יש מצב לעזרה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 11 חודש ניסינו להרות אך ללא הצלחה, ולאחר שנתנו לי סדרה אחת של איקקלומין ופרגינובה נכנסתי (אומנם הסתיים בגרידה לפני חודשיים) .
    יש לי ביוץ (ידוע מבדיקות ביתיות),קימפרנו בחלון הפוריות ז"א בזמן שצריך, ולא נכנסתי , ושנתנו לי כדורים כן נכנסתי.
    מה זה יכול , שיש ביוץ מגלים אותו מקיימים יחסי מין בזמן המתאים אבל עדיין לא מושג הריון???מה יכולה להיות הבעיה??? יש ביוץ!!!
    כרגע אחרי מחזור לאחר גרידה הופיעו קווים בערכת ביוץ ביום ה-12 וה-13, לא יכולה לקחת סדרה נוספת של איקלומין וכדומה , עקב כך שיש לי ציסטה והיא צריכה להיעלם, והרופא רוצה שאנסה טבעי.
    מה אתן אומרות על זה???
2 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה,
    את השאלה לגבי הבעיה לדעתי כדאי לשאול את הרופא שלך או בפורום הרפואי פה... אולי זה נובע מלחץ? למה הרופא נתן לך את התרופות מלכתחילה? אני חושבת שאם הרופא מאמין שאת יכולה להיקלט באופן טבעי, אז יש לכך סיכוי... תתחילו לנסות, מה יש לך להפסיד? ואם חלילה זה לא יצליח, תוכלי אחרי שתיעלם הציסטה להתחיל עם התרופות שוב.
    בהצלחה,
    יפעת.
  • מנסים טבעי ומקיסמום נקח תרופות, זה ברור. אבל מה יכולה להיות הבעיה?,
    ברור גם שאברר עם הרופא אבל עד אז אולי מישהי נתקלה בדבר כזה???,
    בכל זאת , תודה מותק.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה