היי,
קודם כל, אולי די??? אתן מפריעות לי להתרכז בעבודה...

כל רגע אני מוצאת את עצמי נכנסת ורואה אם מישהי כתבה, מה כתבה, וחושבת (ממש חושבת) על תגובה משעשעת...

הלן- הקנייה באי.ביי משתלמת בטירוף! זה רק עוד סממן איך מנסים לעשוק פה את האנשים בארץ... כדי לקנות את הג'ל+5 בדיקות ביוץ+ 5 בדיקות היריון היית משלמת בערך 500 ש"ח... לא יאמן!
אני עדיין לא עשיתי שום בדיקה, הלכתי לפני שהתחלנו לרופא כי חשבתי שהווסת לא מסודרת (עכשיו ברור לי שלא ידעתי איך לחשב אותה) והוא עשה לי אולטראסאוד וגינאלי, ואמר שיש לי צוואר רחם יפה מאוד, נקי והפרשות טובות (סוטה!

מזל שבעלי היה שם). את הזקיקים הוא לא הצליח לראות, כי לפני שנכנסתי התאפקתי לפיפי ומסתבר שהשלפוחית הסתירה אותם...
החלטנו שאם לא נצליח החודש, נבדוק רק שהכל תקין אצלו ואצלי... ליתר ביטחון.
וענתי- גם אני התגעגעתי!!! למרות שהייתי חלק והגבתי להודעות, הרגשתי שאני צריכה קצת זמן בלי לעדכן, מה גם שלא היה כ"כ עדכונים והיינו עייפים מעבודה קשה אך משתלמת בהחלט!

אם הפועל התאילנדי שלי מתקשה, בלי בעיה אני אחת שתיים מחליפה אותו בפועל אחר- רומני, סיני- לא משנה מה... סתאאם- אין על בעליקי שלי... אבל לפעמים אני סתם מקניטה אותו, כדי שייכנס לקצב!

גם אותי הביוצית קצת הרגיעה, כי עשינו סקס בלי קשר להיריון וילד, ונו כבר- מתי תגמור, ואין לי כח יותר... פשוט נהנינו מאוד מהביחד הזה!
יאללה- אני רוצה שכולנו נעבור מפה לפורום תמיכה הדדית, אח"כ הנקה ובסוף הורים חדשים... אמן ואמן... מעניין מי ההבאה בתור שתפרסם "אני לא מאמינה" או "שני פסים- אני מתה מהתרגשות"...
מיליונים של נשיקות יקרות שלי! מה הייתי עושה בלעדיכן??? בעצם אני יודעת- הייתי חופרת לבעלי, הוא היה עוזב אותי לבד, ואז ה

היה מתרחק עוד יותר...
יפעת.