שאנחנו עוד "ירוקים" בתחום...
    אגב, אני חושבת שכמו שאלו שבחודש תשיעי עושות פקק, כך גם אנחנו מתחילות לעשות פה פקק! באמת הגיע הזמן שמנסות חדשות ייכנסו לפורום וייבעטו אותנו החוצה... אחרי שניקלט, כמובן!

יפעת.
  • נכון יאללה החוצה !!!
  • יפעתוש, אם היית צריכה תקופה בלי עדכונים - בעיניי הדבר הזה בריא ביותר!! יש איזה גבול של חפירות שלא מומלץ לעבור, אם כי הוא מאוד סובייקטיבי... אני דווקא מבלה פה בכייף בימים האחרונים, נחמד לי איתכן
    הלן, שמחה לשמוע שהבדיקות הגנטיות בסדר!!!

ענת
  • חחחחחחחחחחחחחחח

קרעתן אותי!!!

הגיע הזמן שכולנו נספור שבועות!!!
    בהצלחה החודש!!!!
  • היי גם אני אמורה לא לקבל ב-7/9 ..... במקרה שלנו אנחנו זקוקים לנס כדי לא לקבל החודש,
    אני לפני הפריה ראשונה כנראה בספטמבר, מתרגששששששת
  • שירוש!!!
    איזה כיף... לא ידעתי שאנחנו מבייצות יחד...
    יאללה, שיקרה לכולנו איזה נס קטן!
    יפעת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה