היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני נכנסתי היום לשבוע 6 (זה הריון ראשון שלי) כמעט מתחילת ההריון סבלתי מבחילות ותחושת גועל כללית
מאתמול בערב פסקו לי לגמרי הבחילות.. האם יש סיבה לדאגה ? או שזה טבעי
תודה
6 תגובות
עמוד 1
זה לא אומר כלום. יש לך תור לאולטרסאונד? בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
הייתי אצל גניקולוג לפני פחות משבוע לצורך בדיקה כללית , והוא אמר לי לחזור אליו בשבוע 8. לאולטרסאונד. אחרי שאעשה את רוב בדיקות הדם שהוא נתן לי.. (סוכר וכו..)
ציטוט:פורסם במקור על-ידי מלאכיות שלי
זה לא אומר כלום. יש לך תור לאולטרסאונד? בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
זה לא אומר כלום.... זה יכול לחזור... אצלי זה בא והולך למשל כל היום הייתי בסדר ועכשיו
אל דאגה רוב הסיכויים שהם יחזרו ..
המון תודה בנות אתן מעודדות ונהדרות ... לא חשבתי שאני אגיד את זה.. אבל בא לי שהבחילות יחזרו זה נותן מין תחושה תקינה שהכל בסדר
בעיניי תחכי עוד איזה יום ואם זה לא חוזר (מה שקשה לי להאמין) תלכי לרופא, איפשהו ראיתי שאם התסמינים מפסיקים באופן פתאומי לבדוק...