הפעם בשורות :-((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לצערי העובר שהיה עם דופק ביום חמישי הפסיק את חייו הקצרצרים ביום שבת. זה היה מזעזע, פשוט כרעם היום בהיר התחילו לי בערב בשבת כאבים מטורפים כאלה כאילו אני צריכה לשירותים. באמת הייתי צריכה לשירותים רק שזה לא עבר זה המשיך עוד איזה 40 דקות. שתיתי תה והכל נרגע אבל העובר מת. כמעט ואין דימום אז עוד הייתה לי תקווה היום לפני האולטרסאונד שאתבדה ואראה דופק. אבל לא היה דופק ולפי גיל העובר רואים שהוא עצר בשבת.

זהו, הפלה מספר 3. מזל שיש לי את הבנים המקסימים שלי. עדיין לא אמרתי נואש ואני אנסה להלחם על זה בעז"ה. מכירות מומחה מומלץ לפוריות באיזור ירושלים?

עכשו מחכה להפלה. בכיתי מספיק ועכשו אני רוצה להתרכז בדברים הנפלאים שיש לי בחיים. קשה לי כרגע לקחת חלק בפורום, אולי אבקר פה מידי פעם.
    תודה על כל התמיכה, העזרה והאוזן קשבת שלכן, זה היה מקסים.

מקווה לבקר עם בשורות טובות בקרוב.

נשיקות וחיבוקים והצלחה לכווווולן

19 תגובות
עמוד 1
  • אוי מותק צר לי לשמוע

• /link/link_through/1yg9h-101]
  • משתתפת בצערך.
    האם עשית בירור הפלות חוזרות? לאחר 3 הפלות יש בירור שעושים, פרופיל הורמונלי, קרישיות יתר, קריוטיפ, היסטרוסקופיה..כל רופא והגישה שלו.
    באזור ת"א אני יכולה להמליץ מניסיון על פרופ' מיכאל קופרמינץ, מומחה להיריון בסיכון גבוה, הפלות חוזרות וקרישיות יתר.
    באזור ירושלים, ישנו פרופ' נרי לאופר, מקבל בהדסה עין כרם. שמעתי עליו טובות, הן כרופא פוריות והן כמומחה להפלות חוזרות.
    את יכולה לעשות גוגל על שניהם.
    בהצלחה.

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• אוי בובה.....
    אני מבינה את הכאב עברתי גם הפלה בשבוע 9 ....

אני שולחת לך חיבוקים וחיזוקים ומקווה שתיקלטי להריון במהרה תקין עגול ומשעמם!!!

• כ"כ עצוב לי בשבילך

• תודה מתוקות על התמיכה, אין ספק שאני צריכה אותה
  • אני ממש מצטערת לשמוע......

מאחלת לך הריון נוסף בקרוב שיהיה בריא ותקין ובסופו תקבלי אוצר יקר שיצטרף לאוצרות שכבר יש לך בבית....

• מאמוש מאחלת לך הריון חדש קל ותקין לתשעה חודשים

• יקירתי

כ"כ עצוב לקרוא את ההודעה שלך , אני גם עברתי הפלה לפני חודש כשכבר הייתי בחודש רביעי אז אני מבינה את הרגשתך.

מאמי מאחלת לך שתיקלטי מהר שוב להריון מושלם של 9 חודשים.

לגבי רופא פוריות בירושלים אני ממליצה לך בחום רב על פרופ' מרגליות בשערי צדק , הוא מעולה מעולה ועל הכל אנושי בצורה בלתי רגילה .

• וואי, לא פשוט...

• אני בדיוק כעת אחרי הפלה-שלישית השנה...

המשפט של עינבל מנחה אותי,כי בחורה שברוך-השם ניקלטת-טיבעי,רק צריכה לחזק את הגוף,כדי להיקלט להיריון-שלם בע"ה..
    זוהי אמונתי..

"תחזיקי מעמד, את יודעת שאת פורייה וזה חשוב"

אני יודעת שהשנה זילזלתי בתחזוקת-הגוף שלי: מנוחה,ת****,ויטמינים..כי טיפלתי בילדתי בבית, וזו היתה שנה-מדהימה הכי בעולם,אך גם אינטנסיבית.
    השנה היא תתחיל גן ואחזור בהדרגה לאיזון..
    כי לדעתי,הגוף שלי סימן לי,שהוא צריך השקעה,בשנה שלאחר-הלידה,אם אני רוצה היריון-חדש..ולא-השקעתי בו..רק תידלקתי את המינימום..לא-השבחתי את הקרקע..

אם תירצי,מאוד אשמח לדבר,המייל שלי לצורך-הפורום:
    [email protected]

אם את כותבת לי,רק תעדכני אותי כאן,שאדע לפתוח את תיבת-המייל הזאת..

• מצטערת לשמוע
  • אוי נשמה!!! תחזיקי מעמד

• [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• באהבה...

בולי בלבולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה