גופיף צהוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    לפני 3 שבועות קיבלתי את הווסת האחרון כעבור 14 יום בזמן ביוץ כביכול קיימתי יחסי מין, מאז אני מדממת דימומים קלים מדי יום, הלכתי לרופא נשים אתמול משמע כשבוע וחצי לאחר קיום יחסי מין, והוא אמר שיש לי גופיף צהוב, ערכתי למחרת בוקר בדיקת הריון ובדיקת ביוץ שניהם יצאו שליליים, מה זה אומר? האם ייתכן שאני בהריון וזה מוקדם מדי בשביל בדיקת הריון?
    חשוב לציין שאני מדממת כבר תקופה ממשוכת וזה בעקבות אי איזון הורמוני לדברי הרופא

אורטל
3 תגובות
עמוד 1
  • היי אורטל,

אני לא מכירה את התופעה אבל בדקתי באינטרנט ואני מעתיקה ומדביקה עבורך את הפירוש:
    "גופיף צהוב - CORPUS LUTEUM
    בלוטה הנוצרת מזקיק בשל שפקע והביצית הבלתי בשלה השתחררה ממנו.
    הגופיף מפריש פרוגסטרון ומעט אסטרוגן, שני הורמונים המשמרים את הציפוי הפנימי של הרחם (אנדומטריום) ומשפיעים על התפתחות השליה וההריון.
    הפרשת ההורמונים נועדה להכין את רירת הרחם לקליטת ביצית מופרית.
    אם לא חלה השרשה של ביצית מופרית, הגופיף הצהוב מתנוון, אבל אם יש השרשה הוא ממשיך להפריש פרוגסטרון עד לחודש הרביעי להריון, שלב בו השליה מקבלת תפקיד זה." מכך משתמע שיכול להיות ואת בהיריון והרופא פסל זאת מוקדם מדי..
    הייתי מציעה לך להיבדק בבדיקת דם (תוכלי לקחת הפנייה מרופא משפחה לאו דווקא רופא נשים) .

אני חושבת שאפשר לומר לך מזל טוב... אבל אני ממתינה לעדכון!!
    בהצלחה מותק!!!
  • מקווה מאוד..תודה

אורטל
  • בכיף מאמי!

אל תשכחי לעדכן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה