היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נגה... לפי מה ידעת שהיא מוכנה? היא כבר מדברת חופשי? אני מתה לגמול את הבנות אבל נראה לי מסובך מדיי להתחיל גן חדש וגמילה בו זמנית... מה גם שהן לא מודיעות על פיפי אף פעם, רק על קקי.... מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות http://www.ubank.co.il?A=morang
מיכל נגמלה בגן של משרד התמ"ת (דמוי ויצ"ו). והן זרמו עם זה לגמרי. אני רציתי לחכות לפסח, אבל הילדה שבועיים לפני אמרה שלא רוצה חיתול וזהו. והן זרמו לגמרי עם זה והייתה לנו תקופת נסיגה של פיספוסי קקי על בסיס יומיומי, והן לא נשברו (רק ביקשו באיזשהו שלב להביא שקיות ניילון כי גמרנו להם על הסטוק
אגב, במעון יש אסלות ממש קטנטנות, אז אני מניחה שיהיה לה הרבה יותר קל... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
בייבי היתה בויצו האסלות קטנות מאד ואין סכנת נפילה
גם אצלנו זה בכלל לא ויצו, משהו של התמת..אבל זה על אותו עיקרון אני יודעת שהאסלות קטנות, אבל עדין..רואים כשאנחנו בחוץ שהכי נוח לה להתיישב בדיוק באותה תנוחה של הסיר (ולא כמו שאני מרימה את אמילי לדוגמא..) אני חושבת שיש לי את הפלאפון של מנהלת הגן איפהשהו..ואני אתייעץ איתה מחר. אם בכל זאת היא תסכים לקבל את הסיר זה יהיה הקלה
מורן
זאת אומרת שהורדת לה חיתול סתם לניסיון ואז קלטת שהיא בעצם מוכנה? אין לי בכלל סיר בבית... עם נועם ישרהתחלנו עם ישבנון.... אוף... ממש אין לי חשק להתחיל..... ושונאת סירים...... מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות http://www.ubank.co.il?A=morang
אצל ליאבי בגן של אמונה לא הרשו לנו להביא סיר אז הוא היה עושה לפני הגן כל בוקר היה יכול לשבת חצי שעה ויותר , עכשיו שאני חושבת על זה מאז שהוא בבית הוא לא מבקש בבוקר
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים
במשרד התמ"ת לא מרשים סיר. זה ההנחיות שלהם, וככל הנראה הם לא ילכו לקראתך בקטע הזה. הם פשוט לא יכולים. ___________________________________________________________________ סקרים תמורת כסף